![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - آرزو۶۴ - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ
همه چی میشه زد |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - ahmad77 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ ب.ظ
خواهش می کنم کمک کنید من می خوام انتخاب کنم ولی نمی دونم اول واحد بابل بزنم یا علوم تحقیقات آیت الله آملی؟کدوم بهتره؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Sunshine Off - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ ب.ظ)ahmad77 نوشته شده توسط: خواهش می کنم کمک کنید من می خوام انتخاب کنم ولی نمی دونم اول واحد بابل بزنم یا علوم تحقیقات آیت الله آملی؟کدوم بهتره؟خب مشخصه که آیت الله آملی بهتره،تا جایی که من میدونم اساتید خوبی هم در زمینه کامپیوتر داره. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mahi_24 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ
کسی میدونه علوم تحقیقات فارس ،کلاساش همون شیرازه یا شهرای اطراف؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نیکو - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: کسی میدونه علوم تحقیقات فارس ،کلاساش همون شیرازه یا شهرای اطراف؟؟ نه شیراز نیست یه جایی تقریبا ۴۰ کیلومتری شیرازه |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - alice_67 - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: کسی میدونه علوم تحقیقات فارس ،کلاساش همون شیرازه یا شهرای اطراف؟؟ کیلومتر ۱۸ جاده مرودشت اینم سایتش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - maryam.sh - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
داوطلبانی که با رتبه آخرین نفر انتخاب اول خود در آزمون حداقل ۲ برابر فاصله دارند قبولی آنها در واحد دانشگاهی که آزمون دادن تقریبا قطعیه |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - tina63 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ
علوم تحقیقات البرز تو شهر کرجه ؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - aina - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: کسی میدونه علوم تحقیقات فارس ،کلاساش همون شیرازه یا شهرای اطراف؟؟ سلام من لیسانسم مال علوم و تحفیفات فارس هست دانشگاه خیلی خوبیه بزرگ و فوق العاده زیبا مثل باغ می مونه دانشگاه تا شیراز ۴۵ دقیقه راه هست کلاس ها هم همه تو خود دانشگاه برگزار میشه |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mohrez7002@gmail.com - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)نیکو نوشته شده توسط: [quote='mahi_24' pid='132195' dateline='1348673924'] نه شیراز نیست یه جایی تقریبا ۴۰ کیلومتری شیرازه [/:heart:quote] با تراز چند میشه علوم و تحقیقات فارس را اورد؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - user22 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ
دوستای خوبم اگه کسی تراز آخرین فرد قبولی شبکه علوم تحقیقات کرمانشاه رو داره لطفا به منم بگه - کلی گشتم اما پیدا نکردم ![]() دستون درد نکنه ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - aina - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ)mohrez7002@gmail.com نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)نیکو نوشته شده توسط: [quote='mahi_24' pid='132195' dateline='1348673924'] فکر نمی کنم ترازش خیلی بالا باشه فقط اسمش بزرگه لا اقل سال پیش رو می دونم که ۹۹ درصد کامپیوترها همشونو پذیرفته بود یه دانشکده جدید ۴ طبقه امسال اصافه کرده پس نیاز به دانشجدی زیادی داره به نظر من اگه بزنی احتمال قبولیت بالاست |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - zahra_sadeghi - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ)نیکو نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:مرسی بابت اینکه نظرتونو گفتین,اگه قبول بشم نجف آباد حتما شیرینیتون محفوظه(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: چرا هیشکی جواب نمیده یه سوال نمیدونید نجف آباد چند تا الان ثبت نام کرده؟ و چندتا دیگه ثبت نام میکنه؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mohrez7002@gmail.com - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)aina نوشته شده توسط:نمیدونید تراز بچه های قبولی پارسال چند بود ؟(البته امسال با توجه به لنتخاب با دانشجو است خیلیها میزنن فارس )(06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ)mohrez7002@gmail.com نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)نیکو نوشته شده توسط: [quote='mahi_24' pid='132195' dateline='1348673924'] |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نیکو - ۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ)نیکو نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز، احتمال اینکه طبق شزایط جدید شما تو انتخاب اولت (نجف آباد) پذیرفته بشی بالای ۹۵% هستش.مرسی بابت اینکه نظرتونو گفتین,اگه قبول بشم نجف آباد حتما شیرینیتون محفوظه نه اطلاعی ندارم |