|
|
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - barabox - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۰۱ ب.ظ
این سوالای پارسه رو امروز یخورده زخمی کردیم چرا اینطورین :| آزمونهای سال پیش کنکور رو خیلی بهتر هضم میکنم رفتم رو سوالای پارسه ناامید شدم اصلا اصلا پرتن از آزمونهای سراسری :| |
|
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - lightak - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ
سلام دوستان کسی خلاصه ای چیزی از درس زبانهای برنامه سازی داره؟؟؟؟؟ واقعا تو جمع بندی این درس گیر کردم خیلی حجیمه ممنون میشم اگه کمکم کنید |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tm.viper - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)lightak نوشته شده توسط: سلام دوستان کسی خلاصه ای چیزی از درس زبانهای برنامه سازی داره؟؟؟؟؟ واقعا تو جمع بندی این درس گیر کردم خیلی حجیمه ایمیلت رو بده من یه چیزایی دارم |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - NP-Cσмρℓєтє - ۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۰۱ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: این سوالای پارسه رو امروز یخورده زخمی کردیم چرا اینطورین :| دقیقاً منم این مشکل رو با آزمون مدرسان داشتم! بین تستای کنکور آزمون مدرسان رو از خودم گرفتم نا امیدم کرد به کل!!! ![]() ![]() اینا نخواستم آبکی باشه سوالاشون دیگه زیادی غلیظش کردن! ![]()
|
|
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - lightak - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ
ممنونم Roshanak.poorsadeghi@gmail.com |
|
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - shamim_70 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ
ی سوال کوچیک سوال طراحی الگوریتم ۹۰ الگوریتم کوله پشته رو چرا نسبت رو وزن به ارزش گرفته؟؟مگ نباید ارزش ب وزن باشه؟!!!! |
|
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - nlp@2015 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
از دوستانی ک آزمون های سنجش جامع واسه رشته کامپیوترو دادن خواهش میکنم سوالات رو بذارن اینجا.خیر ببینید ایشالا |
|
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - Ametrine - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
سلام میخوام یه خواهشی بکنم میدونم که توقع زیادی هست ولی اگه امکان داره نکات تمرینات clrs رو بذارید برا اونایی که وقت نکردن بخونن این کتاب رو. |
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tm.viper - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: ی سوال کوچیک سوال طراحی الگوریتم ۹۰ الگوریتم کوله پشته رو چرا نسبت رو وزن به ارزش گرفته؟؟مگ نباید ارزش ب وزن باشه؟!!!! ارزش به وزنه که کتاب من اصلا حسش نیست فردا آزمون بدم برم سوالارو بگیرم برم کوه
|
|
RE: گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - nedamoeini20 - 25 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
سلام بچه ها من یه سوال نظریه دارم ندونستم کجا باید بپرسم میشه جواب بدید . میخواستم ببینم که زبان های حساس به متن تحت تهی بودن و متناهی بودن تصمیم پذیره من پوران میخونم میگه تحت تهی تصمیم پذیره اما پارسه میگه نیست .کدوم درسته؟؟؟؟؟ |
|
پاسخ : گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - shamim_70 - 25 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
واقعا بخاطر ی سوال خیلی کوتاه من باید هر دفعه تاپیک بزنم! هروقت سوال اساسی بود اره میشه تاپیک زد ولی واسه سوالای شاید جوابش ی خط باشه سخته! همش۲۰روز دیگ هس..این ۲۰روزم شما این مدت ما رو یکم تحمل کنید ![]() [/quote] ارزش به وزنه که کتاب من [/quote] پوران با وزن به ارزش حلش کرده!!!!!!!
|
RE: پاسخ : گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - tm.viper - 25 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: واقعا بخاطر ی سوال خیلی کوتاه من باید هر دفعه تاپیک بزنم! اشتباه کرده
|
|
پاسخ : گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - shamim_70 - 25 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
میگم خیلی عجیب اومد!!! اگ بلدین این سوال منم جواب بدین بیرحمت مرسی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - nazanin2020 - 25 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
من از ششصد مساله فصل اولشو حذف کردم
|
|
گروه درسی پرانرژی دی ماه-آنها که تا آخرین نفس ادامه خواهند داد - حسین کاردان - ۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ
مدیر محترم میشه لینک بدی که کجا سوالمو بپرسم؟؟؟؟ میگم بچه ها میشه آزمون های آزمایشی رو بذارین تو سایت بقیه هم استفاده کنن؟؟؟ ممنون میشم اگه این کارو بکنید |