![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ق.ظ)آلبالو نوشته شده توسط: نمیدونید چه روزایی و چه ساعتی و چه درسایی رو پخش میکنه؟...کلا یه اطلاعات جامع بدین،منم مثل سایر دوستان virtual girl و Mahbanoo313 از خرداد ماه با برنامه آشنا شدم و رفتم پورتال صعود عضو شدم که اسمس میفرسته وگرنه ماهانی نیستم!! برنامه هفته به هفته برنامه صعود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بچه هااااا قاطی کردم !!! این بحث گرافهای گسسته خیلی نکته قضیه نتیجه داره همه رو باهم قاطی کردم چیکار کنم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - virtual girl - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
نقل قول: بچه هااااا قاطی کردم !!! آره نکته و قضیه زیاد داره . بهترین را ه اینه که از این برگه رنگی های چسبی که هست از اونا بخر تمام فرمول هایی که بهم ربط دارن رو یه جا روی اونا بنویس بچسبون به کتابت موقع مرور اونا رو بخون |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mahbanoo313 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ق.ظ)mohsen62 نوشته شده توسط: سلام بچه ها،من تازه به جمع شما اضافه شدم پارسال کنکور ازاد شرکت کردم البته زیاد وقت نذاشتم حدودا۲۰ روز و باینکه سال ۸۶ فارغالتحصیل شده بودم رتبه و ترازم خوب بود منتظر تکمیل ظرفیت بودم که دیروز نگا کردم دیدم قبول نشدم حالا میخوام شروع کنم و برا دولتی بخونم میشه یه نفر از دوستان به من بگه برا هر کدوم از درسا بهترین منبع کدومه که دیگه وقت من بیشتر از این تلف نشه البته من کارمند هم هستم و متاهل کارم خیلی سخته ولی میخوام خودمو امتحان کنم.مهندسین نرم افزار گرامی بشتابید و یاری کنید . ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mehdi.s.c - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ
سلام به همه من از روزی نیم ساعت مفید (درس خوندن)شرو کردم تا ۳ساعت رسیدم(واقعا که خسته نباشم کشتمممممممم:دی) اما من به دوستانیکه ترم آخرن می گم برای من خیلی پیش اومده این قضیه که هر وقت در فشار و شروع کاربودم و تعداد کارا زیاد بوده به نسبت کارارو بهترو با برنامه تر پیش بردم اصلا انگار هرچی بیشتر تحت فشار باشم آرامش موقع درس خوندن و برنامه ریزیم بیشتر رو رواله و نتیجه بهتر گرفتم خلاصه خیلی نگران نباشید تعدادمون زیاده:دی آخرش خوب تموم می شه خداقوت هم به اونا که مثل من تنبل نبودن و خیلی خوب می خونن(ام شک نکنید من میرسم بهشونو می گذرم ازشون و اونا باید بیشتر بجنبن به ماها برسن:دی) موفق و پیروز ببینمتون |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط: چرا همه درسام پروژه دارن ای خدا.....همه دست به دست هم دادن ارشد قبول نشم...پروژه چیه بابا...من این ترم شیوه دارم.... ![]() کسی آماده چیزی داره بهم بده؟این جمعه باید تعیین کنم خودم وگرنه خودش یچیزی میده ![]() (۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ)mehdi.s.c نوشته شده توسط: سلام به همهپس منتظرتم بیای برسی ![]() دوستان من این هفته آزمون اول رو میزنم ۲۵% پارسه کیا زدن؟یا میخان بزنن؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohsen62 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:سلام میشه لطف کنی بگی جریان این ازمون پارسه چیه؟چه جوری باید ثبت نام کرد؟الان دیگه نمیشه؟(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط: چرا همه درسام پروژه دارن ای خدا.....همه دست به دست هم دادن ارشد قبول نشم...پروژه چیه بابا...من این ترم شیوه دارم.... |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)mohsen62 نوشته شده توسط:برو سایت پارسه ثبت نام یا نمایندگیش تو شهرتون...(18 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:سلام میشه لطف کنی بگی جریان این ازمون پارسه چیه؟چه جوری باید ثبت نام کرد؟الان دیگه نمیشه؟(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط: چرا همه درسام پروژه دارن ای خدا.....همه دست به دست هم دادن ارشد قبول نشم...پروژه چیه بابا...من این ترم شیوه دارم.... |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
دوستان میخوام یه حالی بهتون بدم. ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. همچنین حل المسائل چند کتاب دیگه هم اونجا هست. از اونجایی که خیلی بهتون حال دادم اجازه بدید یکم حالتونو بگیرم ![]() این وبلاگ لابد خلاف فهرست مصادیق محتوای مجرمانه ست. واااااای حل المسائل خطرناکه مواظب باشید از راه به در نشید. ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: پروژه چیه بابا...من این ترم شیوه دارم....اخ اخ اسم پروژه و نیارید که من همینجور گذاشتمش تحویلش ندادم !!! آقا محسن اگر ای تی نبودید یه موضوع عالی داشتم واستون که تا حالا کم ارائه شده ![]() شیوه ای که من داشتم در باره آشنایی با MVC.NET بود ![]() به سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سری بزنید شاید بتونید چیزی پیدا کنید بحث اویلری و هاملیتنی و هامنی گسسته سر یه برگه خلاصه نوشتم اینجوری بهتره ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - آلبالو - ۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ
امروز ۱۸ مهر بود و فردا میشه ۱۹/دقیقا ۴ ماه دیگه... Hurry up! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ)آلبالو نوشته شده توسط: امروز ۱۸ مهر بود و فردا میشه ۱۹/دقیقا ۴ ماه دیگه... ۱۹ بهمن کنکور ؟ ![]() ![]() ![]() ![]() کنکور بدم بدو بدو میرم سربازی فرار می کنم همیشه تو مانشت بعد کنکور موجی از سربازهای جدید به راه میوفتن امسال یکشون منم :دی |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - esisonic - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ب.ظ
بچه ها یه سوأل...تو مدار الکتریکی...مبحث آپ امپ هم تو کنکور میاد یا نمیاد؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ)آلبالو نوشته شده توسط: امروز ۱۸ مهر بود و فردا میشه ۱۹/دقیقا ۴ ماه دیگه... چرا استرس میدی؟؟؟ آآآی خسته شدم امروز ۱۱ ساعت خوندم. چشام در اومد |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:باریک الله(18 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ)آلبالو نوشته شده توسط: امروز ۱۸ مهر بود و فردا میشه ۱۹/دقیقا ۴ ماه دیگه... ![]() ۱۱ ساعتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ![]() خدا بیشترش کنه ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - maryam.raz - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: پس منتظرتم بیای برسیمن جمعه هفته آینده میزنم |