تالار گفتمان مانشت
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ

(۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)ernika نوشته شده توسط:  سلام.
دوستان من مجبورم کتاب پرسمن ۵ رو بخونم.
ایرادی نداره ۷ رو نخونم؟ مگه چقدر عوض شده کتاب؟ ConfusedConfused

بهتره که ۷ بخونی ترجمه جعفر نژاد خوبه ولی اگه نتونستی کتاب کنکوری بخون که از روی ویرایش ۷ نوشته باشه

RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ernika - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ

(۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(31 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)ernika نوشته شده توسط:  سلام.
دوستان من مجبورم کتاب پرسمن ۵ رو بخونم.
ایرادی نداره ۷ رو نخونم؟ مگه چقدر عوض شده کتاب؟ ConfusedConfusedt
مرسی از راهنماییتون.اما مجبورم همین رو بخونم.خواستم ببینم محتویات خیلی فرق میکنه؟

بهتره که ۷ بخونی ترجمه جعفر نژاد خوبه ولی اگه نتونستی کتاب کنکوری بخون که از روی ویرایش ۷ نوشته باشه

کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ

بچه های یه سوال :
البته بچه های ایتی:
واسه مدیریت : من چی بخونم؟ اصلا بخونم؟
امسال من هیچی نخونده بودم و کارشناسی هم نرم بودم و هیچ ایده ای از این درس نداشتم ولی خوب سوالاش با استدلال زدم و درصدم شد ۷۱
پیشنهاد شما چیه؟ :| یه نفر بهم گفت نخونده بزنی موفق تری

RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - khordad.girl - 31 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ

(۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  بچه های یه سوال :
البته بچه های ایتی:
امسال من هیچی نخونده بودم و کارشناسی هم نرم بودم و هیچ ایده ای از این درس نداشتم ولی خوب سوالاش با استدلال زدم و درصدم شد ۷۱
سلام دوست عزیز ؛
شما که استدلالت قویه دیگه نمیخواد بخونی Big Grin
ولی اگه میخوای مطمئن تر شی مبانی مدیریت رابینز بخون کتاب خوبیه و تستای پرچ و مقسمی یا تستای کنکورای سالای قبل...
موفق باشی

RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ

(۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  بچه های یه سوال :
البته بچه های ایتی:

رابینز ترجمه اعرابی یه کتابه سفیده با مربعهای سفید قرمز منتها تابستون نخون

کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ

(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  تابستون نخون
نخون یا بخون؟

کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mah5 - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ

خب بسم الله...بالاخره بعد از یه دوره طولانی مباحثو تقسیم بندی کردم واسه خوندن...به نظر خودم که خیلی عالی تقسیم بندی شد...

RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ

(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  
(01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  تابستون نخون
نخون یا بخون؟

نخون دروس حفظی رو تابستون نخون چون فقط وقتتو تلف میکنه شبی نیم ساعت از اول مهر کارتو راه میندازه

RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fzpakzad - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ق.ظ

(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  
نخون یا بخون؟
این شامل مهندسی نرم افزار پرسمن هم میشه؟حتی با توجه به حجمش؟

نخون دروس حفظی رو تابستون نخون چون فقط وقتتو تلف میکنه شبی نیم ساعت از اول مهر کارتو راه میندازه

کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - n a z a n i n - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ

بچه ها اول ماهه انشاالله هممون ماه خوبی رو شروع کنیم از همین اول ماه با توکل وانرژی وسر حال میریم که شروع کنیم تا اخرش...
خدایا به امید تو

کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - talash - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ

بچه ها کلاس نظریه استاد شاپوری کسی میدونه چطوره؟ خوب هست؟

RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ

(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ق.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط:  
(01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  
نخون یا بخون؟
این شامل مهندسی نرم افزار پرسمن هم میشه؟حتی با توجه به حجمش؟

آقای جهانی میگفت شامل مهندسی نرم هم میشه ولی به نظره من مهندسی نرم مفهومی شده و دیگه حفظی نیست واینکه شما مهر وقت نمیکنی پرسمن بخونی

کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ

بچه ها کیا اهل خلاصه نویسی هستن؟ کیا نیستن؟ من نه بلدم خلاصه کنم و نه دوس دارم، ایا مجبورم و باید انجام بدم؟ هایلایت و حاشیه نویسی خوب نیس؟

RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - dokhtare payiz - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ

(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  بچه ها کیا اهل خلاصه نویسی هستن؟ کیا نیستن؟ من نه بلدم خلاصه کنم و نه دوس دارم، ایا مجبورم و باید انجام بدم؟ هایلایت و حاشیه نویسی خوب نیس؟
واسه خیلی از درسا لازم نیس هایلایت و جعبه لایتنر بهتره

RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - zorro - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ

(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  بچه های یه سوال :
البته بچه های ایتی:

رابینز ترجمه اعرابی یه کتابه سفیده با مربعهای سفید قرمز منتها تابستون نخون

الان یه کتابی هست جلد سفید با مربع های قرمز و نارنجی و آبی و ایناست.همون؟اونوقت اینکه مبانی مدیریته،مدیریت رفتار سازمانی چی بخونیم بهتره به نظرتون؟Huh