|
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:انشالله به سلامتی(18 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: پس منتظرتم بیای برسیمن جمعه هفته آینده میزنم وای دارم حسش میکنم.... ![]() ![]() کنکور رو میگم ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - white bird - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:کدوم ازمون های ۲۵ درصد میزنید؟(18 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: پس منتظرتم بیای برسیمن جمعه هفته آینده میزنم مال پارسه سال گذشته یا ماهان و موسسات دیگه؟ فقط یه ازمون میزنید یا چندتا؟ برا این ازمون ۲۵ درصد پارسه از روی کتاب پوران گسسته میشه فقط فصل اول و چهارم؟ ------------------------------------------------------------------------------ بچه ها گسسته جز پوران کدوم کتاب تستی درسنامه اش خوبه؟ |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ
چرا انقدر استرس دارین؟ داره به منم منتقل میشه. ببینید یکاری میکنید دیگه مانشت هم نیام؟ حداقل عنوان رو عوض کنید. مثلا بکنید : گروه استرس مانشت شروع از مهر ماه
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط:من پارسه و پوران پارسال رو دارم...امسالم اگر بود میزنیم(19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:کدوم ازمون های ۲۵ درصد میزنید؟(18 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: پس منتظرتم بیای برسیمن جمعه هفته آینده میزنم ![]() (۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: چرا انقدر استرس دارین؟ داره به منم منتقل میشه. ببینید یکاری میکنید دیگه مانشت هم نیام؟ آخ اخ بگم چی بشی تو ![]() دلم یجوری شد...میگم بد پیشنهادی هم نیست ها...میخای نیا مانشت ![]() حداقل بحث روانی نداریم دیگه |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - white bird - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: چرا انقدر استرس دارین؟ داره به منم منتقل میشه. ببینید یکاری میکنید دیگه مانشت هم نیام؟بالاخره یه کوچولو استرس که همه دارند کنکور بدون استرس که دلچسب نیست ![]() ولی من خودم از اون دسته ام که استرسم زیاده چون احساس میکنم خیلی عقبم ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - آرتا - ۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: . محسن اسباب کشی چی شد ؟ تو این جابجایی درسا خوب پیش میره؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - esisonic - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بچه ها یه سوأل...تو مدار الکتریکی...مبحث آپ امپ هم تو کنکور میاد یا نمیاد؟؟؟کسی نمیدونه؟؟؟....خو چرا منفی؟؟...؟؟؟..منه بیچاره فقط سوأل پرسیدم.... |
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ق.ظ
باز شب شد و من بیخواب
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: باز شب شد و من بیخواب فکر کنم بخاطره استرس های کنکوره!! من هر چقدر هم استرس داشته باشم شب که میرم بخوابم راحت خوابم میبره ولی صبحش اصلا بی قرار میشم مثلا ساعت ۳-۲-۴ میرم میخوابم ساعت ۶ صبح بیدار میشم دیگه خواب به چشمام نمی یاد و خیلی هم احساس خستگی می کنم.... پیشنهاد می کنم تا کاملا خسته نشدید به زختخواب نرید ... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ماه بانو - ۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بچه ها یه سوأل...تو مدار الکتریکی...مبحث آپ امپ هم تو کنکور میاد یا نمیاد؟؟؟ پارسه که توی بودجه بندیش اینطور زده ۲۵ درصد سوم: تقویت کننده عملیاتی ( OP-AMP) - بررسی رفتار مشخصه سرهای آن - OP-AMP ایده آل و مدل مداری - تحلیل مدارهای شامل OP-AMP این قسمتای آپ امپ دارش بود |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - آلبالو - ۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: چرا استرس میدی؟؟؟ (۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: کنکور بدون استرس که دلچسب نیستSmileاسترس سرعتو زیاد میکنه والبته حال میده! |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ق.ظ
ّسلام من تا حالا کتابهای پارسه رو نگرفتم اما چندتا pdf دارم نمی دونم کتابه ، جزوست چیه!!! مثلا برای مدارالکتریکی یه فایل pdf از همین مانشت گرفتم که فصل ۱ رو تو ۳۹ صفحه توضیح داده ، می خواستم بدونم همین کافیه؟ یا نه به جز این کتاب دیگه ای هم داره؟؟؟؟؟؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - virtual girl - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ق.ظ
ایستادگی کن تا روشن بمانی شمع های افتاده خاموش می شوند من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم، و ندایی که به من می گوید : " گرچه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است. " خدایا شکرت که یه روز دیگه رو بهمون دادی . میریم که داشته باشیم یه روز پرتلاش و دوست داشتنی رو ..... |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m_gh - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ
بچه ها کسی جزوه زبان تخصصی پارسه رو داره؟خودم یکیش رو دارم هیچی فارسی توش نیس این همونه؟!! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: [quote='virtual girl' pid='134724' dateline='1349521305']نه واسه من چاپ جدیده فارسیم داره (۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: [quote='virtual girl' pid='134724' dateline='1349521305']نه واسه من چاپ جدیده فارسیم داره |