|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)ernika نوشته شده توسط: سلام. بهتره که ۷ بخونی ترجمه جعفر نژاد خوبه ولی اگه نتونستی کتاب کنکوری بخون که از روی ویرایش ۷ نوشته باشه |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ernika - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(31 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)ernika نوشته شده توسط: سلام. |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ
بچه های یه سوال : البته بچه های ایتی: واسه مدیریت : من چی بخونم؟ اصلا بخونم؟ امسال من هیچی نخونده بودم و کارشناسی هم نرم بودم و هیچ ایده ای از این درس نداشتم ولی خوب سوالاش با استدلال زدم و درصدم شد ۷۱ پیشنهاد شما چیه؟ :| یه نفر بهم گفت نخونده بزنی موفق تری |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - khordad.girl - 31 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: بچه های یه سوال :سلام دوست عزیز ؛ شما که استدلالت قویه دیگه نمیخواد بخونی ![]() ولی اگه میخوای مطمئن تر شی مبانی مدیریت رابینز بخون کتاب خوبیه و تستای پرچ و مقسمی یا تستای کنکورای سالای قبل... موفق باشی |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: بچه های یه سوال : رابینز ترجمه اعرابی یه کتابه سفیده با مربعهای سفید قرمز منتها تابستون نخون |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - iammiti - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: تابستون نخوننخون یا بخون؟ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mah5 - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ
خب بسم الله...بالاخره بعد از یه دوره طولانی مباحثو تقسیم بندی کردم واسه خوندن...به نظر خودم که خیلی عالی تقسیم بندی شد... |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: تابستون نخوننخون یا بخون؟ نخون دروس حفظی رو تابستون نخون چون فقط وقتتو تلف میکنه شبی نیم ساعت از اول مهر کارتو راه میندازه |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - fzpakzad - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ق.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:این شامل مهندسی نرم افزار پرسمن هم میشه؟حتی با توجه به حجمش؟(01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: تابستون نخوننخون یا بخون؟ نخون دروس حفظی رو تابستون نخون چون فقط وقتتو تلف میکنه شبی نیم ساعت از اول مهر کارتو راه میندازه |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - n a z a n i n - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ
بچه ها اول ماهه انشاالله هممون ماه خوبی رو شروع کنیم از همین اول ماه با توکل وانرژی وسر حال میریم که شروع کنیم تا اخرش... خدایا به امید تو |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - talash - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
بچه ها کلاس نظریه استاد شاپوری کسی میدونه چطوره؟ خوب هست؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ق.ظ)fzpakzad نوشته شده توسط:آقای جهانی میگفت شامل مهندسی نرم هم میشه ولی به نظره من مهندسی نرم مفهومی شده و دیگه حفظی نیست واینکه شما مهر وقت نمیکنی پرسمن بخونی(01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:این شامل مهندسی نرم افزار پرسمن هم میشه؟حتی با توجه به حجمش؟(01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: تابستون نخوننخون یا بخون؟ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
بچه ها کیا اهل خلاصه نویسی هستن؟ کیا نیستن؟ من نه بلدم خلاصه کنم و نه دوس دارم، ایا مجبورم و باید انجام بدم؟ هایلایت و حاشیه نویسی خوب نیس؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - dokhtare payiz - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: بچه ها کیا اهل خلاصه نویسی هستن؟ کیا نیستن؟ من نه بلدم خلاصه کنم و نه دوس دارم، ایا مجبورم و باید انجام بدم؟ هایلایت و حاشیه نویسی خوب نیس؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - zorro - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: بچه های یه سوال : الان یه کتابی هست جلد سفید با مربع های قرمز و نارنجی و آبی و ایناست.همون؟اونوقت اینکه مبانی مدیریته،مدیریت رفتار سازمانی چی بخونیم بهتره به نظرتون؟
|