|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:تا اونجایی که یادمه یکیش چابکی بود(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: ستم امسال پارسه رو پن بار خونده بود ۵ تا از ۶ تا سوالم جواب داده بود من که واسه دانشگاه اون فصلایی از پرسمنو ک خوندم هیچی نمیشه فهمید خیلی بده ترجمشسوالهای مهندسی نرم کلا ۶ تا بود که ۲تاش کلا جز سر فصلهای پارسه نبود حتما باید فصل های نگفته رو خوند یه جا کلا درباره کلیتش حرف میزنه در حد ۳ خط ولی فقط در واقع تعریف اسمش هست که تست کنکور خیلی جزیی تر بود |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - khordad.girl - 29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:تا اونجایی که یادمه یکیش چابکی بود(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: سوالهای مهندسی نرم کلا ۶ تا بود که ۲تاش کلا جز سر فصلهای پارسه نبود بله درسته (۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:تا اونجایی که یادمه یکیش چابکی بود(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: سوالهای مهندسی نرم کلا ۶ تا بود که ۲تاش کلا جز سر فصلهای پارسه نبود این pdf رو مطالعه کنین لطفا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - talash - 29 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
بچه ها برای درس سیستم عامل و نظریه زبانها چه استادی کلاسش خوبه؟ نظریه شاپوری یا کارگهی؟ کلاس سیستم عامل حقیقت بهتره یا کارگهی؟ اگر زود جوابم رو بدین ممنون میشم عجله دارم |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 29 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: کدوم فصل؟تا اونجایی که یادمه یکیش چابکی بود پارسال که صفحه ۳۰۰ همون ۴خطی کلی که گفتم رو نوشته بود نمیدونم امسال(بعد کنکور) به اون صفحه چیزی اضافه شده یا نه |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Mahsash - 29 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)talash نوشته شده توسط: بچه ها برای درس سیستم عامل و نظریه زبانها چه استادی کلاسش خوبه؟ نظریه شاپوری یا کارگهی؟ کلاس سیستم عامل حقیقت بهتره یا کارگهی؟مطمئنید به کلاس نیاز دارید؟ نظریه کارگهی رو که همه تعریف میکنن. ولی از سیستمعاملش خبر ندارم. استاد سیستمعامل خودم بود ترم۳ و خیلی خوب بود. نمیدونم دکتر حقیقت چطور هست. |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - talash - 29 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)talash نوشته شده توسط: بچه ها برای درس سیستم عامل و نظریه زبانها چه استادی کلاسش خوبه؟ نظریه شاپوری یا کارگهی؟ کلاس سیستم عامل حقیقت بهتره یا کارگهی؟مطمئنید به کلاس نیاز دارید؟ من خاطره خوبی از سیستم عامل دانشگاه ندارم.چون استادمون خوب نبود و بزور پاسش کردم.کتاب حقیقت رو هم دارم ولی میترسم وسطش جا بزنم ،حجمش هم که زیاده.نمیدونم از رو کتا برای کسی که صفره بخونه چقدر فایده داره؟...کارگهی استاد سیستم عاملتون بود؟...نمیدونم بعضی ها میگن کارگهی خوبه بعضیا میگن بده! |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 29 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)talash نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)talash نوشته شده توسط: بچه ها برای درس سیستم عامل و نظریه زبانها چه استادی کلاسش خوبه؟ نظریه شاپوری یا کارگهی؟ کلاس سیستم عامل حقیقت بهتره یا کارگهی؟مطمئنید به کلاس نیاز دارید؟ نظره شخصیمه سیستم عامل اصلا نیاز به کلاس نداره |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Mahsash - 29 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)talash نوشته شده توسط:بله استاد سیستمعاملمون بود تو دانشگاه. خیلی خوب بود. ولی خب کلا به نظر من سیستمعامل برای کنکور نیاز به کلاس نداره.(29 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)talash نوشته شده توسط: بچه ها برای درس سیستم عامل و نظریه زبانها چه استادی کلاسش خوبه؟ نظریه شاپوری یا کارگهی؟ کلاس سیستم عامل حقیقت بهتره یا کارگهی؟مطمئنید به کلاس نیاز دارید؟ البته شما خودتون بهتر می تونید تصمیمگیری کنید. ولی در مورد نظریه به طور ویژه همه از دکتر کارگهی تعریف کردند. |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - khordad.girl - 30 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: کدوم فصل؟تا اونجایی که یادمه یکیش چابکی بود بله ولی اگه کسی همین ۴ خط رو هم درست و با دقت میخوند کاملا متوجه میشد که شرط چابکی تمرکز روی طراحی و ساخت نیست شما میگین که نمیشده با پارسه جواب داد تستای پارسال رو.... |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - talash - 30 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
میشه دلیلتون رو بگین که چرا سسیستم عامل به کلاس احتیاج نداره؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 30 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: گه کسی همین ۴ خط رو هم درست و با دقت میخوند کاملا متوجه میشد که شرط چابکی تمرکز روی طراحی و ساخت نیستمن تجربمو گفتم و تا جایی که در حوصلم میگنجید بهتون توضیح دادم چون معما حل شود آسان شود , شما فقط همونو بخون برو صد بزن (۳۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ)talash نوشته شده توسط:چون یه درس خیلی روتین هست بعضی درسا رو بعضیا بدون کلاس نمیتونن یاد بگیرن البته من خودم به این گفتم شک دارم(29 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: بعضی درسا هم چون پیش نیازه خاصی میخواد سخت به نظر میرسه و بعضیا فکر میکنن میتونن با کلاس کمبودشونو جبران کنن مثل طراحی الگوریتم که یکم هوش ریاضی میخواد بعضی درسا هم چون منبع خوبی موجود نیست خیلی ها فکر میکنن کلاس میتونه به دادشون برسه ولی سیستم یه درس شیرین و بدون پیش نیاز قبلیه و اینکه منابعه خیلی خوبی هم موجود داره و درنهایت ویسهاشم تو هر سایتی برای دانلود هست |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - hamid88 - 30 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ ق.ظ
سلام دوستان گل بخصوص دوستان پرتلاش واسه کنکور سال آتی الان از مراسم احیاء اومدم واسه همتون دعا کردم که ایشالا موفق بشین در کنکور فقط حداکثر ماه اول درس خوندن سخته.بعدش میوفتی رو قلتک و دروس رو تیکه تیکه میکنین و میکشینشون. ![]() احتمالا شاید منم به شما بپیوندم خلاصه خوب بخونید که خدا هیچ زحمتی رو بی نتیجه نمیزاره. همگی موفق باشین ......!!! |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 30 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ)talash نوشته شده توسط: میشه دلیلتون رو بگین که چرا سسیستم عامل به کلاس احتیاج نداره؟همون زمانی که شما می خوای صرف کلاس رفتن کنید اگه کتاب بخونین فک کنم تاثیر بیشتری داشته باشه..واقعا واسه سیستم نیازی به کلاس نیست..درس به این اسونی و شیرینی |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - NP-Cσмρℓєтє - ۳۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ)farabi نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان مانشت نورد... چقد خشنگ ... ![]() ممنون |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ernika - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ
سلام. دوستان من مجبورم کتاب پرسمن ۵ رو بخونم. ایرادی نداره ۷ رو نخونم؟ مگه چقدر عوض شده کتاب؟ ![]()
|