![]() |
گروه درسی آبان ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ
بچه ها من میخوام گریه کنم رسما ما ای تی ها بدبخت شدیم الان هر نرمی کلی از دروس را خونده که ما نخوندیم هم توی کارشناسی هم الان برای کنکور رسما ای تی به فنا رفت |
RE: گروه درسی آبان ماه - ehsansjs - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: دوستان نرم افزاری لطفا الان یه تحلیل کنید ک ما ب ضررمون شد یا ب نفعمون.کدوم درسا مهم تر شدن؟من هنگ کردم بله کاملا درسته و تقریبا خداوند را شاکرم که ریاضی نخواندم ![]() همه ضرایب تقسیم بر ۲ شد به جز زبان |
RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اتفاقا الان بچه های آیتی میان هوش و نرم چرا وقت نمیکنن، الان یکیش من خودم یکم که فک کردم دیدم به هوشم علاقه دارماااااا |
گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ
بچه ها لطفا همینجا این صحبتو ادامه بدیم. انقدر تاپیک نزنین. بار دومه تذکر میدم |
RE: گروه درسی آبان ماه - so@ - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من مطمئنم کار کار استکبار جهانی نمیخاد من رتبه یک بشم آخه یکی نیست ب اینا بگه خدا خیرتون بده حالا ک میخاید گند بزنید ب آرمانهای ما یکم زودتر بزنید ک ما بتونیم خودمونو جم و جور کنیم یکی به من آب قند برسونه مادر جاااااااااااااااااان ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی آبان ماه - ehsansjs - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: مدارو نظریه یه کاریش میکنیم، ریاضیارو چه خاکی سرمون کنیم؟ شما که آیتی هستی باید بچسبی به گسسته و آمار و باز هم گسسته محاسبات جزو دروس اختیاری کامپیوتر هستش و ر.مهندسی جزو دروس وحشتناک آن.... گسسته و آمارو که دیگه پاس کردید ![]() |
گروه درسی آبان ماه - احسان مومنی - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ
یعنی چی آخه ؟ من این همه معماری خوندم واسه ... خوندم ؟؟!؟!؟!؟! این همه دل بستم به شبکه واسه چی بود پس ؟ |
گروه درسی آبان ماه - explorer - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: چرا وقت نمیکنن، الان یکیش من خودم یکم که فک کردم دیدم به هوشم علاقه دارمااااااشما که واسه شبکه خوندی اگه بری هوش رسما خودتو به کشتن میدی چرا؟؟؟ ۱-چون که VLSI نخوندی ۲-توی مشترک بچه های کامپیوتر ضربه فنی ت میکنن. واستا شبکه بچه های کامپیوتر رو توی تخصصی ها ضربه فنی کن. |
گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
VLSI نداره که دوسته من خوب نگاه کن دفترچه رو |
گروه درسی آبان ماه - explorer - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: VLSI نداره که دوسته من خوب نگاه کن دفترچه رومنظورم مدار الکتریکی بود |
RE: گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:توی تخصصی ها ما ای تی ها انتقال دادهها نخوندیم(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: چرا وقت نمیکنن، الان یکیش من خودم یکم که فک کردم دیدم به هوشم علاقه دارمااااااشما که واسه شبکه خوندی اگه بری هوش رسما خودتو به کشتن میدی ![]() |
RE: گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: VLSI نداره که دوسته من خوب نگاه کن دفترچه رومنظورم مدار الکتریکی بود اکثر هوشیا مدارو حذف میکنن |
گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
انتفال داده همون لایه های پایین شبکست.لایه فیزیکی |
گروه درسی آبان ماه - explorer - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اکثر هوشیا مدارو حذف میکننخوب اگه ما شبکه ای ها بیام هوش مدارم نخونیم رقابت میره روی مشترکا که اونجا هم نظری و منطقی نخوندیم و این واسه ما بدتره |
RE: گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:دقیق برای همین میگم به ضرر هممونه. اول ایتی بعد هوش. بعد نرم(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اکثر هوشیا مدارو حذف میکننخوب اگه ما شبکه ای ها بیام هوش مدارم نخونیم رقابت میره روی مشترکا که اونجا هم نظری و منطقی نخوندیم و این واسه ما بدتره چون اگر بیاین هوش فقط مشترکا ۲ تا فرق داره اما اگه بیاین نرم تخصصی نرم و مشترک اولویتتون هوشه من یکی ازدلیلام که اومدم هوش این بود تعداد کم و ظرفیتاش بالاس. الان دقیقا تمام برنامه هام بهم ریخت ![]() |