|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Good! - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: یه چیزی بگم ذهنتون منحرف شه؟خیلی ممنون از توجهتون ![]() اصن برید استرس بگیرید منو بگو اومدم حالتونو خوب کنم ![]() ![]() ![]()
|
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ghaderZ - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:پس میرم از مانشت سقوط کنم(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)ghaderZ نوشته شده توسط: بچه ها حالا که نمی آد دارم میرم به مانشت صعود کنم شاید اومدمانشتو ندیدی!!!!!! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ)ghaderZ نوشته شده توسط:پیشاپیش خدا رحمتت کنه(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:پس میرم از مانشت سقوط کنم(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)ghaderZ نوشته شده توسط: بچه ها حالا که نمی آد دارم میرم به مانشت صعود کنم شاید اومدمانشتو ندیدی!!!!!! |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamidrezag - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
دلم به حال خودش که نه ولی دلم به حال عمه سنجش خیلی میسوزه بیا دیگه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ka arman - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: سلام به مانشت عالیه... برگشتتو تبریک میگم... (۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: سلام به مانشت عالیه... برگشتتو تبریک میگم...
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hosshah - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: سلام مهندسسلام از بنده شکر خدا منم منتظرم ببینم دفترچه پست کنم یا در لباس علم باید به جامعه خدمت کنم که توکلی فعلا خودشو لوس کرده |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - helena - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
من سنجشو رفرش نمیکنم، اینجارو رفرش میکنم روانم تازه میشه )
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:رفتی سفر منم ببر(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: سلام مهندسسلام از بنده شکر خدا |
|
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - *afsoon* - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
سلام دوستان مانشتی همه عزیزان مانشتی قبولید مطمئن باشد
|
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Yektax - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: ای بزنه برف بیاد نتایجو یه هفته بندازن عقب آقا سپاه خوب نیست ، فردا روزی اگر بخوای بری آمریکا بهت ویزا نمیدن
|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - habib_khadem - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
دوستان من با رتبه ی ۶۱ نرم ، علم و صنعت قبول شدم ، سعی کنین تخمین بزنین کجا قبول میشین امیدوارم کمکی بشه به رفع استرستون |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - tulips.flowerm - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ
بچه ها توی اطلاعیه جدید پیام نور نوشته فردا اطلاعیه ی تکمیلیشون میاد روی سایت. نکنه نتیجه ها هم فردا بیاد روی سایت. |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ)tulips.flowerm نوشته شده توسط: بچه ها توی اطلاعیه جدید پیام نور نوشته فردا اطلاعیه ی تکمیلیشون میاد روی سایت. نکنه نتیجه ها هم فردا بیاد روی سایت.شما با سه تا ارسال چقد منفی دارید!!!! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - tulips.flowerm - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)habib_khadem نوشته شده توسط: دوستان من با رتبه ی ۶۱ نرم ، علم و صنعت قبول شدم ، سعی کنین تخمین بزنین کجا قبول میشین میشه بگین از کجا با خبر شدین؟!!!!!!!! |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
خانم NOOSHIN61 همه رفتن فقط منو شما موندیم، من پست میزارم شما لایک ، شما پست بزار من لایک می کنم، تا شاید توکلی از رو بره!
|