![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - moha - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
من هر مطلبی و از روی پوران میخونم نمیفهمم اما وقتی مقسمی و میخونم کاملا متوجه میشم چیکار کنم؟؟فقط مقسمی بخونم؟؟آخه همه از پوران تعریف میکنن |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m_gh - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من هر مطلبی و از روی پوران میخونم نمیفهمم اما وقتی مقسمی و میخونم کاملا متوجه میشم من درمورد تمام کتابای مقسمی اطلاعاتی ندارم ولی این رو می دونم که کتابای پورانم هم چین تعریفی نیس ،من خودم کتابای پوران رو بیشتر خریدم (به توصیه همون همه ها!!!)ولی هم غلط زیاد داره تو بعضی کتاباش و هم انگار کامل نیس.به نظرمن مقسمی رو خوب بخون ،بعد پورانم یه نگاه سرسری بنداز که اگه مطلب جدیدی داشت نخونده نمونه |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mr13 - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ
سلام دوستان.میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم.من سال ۸۶ فارغ اتحصیل شدم و می خواستم برای ادامه تحصیل برم خارج از کشور که تا الان نشده.حالا تصمیم گرفتم امسال بخونم برای کنکور.به نظرتون اگه از الان شروع کنم میشه رتبه خوبی آورد؟من شاغل هم هستم |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: آخ اخ بگم چی بشی تو گناه داشتم ها. ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - nina - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: بچه ها کسی جزوه زبان تخصصی پارسه رو داره؟خودم یکیش رو دارم هیچی فارسی توش نیس این همونه؟!!نه واسه من چاپ جدیده فارسیم داره [/quote] چه قسمت هایی رو فارسی داره ؟ یعنی متن ها رو ترجمه کرده ؟ یا نکات رو فارسی توضیح داده؟ چه تغییراتی کرده زبان تخصصی پارسه؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - **mahsa** - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: ّسلام سلام..من مدار رو خبر ندارم ولی کلا تا اینجا که دیدم pdfهای پارسه موجود تو نت همشون جزوه هستن و یه جورایی خلاصه.. کتاب ریاضی مهندسی که از خود اموزشگاه پارسه گرفتم یه ۶۰۰ صفحه ای میشه اما جزوش به زور به ۲۰۰ برسه!!!!! |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ
واسه گسسته و مدار منطقی سوال داشتم امیدوارم جوابی که میخوام بگیرم... من این هفته گسسته و منطقی کامل خوندم با حدودا ۱/۵ تست ها فصل اعداد واسه گسسته و فصل ۸ و ۹ منطقی اصلا کشش خوندنشون ندارم ![]() برم بخونم یادشون بگیرم یا ازشون بپرم؟!!! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - banafsheh68 - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ
سلام کنکوری های مانشت من آزمون های ۲۵% ۲ سال قبل پارسه رشته آی تی رو میخوام، اگر کسی داره ممنون میشم آپلود کنید، یا برام ایمیل کنید. با تشکر ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: واسه گسسته و مدار منطقی سوال داشتم امیدوارم جوابی که میخوام بگیرم... من از رو مقسمی دارم میخونم ، کدوم فصل ها میشه دقیق؟؟؟ طراحی مدار ترکیبی سنکرون و آسنکرون؟؟؟ به نظر من یادش بگیری بهتر از رو مقسمی که من می خونم خوبه هم چیز ، اما مدار درسیه که باید تستهاش رو بیشتر کار کرد روشون... واسه گسسته هم فصل اولش که مربوط به گذارهاست؟؟؟؟ نه اصلا ازش نپر راحته فقط تمرین می خواد!!! در کل اگه می خوای از بحثی هم بپری ساده ازش نگذر که ذهنت به تنبدلی عادت می کنه! (۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ)banafsheh68 نوشته شده توسط: سلام کنکوری های مانشت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فکر کنم اینجا باشه |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - banafsheh68 - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
[/quote] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فکر کنم اینجا باشه [/quote] ممکنه چک کنید ببینید این لینک ها قابل دانلود هست یا نه؟ من نتونستم دانود کنم متاسفانه با تشکر |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - younes - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ)mr13 نوشته شده توسط: سلام دوستان.میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم.من سال ۸۶ فارغ اتحصیل شدم و می خواستم برای ادامه تحصیل برم خارج از کشور که تا الان نشده.حالا تصمیم گرفتم امسال بخونم برای کنکور.به نظرتون اگه از الان شروع کنم میشه رتبه خوبی آورد؟من شاغل هم هستم حقیقتشو بخوایی نه رتبه خوبی نمیاری ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط:من همه رو دانلود کردم خودم و مشکلی نداره!(19 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: واسه گسسته و مدار منطقی سوال داشتم امیدوارم جوابی که میخوام بگیرم... |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - آلبالو - ۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ
استرس سرعت را کم میکند و اصلا هم حال نمی دهد! ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ)younes نوشته شده توسط:(19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ)mr13 نوشته شده توسط: سلام دوستان.میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم.من سال ۸۶ فارغ اتحصیل شدم و می خواستم برای ادامه تحصیل برم خارج از کشور که تا الان نشده.حالا تصمیم گرفتم امسال بخونم برای کنکور.به نظرتون اگه از الان شروع کنم میشه رتبه خوبی آورد؟من شاغل هم هستم کار نشد نداره.... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - x86 - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ
سلام این اولین پست منه.... منم هستم به خدا میسپارمتون |