![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - b3hz4d - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ
منم ترازم ۵۲۷۵ شده پردیسا خوبه برا انتخابا یا این چند تا واحد دانشگاه آزاد ؟ بابا ادم مونده کجا رو بزنه هر مدل دانشگاهی هست |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - nt64 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
سلام اگر میشه راهنماییم کنین فوری فوری رتبه ام ۲۵۲ در نرم افزار – انتخاب اولم مشهد بوده – مردود آخرین نفر انتخاب اول برای قبولی رتبه ۲۳ و تراز ۶۹۱۵ بوده. من این تراز ها رو دارم: مهندسی کامپیوتر- نرم افزار ۵۵۱۶ مهندسی کامپیوتر- معماری ۵۳۹۷ مهندسی کامپیوتر- هوش ۵۲۹۶ آیا امکان قبولی در تکمیل ظرفیت رو دارم؟ اگر مشهد نیشابور شاهرود باشه می تونم برم. کدوم شهر ها رو بزنم بهتره یعنی قبولم؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - hanieh18 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)nt64 نوشته شده توسط: سلام اگر میشه راهنماییم کنین فوری فوری چند بار می زنین اگه کسی بدونه راهنمایی می کنه دیگه. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - aina - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
سلام به همه ترخدا یکی کمک کنه به نظر سما با تراز ۵۵۴۶ فناوری اطلاعات / شبکه احتمال قبولی تو تکمیل ظرفیت هست؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - maryam deilamirad - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ)robot2050 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ)bitsi نوشته شده توسط: سلام دوستان |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - آرزو۶۴ - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ
تراز نرم افزار شبستر ۵۰۳۸ بوده.و هوش مصنوعی ۶۱۱۹ به نظرتون کجا برای هوش قبول میشم؟؟نرم افزار چی؟؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - cilicon - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
۲۳۷ واحد علوم و تحقیقات کرمان ۵۹۴ واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه ۶۳۲ پردیس علوم و تحقیقات بوشهر ۶۲۸ پردیس علوم و تحقیقات قزوین کسی آخرین تراز این دانشگاه هارو واسه گرایشه شبکه امسال میدونه ؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - maryam deilamirad - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:دوست عزیز نیشابور و شاهرود احتمال داره(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)nt64 نوشته شده توسط: سلام اگر میشه راهنماییم کنین فوری فوری |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - nt64 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
سلام اگر میشه راهنماییم کنین فوری فوری رتبه ام ۲۵۲ در نرم افزار – انتخاب اولم مشهد بوده – مردود آخرین نفر انتخاب اول برای قبولی رتبه ۲۳ و تراز ۶۹۱۵ بوده. من این تراز ها رو دارم: مهندسی کامپیوتر- نرم افزار ۵۵۱۶ مهندسی کامپیوتر- معماری ۵۳۹۷ مهندسی کامپیوتر- هوش ۵۲۹۶ آیا امکان قبولی در تکمیل ظرفیت رو دارم؟ اگر مشهد نیشابور شاهرود باشه می تونم برم. کدوم شهر ها رو بزنم بهتره یعنی قبولم؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - فرحناز - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ)sami.ali نوشته شده توسط: سلام دوستان قزوین |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - maryam.sh - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ق.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط: ببخشید ۶۴۶۰ شدم رتبه من ۴۱ شده شما چند شدید؟ من ۶۴۴۰ شدم و رتبم ۴۳ شده |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mohrez7002@gmail.com - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ
این فایل رو مطالعه کنید نتیجه خوبی میگیرید ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - amirh - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ)cilicon نوشته شده توسط: ۲۳۷ واحد علوم و تحقیقات کرمان سلام دوست عزیز من تراز شونو نداشتم ولی به ترتیبی که نوشتی انتخاب رشته کردم بعدشم شما اگه ترازت خوبه اول یکی از دوتا علوم تحقیقات انتخاب کن بعد پردیس ها...نکته ای به نظرم می رسه اینه که تراز علوم تحقیقات کرمان به نظرم بهتر از کرمانشاه باشه |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - آرزو۶۴ - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ب.ظ
تکمیل ظرفیت :تراز من هوش مصنوعی ۶۱۱۹ شده .تکمیل ظرفییت کجا قبول میشم؟نرم افزار شبستر امتحان دادم ترازم ۵۰۳۸ شده. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نیکو - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ
یه سوال!!! اینکه هر داوطلب میتونه باقی گرایش ها رو هم انتخاب کنه یعنی مثلا هم هوش بزنه هم معماری هم نرم افزار همه چی میشه زد !!!! یا ده تا باید مثه هم باشه؟ |