![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)deh-ab نوشته شده توسط:نه من وقت پیدا نکردم، اتفاق سرم خیلی شلوغه ولی خب آخه چرا این همه استرس؟؟؟(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)SHF نوشته شده توسط: نه متاسفانه روزانه بودم ولی حیف تموم شد.عزیزم شما هم وقت پیدا کردی همین جوری اعصاب بچه ها خورده.خواهشا مراعات کنید. بخندید خوش باشید دنیا گذراست من مطمئنم همه تون رتبه تون خوب میشه بالاخره یا امسال یا ... امسال ![]() (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: من که نشستم با بی خیالی دارم سریال نگاه می کنم!شما یه جایی دیدم که گفتید تیزهوشان بودید!!! (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ)pershang نوشته شده توسط: سلااااااااااااام نمیدونم چرا دیشب اینقدر خوب خوابیدمخب نرید دوست عزیز به نظرم اگه به دریا نزدیکید برید نزدیک ساحل و لذت ببرید. راستی یاد ما هم باش ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - x86 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ)pershang نوشته شده توسط: سلااااااااااااام نمیدونم چرا دیشب اینقدر خوب خوابیدم منم خوب خوابیدم، خوابهای عجیب و غریبی هم میدیدم که اصلا ربطی به کنکور نداشت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - pershang - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ق.ظ
اینجا هوا بارونیه نمیشه رفت دریا! میرم یه کم قدم میزنم زیر بارون یه کم به امشب فکر میکنم بعدش میرم کلاس ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ق.ظ)arcsin نوشته شده توسط: شایدم منفجر شم بپاشم درو دیواروای خدا نکنه این که خیلی بد میشه ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - somaye_tex - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ق.ظ
صبح همگی بخیر منم برم بخوابم! ![]() امیدوارم بیدار شدم جوابا اومده باشه... همون جوابایی که دلمون می خواد! ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - pouri_sb - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ق.ظ
بالاخره برنامه هه و گزارشش تموم شد ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Nima Masghadi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ق.ظ
سلام دوستان عزیزتر از جان اقا ساعت ۶ بیدار شدم اومدم مانشت دیدم کلید نهایی سنجش اومده! خیلی خبر باحالی بود وقتی دیدم دو سوال حذف شده و سه تا تاثیر مثبت خورده ولی باز هم نفهمیدم اون سوال که min رو میخواست پیدا کنه چطور lgn میشه ![]() اینترنت خوابگاهمون تا ۸ صبح وصله بعد قطع میشه تا ساعت ۴ . ساعت ۴ هم همایش تجلیل از برترین های علمیه دانشگاهه که بنده دعوتم و ساعات قبل از اومدن نتایج رو تو همایشم ![]() شب که برگشتم میخوام اینجا رو بترکونیم بر و بچ مانشتی عزیز ![]() ![]() ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ق.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: صبح همگی بخیروای یعنی میخواهید تا ۸ امشب بخوابید؟؟؟ (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ق.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط: بالاخره برنامه هه و گزارشش تموم شدبرنامه ریزی جالبی بود خصوصا ساعت ۱۲/۳۰ به بعد... میتونید اون برنامه رو گروهی اجرا کنید ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - x86 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ق.ظ
من درصد هامو با کلید نهایی حساب کردم زبان ۱۲ - ریاضی ۲۲ - مشترک ۳۶ - تخصصی نرم ۶۴ مشترک هام ۳۷ بود شده ۳۶ هوراااااااااااااااااااااااااااا ![]() ![]() ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ق.ظ)arcsin نوشته شده توسط: من درصد هامو با کلید نهایی حساب کردم زبان ۱۲ - ریاضی ۲۲ - مشترک ۳۶ - تخصصی نرم ۶۴الهی همونی که میخوای قبول شی ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - IT.setareh91 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ق.ظ
سلام. صبح بخیر فکر میکنم شب زنده داران الان خوابیدن. دیشب مانشت نبودم ولی خوابم هم نبرررررررررررد... نه تنها به نتیجه فکر میکردم بلکه به کنکور کارشناسی و و ایضا ۱۶ سال درس خوندم فکر میکردم.... |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ق.ظ)IT.setareh91 نوشته شده توسط: سلام. صبح بخیرنه اصلا به این چیزها فکر نکنید. به این فکر کنید که سال آینده کیف گرفتید دستتون دارید میرید دانشگاه بعد میایید مانشت میگید چه کارایی زمان کنکورتون کردید و می خندید ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - saho - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ق.ظ
کلید نهایی اب سردی بود بر پیکرم ![]() این تاثیر مثبت یعنی چی؟ فرق حذف با اینکه نوشته ۱و۳ چیه؟ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Nima Masghadi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: کلید نهایی اب سردی بود بر پیکرم طاقت نیاوردم با اینترنت گوشی وصل شدم ![]() عزیزدل حذف که مشخصه دیگه سوال حذف شده اما اونکه نوشته ۱ و ۳ یعنی هر دو گزینه صحیحه و هرکی یکی از این دو تا رو زده درسته و اگر گزینه ۲ و ۴ رو زده غلطه . اما تاثیر مثبت یعنی اگه کسی درست زده براش محاسبه میشه ولی کسی که درست نزده یا براش حذف میشه سوال یا تاثیر منفی نمیذاره این رو دقیقا نمی دونم. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - saho - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ق.ظ
اوکی خب باز خداروشکر دستت درد نکنه |