|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ
آره خیلی.ممنونم.فقط جواب سواله معکوسمم بدید عالی میشه. |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saho - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: یک سوال معکوس میپرسم دوستانم.چقدر احتمال داره روزانه هیچ جاقبول نشم؟ ازاونچاببک کارای سارمان سنجش عجیبه ۵درصدوگرنه بعید میدونم بااین درصدا قبول نشین روزانه |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sonia1990 - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: آره خیلی.ممنونم.فقط جواب سواله معکوسمم بدید عالی میشه. من میگم به احتمال زیاد گرایش تجارت و آی تی روزانه شهرستان میاری چند درصدم احتمال بزار که امسال همه چی فرق کنه و شبانه بیاری |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saho - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط: shivap کیف کردی یه دفعه ۳ نفر جوابتو دادن؟ گفتم مثلا مبانگینه من بود۲۵/۵ شدم ۲۳۳ حالا شما سوالایه هردوسالو دیدی.درصدای نسبی هم هست از بچهای امسال .اما نباید یدتر از ۳۰۰ بشین |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - aynazk - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: aynazشما واقعا نگرانی؟!!!! آره دیگه خیلی نگرانم مشترک ۵ درصد خیلی بی معنیه رتبه م رو خیلی خیلی خراب میکنه اصن دیگه امیدی به روزانه یا شبانه توی تهران هست؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ
مرسی سونیا. sahoجان نظر شما در مورد سوال معکوس من چیه؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sonia1990 - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:(06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط: shivap کیف کردی یه دفعه ۳ نفر جوابتو دادن؟ حدس من اینه که میانگین بچه ها با پارسال فرقی نکنه زیاد چون دروس مشترک سخت شده میانگین پایین میاد و در عوض دروس دیگه آسون تر بوده میانگین بالا میره اشکالی نداره بدونم شما کدوم دانشگاه قبول شدید با این رتبه؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ
aynazشاید رتبت روخراب کنه اما زبانت درستش میکنه. |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - navidkom - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ
بچه ها منم به جهت اشتراک گذاری اطلاعات درصدامو میذارم ، خوشحال میشم اگه کسی نظرشو بگه زبان ۱۵ مشترک ۲۰ مدیریت۶۵ تخصصی ۶۱ معماری ۰ Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - CATIGA - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ
سلام مجدد می خوام به دوستانی به این تاپیک اومدن و هنوز خیلی نگرانند بگم که بجای نتیجه محوری ، خدامحور باشن همه چیز حل میشه... قبل کنکور باید تلاش کرد در کنکور تمرکز و بعدش صبر ، چیزی که به همه این مراحل روح میده توکله... انسان بدون روح مرده است میدونین که ![]() تمام انسانها از توکل بهره می برن بلاشک... پاینده باشد
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sorlin - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: همتون نرم افزار خوب زدین...من موندم اینهمه خوندمو آخرش غلط شد....فکر کنم اشتباهم این بود که کتاب مدرسانو خوندم...کتاب خیلی خوبی بود که من ۵ تا نرم زدم که یکیش و سنجش اشتباه اعلام کرد از نظر بنده.اون یکی هم که نزدم تو کتاب مدرسان بودش. در کل تنها کتابی بود از مدرسان که بعد کنکور از خوندنش پشیمون نشدم.بقیه کتاباش ولی تقریبا داغون بودن
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saho - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: مرسی سونیا. گفتم که.بالاتروبخونین ![]() (۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط:(06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:(06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط: shivap کیف کردی یه دفعه ۳ نفر جوابتو دادن؟ رشته های که قبول بودم. شبکه روزانه یزد ارومیه تبریز شبکه شبانه یزد ارومیه همدان |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - aynazk - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ق.ظ
بچه ها به نظرتون میانگین ۳۰ با معدل ۱۶/۶۵ شانس قبولی شبانه توی تهران رو داره؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: آقایان ،خانم ها،خواهش میکنم یک تخمینی هم واسه من بزنید. سلام عالیه میانگینتون بالای ۳۰ تبریک روزنه قبولید ایشالا (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)aynazk نوشته شده توسط: وااای من باورم نمیشه!!! مشترک رو بدجوری خراب کردممممم! شبکه و گسسته رو کنار گذاشته بودم و نرم ۵ تا غلط زدم بنی رتبم چند میشه؟؟؟؟؟ بقیه درصدام رو هم خراب کرد خدایاااا خوب زدی نگران نباش بقیه درصدات جبرانش کردن (۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: با عرض شرمندگی زیاااااد.. آره به نظرم خوب زده میانگینش بالای ۳۰ هست. هرچند به تراز هم بستگی داره ولی به نظرم دولتی راحت میاره |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeedehs - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: رشته های که قبول بودم. الان کجامیخونید؟شبکه یزد یعنی با ۲۳۳ قبولی داشته ؟ چجالب گرایش های دیگه رو نمیدونید یزد و اصفهان تا چند میگیره؟ |