|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)scania نوشته شده توسط: سلام جناب hamzeh-soltanian اونایی که داشتم روبراتون می نویسم: دانشگاه علم وصنعت: رتبه: ۱۰۵ تجارت الکترونیکی-روزانه میانگین:۳۵/۷۶ رتبه: ۱۲۳ تجارت الکترونیکی-شبانه میانگین:۳۴/۸۳ دانشگاه خواجه نصیر: رتبه:۱۶۱ تجارت الکترونیکی-روزانه میانگین:۳۴/۲۸ رتبه:۱۸۷ مدیریت سیستم های اطلاعات-روزانه میانگین:۳۲/۹۶ رتبه:۲۲۴ مدیریت سیستم های اطلاعات-شبانه میانگین:۳۲/۰۸ درمورد علوم وفنون نوین چیزی با این عنوان نداشتم ولی یکی باعنوان دانشگاه قم داشتم که رتبه ۲۶۰ بامیانگین ۳۰/۱۰ روزانه تجارت الکترونیک قبول شده بود. (۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: من فک میکنم با توجه به اینکه امسال میانگین درصدها بالاس باید از میانگین درصدامون ۵ تایی کم کنیم و بعد مقایسه کنیم با قبولیهای پارسال...به نظرم ۵% کمی بدبینانه است.اگربگیم مشترک امسال آسون تربوده وتخصصی امسال سخت ترومثلا ۵% ازمشترک کم کنیم و ۵% به تخصصی اضافه کنیم اونوقت ۱۰ نمره درمجموع از مجموع نمرات کم میشه.درموردزبان و معماری ومدیریت نمی دونم چی بگم.شما اگر می دونید که سخت تربوده یا آسون ترمیشه بگید؟چون من سوالات این سه درس رو با پارسال مقایسه نکردم.ولی %۵ ازمیانگین زیاده فکرکنم. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:(13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)scania نوشته شده توسط: سلام جناب hamzeh-soltanian نه منظور اینه که از کل میانگین درصدامون واسه اینکه بتونیم با پارسال مقایسه کنیم...به فرض اگه میانگین درصدمون ۴۰ شده ۴-۵ تا ازش کم کنیم و بعد ببینیم با مینگین ۳۶ یا ۳۵ کجا قبول شدن معماری که پارسال وااقعا به نظرم آسون بود...به جز اون سوالی که حذف شده بود بقیه سوالا نکته خاصی نداشتن مدیریت پارسال آسونتر بود اما امسال چون اکثرا رابینز رو خونده بودن و همه سوالا از رابینز بود بیشتر ۴۰ به بالا زدن زبانم به نظرم سطحش مث پارسال بود جز اینکه متنای پارسال روونتر بود تا حدودی... |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(13 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:(13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: من فک میکنم با توجه به اینکه امسال میانگین درصدها بالاس باید از میانگین درصدامون ۵ تایی کم کنیم و بعد مقایسه کنیم با قبولیهای پارسال...به نظرم ۵% کمی بدبینانه است.اگربگیم مشترک امسال آسون تربوده وتخصصی امسال سخت ترومثلا ۵% ازمشترک کم کنیم و ۵% به تخصصی اضافه کنیم اونوقت ۱۰ نمره درمجموع از مجموع نمرات کم میشه.درموردزبان و معماری ومدیریت نمی دونم چی بگم.شما اگر می دونید که سخت تربوده یا آسون ترمیشه بگید؟چون من سوالات این سه درس رو با پارسال مقایسه نکردم.ولی %۵ ازمیانگین زیاده فکرکنم. درمورد اینکه میانگین ها بالاترخواهدبودنسبت به پارسال کاملاحق باشماست.ولی ببینیدمنطورمن این بود که کم کردن ۵% ازمیانگین یعنی کم کردن ۴۰ نمره ازمجموع کل.این خیلی زیادنیست به نظرتون؟ چون پارسال اغلب رتبه های بالا تخصصی رو بالای ۶۰ زدن ولی امسال تخصصی نسبت به پارسال سخت تربود.مثلاپایگاه داده ها ی امسال سخت ترازپارسال بود.یاسوالهای هوش مصنوعی هم نه خیلی ولی نسبت به پارسال سطحشون بالاتربود.این باعث میشه که یک تعادل نسبی برقرار بشه.یعنی اگرما مشترک روآسون درنظرمی گیریم وازدرصد به دست اومده برای مقایسه باپارسال کم می کنیم بایدکمی هم به درصد تخصصی یا معماری اضافه کنیم واین باعث میشه تغییر زیادی درمیانگین کل بدست نیاد. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:(13 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: نه منظور اینه که از کل میانگین درصدامون واسه اینکه بتونیم با پارسال مقایسه کنیم...به فرض اگه میانگین درصدمون ۴۰ شده ۴-۵ تا ازش کم کنیم و بعد ببینیم با مینگین ۳۶ یا ۳۵ کجا قبول شدن انشالا که همینطور باشه که میگید .... چون من خیلی میترسم خودم با میانگین ۳۹ تجارت رو ارومیه و تبریز حساب باز کردم
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:(13 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: نه منظور اینه که از کل میانگین درصدامون واسه اینکه بتونیم با پارسال مقایسه کنیم...به فرض اگه میانگین درصدمون ۴۰ شده ۴-۵ تا ازش کم کنیم و بعد ببینیم با مینگین ۳۶ یا ۳۵ کجا قبول شدن زیادنگران نباشید.بعیده که رتبه ها خیلی نسبت به پارسال جابه جا بشن. ![]() من که تا یادم میادسازمان سنجش همیشه همین طوری عمل می کرده.یک سال یه بخش ازآزمون ساده بوده وبخش دیگه سخت وسال بعدش برعکس.هیچ سالیم رتبه ها خیلی عجیب وغریب جابه جا نشدن. |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 15 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ
دوستان یه تاپیک تو مانشت دیدم از درصدای پارسال بچه ها که گفته بودن با اون چیزی که خودشون با کلید حساب کرده بودن خیلی متفاوت بوده ! ینی الان ماهم باید انتظار این چیزا رو داشته باشیم؟ من خیلی نگرانم
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sa.ghasemi - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان یه تاپیک تو مانشت دیدم از درصدای پارسال بچه ها که گفته بودن با اون چیزی که خودشون با کلید حساب کرده بودن خیلی متفاوت بوده ! ینی الان ماهم باید انتظار این چیزا رو داشته باشیم؟ من خیلی نگرانم |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان یه تاپیک تو مانشت دیدم از درصدای پارسال بچه ها که گفته بودن با اون چیزی که خودشون با کلید حساب کرده بودن خیلی متفاوت بوده ! ینی الان ماهم باید انتظار این چیزا رو داشته باشیم؟ من خیلی نگرانم نمیدونم چرا هرچی میخوام بهش فک نکنم نمیشه ... به نتایج...به سال آینده...به این یه سالی که درس خوندیم... دعا کنین
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان یه تاپیک تو مانشت دیدم از درصدای پارسال بچه ها که گفته بودن با اون چیزی که خودشون با کلید حساب کرده بودن خیلی متفاوت بوده ! ینی الان ماهم باید انتظار این چیزا رو داشته باشیم؟ من خیلی نگرانم سلام اینقد خودتو درگیر نتایج ارشد نکن و انرژی الانتو صرف فکر کردن ب چیزی ک معلوم نیس چی بشه نزار! این انرژی رو صرف ی چیز مفید تر کن ک مطئنی ی نتیجه مثبت میده. منک دیگ بهش فک نمیکنم ..اصلا بقبولی قبول نشدنم دیگ فک نمیکنم...بنظرم شما هم اینقد این درصدا رو بالا پایین نکن. ![]() ![]()
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان یه تاپیک تو مانشت دیدم از درصدای پارسال بچه ها که گفته بودن با اون چیزی که خودشون با کلید حساب کرده بودن خیلی متفاوت بوده ! ینی الان ماهم باید انتظار این چیزا رو داشته باشیم؟ من خیلی نگرانم موافقم.فکرکردن به چیزی که دیگه هیچ اختیاری توش ندارین به دردتون نمی خوره وفقط انرژی تون رو تلف می کنه.آسوده باشین واگردلتون خواست مطالعات وفعالیتهای جنبی موردعلاقتون رو انجام بدین.
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sa.ghasemi - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:منم اتفاقا تو این تاپیک ها خوندم بعده مشخص شدن درصد ها بچه نوشتن دوست عزیز متاسفانه شما شانس قبولی دوره روزانه رو ندارید ولی بعدا نوشته بچه ها دانشگاه ارومیه قبول شدم منم دقیقا لبه مرزم ولی دیگه نگران نیستم(16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان یه تاپیک تو مانشت دیدم از درصدای پارسال بچه ها که گفته بودن با اون چیزی که خودشون با کلید حساب کرده بودن خیلی متفاوت بوده ! ینی الان ماهم باید انتظار این چیزا رو داشته باشیم؟ من خیلی نگرانم ![]()
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: منم اتفاقا تو این تاپیک ها خوندم بعده مشخص شدن درصد ها بچه نوشتن دوست عزیز متاسفانه شما شانس قبولی دوره روزانه رو ندارید ولی بعدا نوشته بچه ها دانشگاه ارومیه قبول شدم منم دقیقا لبه مرزم ولی دیگه نگران نیستم منم همه چیو میسپارم دست خودش...ایشالا که هرچی خیره پیش میاد ![]() راستی دانشگاه الزهرا دانشگاه خوبیه؟ بخش آیتیش قویه؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - scania - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
سلام بر دوستان بسیار خوب ماهنشت می گم کسی در مورد مباحث پیشرفته شبکه چیزی می دونه؟ چه مباحثی تو این قسمت هستش؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:(16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان یه تاپیک تو مانشت دیدم از درصدای پارسال بچه ها که گفته بودن با اون چیزی که خودشون با کلید حساب کرده بودن خیلی متفاوت بوده ! ینی الان ماهم باید انتظار این چیزا رو داشته باشیم؟ من خیلی نگرانم برنامه نویسی و ورزش و آشپزی و... تقریبا ۷ ۸ ساعت از وقتمو گرفته ولی همین که میام نت ناخودآگاه میرم سمت مانشت...! |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sa.ghasemi - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:من دانشگاه الزهرا تبریز یعنی دانشکده فنی تبریز خوندم نه راضی ام نه ناراضی زیاد به این چیزا فکر نکن(16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: منم اتفاقا تو این تاپیک ها خوندم بعده مشخص شدن درصد ها بچه نوشتن دوست عزیز متاسفانه شما شانس قبولی دوره روزانه رو ندارید ولی بعدا نوشته بچه ها دانشگاه ارومیه قبول شدم منم دقیقا لبه مرزم ولی دیگه نگران نیستم |