|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 13 تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۹ ۰۷:۳۳ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: نه اجباری از سمت شرکت بود ! دورکار بودیم اول تست گرفتن بعد دوباره گفتن بیایین سرکار
به نظرم به جای این کار بهتر بود دورکاری رو ادامه میداد اینجوری اون تست تا اون روز قابل استناد هست !
چ جالب
بیمارستان ها تا کسی حالش خیلی بد نباشه تست نمیگیرن
(۱۳ تیر ۱۳۹۹ ۱۰:۱۶ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: دلم میخواد
دلم آرامش میخواد
الان اوضاع اوکی هست ولی ی دلهره ی اضطراب پنهان دارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 14 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۳۲ ق.ظ
چی میگه این!؟
فازشون چیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 14 تیر ۱۳۹۹ ۰۱:۴۱ ق.ظ
و شب انتهای زیباییست برای امتدادِ فردایی دیگر...
مسعود ضرابی
ایام به کام. شب و روزگارخوش.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۴ تیر ۱۳۹۹ ۰۶:۴۹ ق.ظ
چرا واشنگتنیا به بقیه ایالتا نمیگن شهرستانی؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 14 تیر ۱۳۹۹ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۹ ۰۶:۴۹ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: چرا واشنگتنیا به بقیه ایالتا نمیگن شهرستانی؟
طرف تهران هم زندگی نمی کنه مثلا کرج یا شهریاره بعد ب بقیه میگه بچه های شهرستان!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 14 تیر ۱۳۹۹ ۰۶:۴۳ ب.ظ
از هر پنج تا مشتری چهارتاشون میگن خوب راحتینا. نشستین تو خونه زیر باد کولر کار میکنید و از قیمت طلا و دوندگی های بازار غافل هستین. کی مردم این کشور خراب شده میخوان بفهمن بدون تخصص آیتی عملا هیچ غلطی نمیشه کرد.  بعد چطور ما راحتیم؟ ما شعور نداریم؟ خرج نداریم؟ چون تو خیابون نیستیم نمیفهمیم اینجا چه خبره؟ یعنی بعضی اوقات فقط دوست دارم گوشیا قطع کنم اما بازم سعی میکنم صبوری پیشه کنم و دهن طرف را با سوادم ببندم. هر چند هیچی نمیفهمه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 14 تیر ۱۳۹۹ ۰۸:۱۳ ب.ظ
عنبر نسارا ارزشش از کاغذای چرک بیشتر شده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 14 تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۴۵ ب.ظ
بوفون رکورد مالدینی رو هم شکست!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 14 تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۵۱ ب.ظ
نطنز که هی داره منفجر میشه سایت هسته ای ! چه خبره !؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 15 تیر ۱۳۹۹ ۰۲:۲۱ ق.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۵۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: نطنز که هی داره منفجر میشه سایت هسته ای ! چه خبره !؟
من میدونم
ولی نمیگم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 15 تیر ۱۳۹۹ ۰۳:۰۷ ق.ظ
بازم نشد دلم نمیخواد بخوابم خیالم راحت نیست اما مجبورم..
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 15 تیر ۱۳۹۹ ۰۵:۱۰ ق.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۵۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: نطنز که هی داره منفجر میشه سایت هسته ای ! چه خبره !؟
اینکه اونجا چه خبره مهم نیست، ماهم نمیفهمیم تقریبا، باید منتظر بمونیم و ببینیم که چه خبری رو دوست دارن توی کله مردم فرو کنن. ما فقط باید دعا کنیم که ردپایی از کشورهای معاند نباشه که اونوقت ممکنه بحث انتقام و اینا پیش بیاد و آخرین انتقام هم هنوز جاش درد میکنه و وضعم ازین بدتر میشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - oloom-ensani - 15 تیر ۱۳۹۹ ۰۵:۴۰ ق.ظ
جذب کارشناس فناوری اطلاعات در مرکز خدمات حوزههای علمیه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۵ تیر ۱۳۹۹ ۰۶:۲۳ ق.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۹ ۰۶:۴۳ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: از هر پنج تا مشتری چهارتاشون میگن خوب راحتینا. نشستین تو خونه زیر باد کولر کار میکنید و از قیمت طلا و دوندگی های بازار غافل هستین. کی مردم این کشور خراب شده میخوان بفهمن بدون تخصص آیتی عملا هیچ غلطی نمیشه کرد.  بعد چطور ما راحتیم؟ ما شعور نداریم؟ خرج نداریم؟ چون تو خیابون نیستیم نمیفهمیم اینجا چه خبره؟ یعنی بعضی اوقات فقط دوست دارم گوشیا قطع کنم اما بازم سعی میکنم صبوری پیشه کنم و دهن طرف را با سوادم ببندم. هر چند هیچی نمیفهمه!
خوب نشستی توو خونه زیر باد کولر غر میزنیا ![[تصویر: 476015_21.gif]](https://img.manesht.ir/476015_21.gif) ![[تصویر: 476015_21.gif]](https://img.manesht.ir/476015_21.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 15 تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۹ ۰۶:۴۳ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: از هر پنج تا مشتری چهارتاشون میگن خوب راحتینا. نشستین تو خونه زیر باد کولر کار میکنید و از قیمت طلا و دوندگی های بازار غافل هستین. کی مردم این کشور خراب شده میخوان بفهمن بدون تخصص آیتی عملا هیچ غلطی نمیشه کرد.  بعد چطور ما راحتیم؟ ما شعور نداریم؟ خرج نداریم؟ چون تو خیابون نیستیم نمیفهمیم اینجا چه خبره؟ یعنی بعضی اوقات فقط دوست دارم گوشیا قطع کنم اما بازم سعی میکنم صبوری پیشه کنم و دهن طرف را با سوادم ببندم. هر چند هیچی نمیفهمه!
هرکی به من این حرف رو میزنه بهش میگم خب تو چرا این کار رو نمیکنی؟
|