![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - maryam.sh - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط: به نظر شما با تراز ۶۴۴۰ اهواز قبول میشم یا باید به فکر شهرستان رفتن باشم؟ چه جالب شما دقیقا تراز منو دارین!!!! میشه بدونم رتبتون چند شده؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Manix - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
من دوتا اسکرین شات از صفحه واحدهای ارایه شده رشته نرم افزار علوم تحقیقات تهران گرفتم که داخلش ظرفیت باقی مونده کلاس ها هم مشخص شده، یکی از عکس ها مربوط به اول مهر(ابتدای ثبت نام ورودی های جدید) هست و دیگری چهارم مهر (یه روز بعد از ثبت نام) شاید به دردتون بخوره و جواب بعضی از سوالاتون رو بتونید بگیرید. البته برای تهران شمال ، اراک و محلات هم هست... همچنین مکاترونیک کاشان. اگر به نظرتون مفید بود اونا رو هم قرار میدم. |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mbghr20 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ
سلام بر همه به نظر شما اعتبار کدام یک برای نرم افزار به ترتیب بیشتر است ؟ (از لحاظ اعتبار مدرک جهت شرکت در ازمون دکترای سراسری - از نظر استخدامی - مورد تایید بودن از نظر وزارت علوم - قابلیت ترجمه) واحد بابل واحد یزد واحد بویین زهرا علوم تحقیقات اصفهان علوم تحقیقات تبریز علوم تحقیقات ایت الله املی پردیس علوم تحقیقات کرج پردیس علوم تحقیقات قزوین در ضمن بعضی از دوستان در هر سه گرایش تراز خود را اعلام کردند اما در کارنامه ی من فقط نمره ی کل زده شده و رتبه در هوش مصنوعی[/size][size=large] |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - venovaa - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ
سلام من نرم افزار قزوین زده بودم ترازم ۵۸۴۸ شد رتبه هم ۱۰۲ آیا علوم و تحقیقات قزوین قبول میشم ؟ تراز علوم و تحقیقات ساوه و البرز و سمنان چنده ؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - *Najmeh* - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ق.ظ
ببخشید ۶۴۶۰ شدم رتبه من ۴۱ شده شما چند شدید؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - venovaa - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ)venovaa نوشته شده توسط: سلام من نرم افزار قزوین زده بودم ترازم ۵۸۴۸ شد رتبه هم ۱۰۲ آیا علوم و تحقیقات قزوین قبول میشم ؟کسی حواب نمیده ؟ ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - bitsi - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ
سلام دوستان کسی می دونه ترازه پردیس علوم تحقیقات هرمزگان چنده؟ دوست من با تراز ۴۵۱۵ قبول میشه؟ [quote='Manix' pid='131947' dateline='1348606141'] من دوتا اسکرین شات از صفحه واحدهای ارایه شده رشته نرم افزار علوم تحقیقات تهران گرفتم که داخلش ظرفیت باقی مونده کلاس ها هم مشخص شده، یکی از عکس ها مربوط به اول مهر(ابتدای ثبت نام ورودی های جدید) هست و دیگری چهارم مهر (یه روز بعد از ثبت نام) شاید به دردتون بخوره و جواب بعضی از سوالاتون رو بتونید بگیرید. البته برای تهران شمال ، اراک و محلات هم هست... همچنین مکاترونیک کاشان. اگر به نظرتون مفید بود اونا رو هم قرار میدم. دوست عزیز میشه لطفا محلات رو هم بزاری؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - robot2050 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ)bitsi نوشته شده توسط: سلام دوستان دوستان خیالتون رو راحت کنم.من پارسال تو تکمیل واحد علوم تحقیقات ساوه قبول شدم.تا اینکه امسال بعد از عید گفتند یک سری از واحد های بدون مجوز علوم تحقیقات رو برای اینکه مجوز بگیرن برای مدرک فارق التحصیلان تبدیل به پردیس کردن.الان یه واحد علوم وتحقیقات دارم که ماله تهرانه. و ۸ واحده دیگه که اونا هم علوم تحقیقاتن.مدرک ما پردیسی ها چی میشه.مثلا پردیس ساوه ،همدان،ایلام و....که اطراف کرمانشاه هستن به اسم واحد علوم وتحقیقاته کرمانشاه میخوره.چون کرمانشاه واحده علوم تحقیقاته و امکاناته لازم (هیئت علمیو..) رو داره.این از مدرکش.شهریه اش هم عین واحد های علوم وتحقیقاته.من پارسال ورودی ۹۰ بودم ۱میلیون وبیست هزار ریختم.اونی که امسال میاد ۱ میلیونو ۷۰ هزار میریزه.این ۵۰ تومن هم به خاطره درصدیه که دانشگاه آزاد هر ساله اضافه میکنم.کسایی هم که ترازشون بالای ۵۶۰۰ امید به قبولی داشته باشند.زیر ۵۶۰۰ یا بین الملل قشمن یا کیش که شهریه این دو واحد مستثنی اسنت وحدود ترمی ۳ میلیونو ۵۰۰ هزار در میاد.فکر میکنم دیگه جواب همه رو داده باشم.انتخاب رشته کنید ان شالا همون جایی که دوست دارید قبول میشید. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - venovaa - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ)robot2050 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ)bitsi نوشته شده توسط: سلام دوستان |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - شاپری - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ
[quote='robot2050' pid='132010' dateline= دوستان خیالتون رو راحت کنم.من پارسال تو تکمیل واحد علوم تحقیقات ساوه قبول شدم.تا اینکه امسال بعد از عید گفتند یک سری از واحد های بدون مجوز علوم تحقیقات رو برای اینکه مجوز بگیرن برای مدرک فارق التحصیلان تبدیل به پردیس کردن.الان یه واحد علوم وتحقیقات دارم که ماله تهرانه. و ۸ واحده دیگه که اونا هم علوم تحقیقاتن.مدرک ما پردیسی ها چی میشه.مثلا پردیس ساوه ،همدان،ایلام و....که اطراف کرمانشاه هستن به اسم واحد علوم وتحقیقاته کرمانشاه میخوره.چون کرمانشاه واحده علوم تحقیقاته و امکاناته لازم (هیئت علمیو..) رو داره.این از مدرکش.شهریه اش هم عین واحد های علوم وتحقیقاته.من پارسال ورودی ۹۰ بودم ۱میلیون وبیست هزار ریختم.اونی که امسال میاد ۱ میلیونو ۷۰ هزار میریزه.این ۵۰ تومن هم به خاطره درصدیه که دانشگاه آزاد هر ساله اضافه میکنم.کسایی هم که ترازشون بالای ۵۶۰۰ امید به قبولی داشته باشند.زیر ۵۶۰۰ یا بین الملل قشمن یا کیش که شهریه این دو واحد مستثنی اسنت وحدود ترمی ۳ میلیونو ۵۰۰ هزار در میاد.فکر میکنم دیگه جواب همه رو داده باشم.انتخاب رشته کنید ان شالا همون جایی که دوست دارید قبول میشید. [/quote] ................................................................................... یعنی توی مدرک کلمه پردیس ذکر نمیشه؟ مثلا پردیس قزوین ، بعد از فارغ التحصیلی چه مدرکی به ما میده؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نیکو - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ب.ظ
دوستان سلام نجف آباد آخرین فرد قبولی ۲۲ رتبه من ۳۳ همون نجف آباد قبولم!!!!! |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - tina63 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ
سلام بچه ها یه سوال دارم تو مرحله تکمیل ظرفیت اولین انتخاب رو باید همون شهری که تو مرحله اولیه زده بودیم رو انتخاب کنیم ، مثلا من نرم افزار تهران مرکز رو زده بودم ولی الان جزء شهرهای انتخابی نیست ، با توجه به اینکه گفته شده انتخاب اول همون شهر انتخابی قبلی میابد من باید انتخاب اولم تهران مرکز رو بزنم یا به طور خودکار اون شهر در نظر گرفته میشه ؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ)tina63 نوشته شده توسط: سلام نه به طور خودکاره.اون ۱۰ تا مال وقتیه که انتخاب اولت قبول نشی. |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - zahra_sadeghi - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ)network115 نوشته شده توسط:خدا کنه(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: سلام,من نجف آباد زدم .رتبه ام ۴۱ شده و ترازم ۶۶۹۳ که ۲۲ نفر تا تراز ۶۹۰۰ نجف آباد در مرحله اول گرفته,به نظرتون من نجف آباد تو تکمیل ظرفیت میارم یا نه؟ بچه ها خواهشا نظر بدبد... ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نیکو - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:مرسی بابت اینکه نظرتونو گفتین,اگه قبول بشم نجف آباد حتما شیرینیتون محفوظه(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: سلام,من نجف آباد زدم .رتبه ام ۴۱ شده و ترازم ۶۶۹۳ که ۲۲ نفر تا تراز ۶۹۰۰ نجف آباد در مرحله اول گرفته,به نظرتون من نجف آباد تو تکمیل ظرفیت میارم یا نه؟ بچه ها خواهشا نظر بدبد... |