|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 19 بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۱۲ ق.ظ
به یه دختره که چند وقت پیش اینجا دربارش حرف زدم پیشنهاد ازدواج دادم ولی رد کرد : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۱۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: به یه دختره که چند وقت پیش اینجا دربارش حرف زدم پیشنهاد ازدواج دادم ولی رد کرد : ) 
خب پس این بار هم به خیر گذشت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 19 بهمن ۱۳۹۹ ۱۰:۲۹ ب.ظ
هدست خوب با قیمت مناسب چی پیشنهاد می دهید؟ می خواهم علاوه بر جلسات اسکایپی در شرکت هم به عنوان صدا گیر ازش استفاده کنم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 20 بهمن ۱۳۹۹ ۰۳:۱۳ ب.ظ
راهی هست که بشه اپ توییتر رو نصب کرد و ازش استفاده کرد؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 20 بهمن ۱۳۹۹ ۰۷:۵۳ ب.ظ
دورکاری دوران کرونا یه فرصتی شد که با تمرکز بیشتر شفاف تر فکر کرد که قبلا عوامل مختلف محیطی این فرصت رو نمی دادن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 21 بهمن ۱۳۹۹ ۱۰:۰۰ ب.ظ
الله اکبر به قیمت خیار
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۱:۲۲ ق.ظ
سی و اندی درصد توی یک ماه؛ دم آلت ها گرم ((:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۳:۱۸ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ۰۱:۲۲ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: سی و اندی درصد توی یک ماه؛ دم آلت ها گرم ((:
خیلی کمه که؟!
حواستون به رفتار سهامداران عمده در بورس هست که؟
دیگه طلا داره کم کم به جوش میاد... و احتمالاً موج جدید و یه لِگ بزرگ در راهه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۳:۵۳ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ۰۳:۱۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: (22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۱:۲۲ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: سی و اندی درصد توی یک ماه؛ دم آلت ها گرم ((:
خیلی کمه که؟!
اگه من به ثباتی برسم که بتونم ماهی ده درصد از مارکت بکشم کل برنامه های زندگی مو تعطیل میکنم و فقط ترید میکنم (:
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۴:۱۶ ق.ظ
امسال شاید سال نقره باشه...
باشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
.
(۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ۰۳:۵۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: اگه من به ثباتی برسم که بتونم ماهی ده درصد از مارکت بکشم کل برنامه های زندگی مو تعطیل میکنم و فقط ترید میکنم (:
شما تو استرانگ بولیش بازار فقط ۱۰ درصد تیک پروفیت کنی, قطعاً در کل ضرر میکنی
درست تحلیل کن و به موقع معامله
خوشبختانه بازار کریپتو مثل بورس ایران نیست, تحلیلا درست درمیان و تارگتا اگه عاقلانه باشه و صبوری کنی هیت میشن
مثل اینجا نیست تحت کنترل یه عده باشه! جریان خودشو داره. البته اگه این ایلون ماسک لعنتی بزاره! نمیدونم چی تو سرشه!
خیلی بیشتر از این باید سود میگرفتی این ماه
من خودم اون پولی که تا ۳۰۰دلار رسیده بودو الان رسوندم ۱۴۰۰ دلار
در ضمن تجربه بهم ثابت کرده هولد یا به قول معروفش هودل بهتر جواب میده, خیلی هم بهتر جواب میده. اما کنترل ترس و FOMO یه ذره سخته تو این بازار!
الانم بگیر با خیال راحت EOS تو zone 3.9$ بخر که خیلی وضع تکنیکالش عالیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۴:۵۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ۰۴:۱۶ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: در ضمن تجربه بهم ثابت کرده هولد یا به قول معروفش هودل بهتر جواب میده, خیلی هم بهتر جواب میده. اما کنترل ترس و FOMO یه ذره سخته تو این بازار!
الانم بگیر با خیال راحت EOS تو zone 3.9$ بخر که خیلی وضع تکنیکالش عالیه
من تازه کارم. اتفاقا مارکت الان به شدت داره ریسکی میشه بنظرم؛ درست مثل بورس ایران ((((:
من فقط اسپات خرید و فروش زدم و بجز این دو سه روز اخیر فقط با یک سوم سرمایه خرید کردم و بقیه پول بک آپ بود (واسه مدیریت سرمایه ش).
الان که گلریزونه همه پامپ شدن. وقتی حجم پولت میره بالا باید از نظر ذهنی هم اماده ی باخت و بردهای بزرگتر باشی و برای همین خرید و فروش سختتر میشه.
راستی مراقب باش دوازدهم عید نوروز چینیاس و احتمالا یه اصلاح قیمتی یا زمانی داریم... به احتمال زیاد دامپ.. من رو تترم الان. منتظرم مارکت بریزه با تخفیف خرید کنم دوباره :دی
آره ایاس ارز خیلی خوبیه واسه هولد کردن میشه نگهش داشت تا بالای ۲۰ تتر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 22 بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۵۰ ق.ظ
همممممم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۴:۴۱ ب.ظ
ولنتاین نزدیکه چی می خواهید برای دوست دخترتون بخرید !؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ۰۳:۵۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۳:۱۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: (22 بهمن ۱۳۹۹ ۰۱:۲۲ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: سی و اندی درصد توی یک ماه؛ دم آلت ها گرم ((:
خیلی کمه که؟!
اگه من به ثباتی برسم که بتونم ماهی ده درصد از مارکت بکشم کل برنامه های زندگی مو تعطیل میکنم و فقط ترید میکنم (:
به نظرم ترید کردن کار تخصصیه واسه خودش. همون سرمایه گذاری طولانی مدت برای من بهتره. البته که خوب هم جواب داده برای من. توی ۷ ماه اخیر ۱۴۰٪ سود داشته که برای من آماتور خوبه. پلنمن اینه که ماهی ۲۰۰ یورو بزارم توی سهام واسه ۲۰ سال بعد. ترید روزانه کار من نیست واقعا.
(۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ۰۴:۴۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: ولنتاین نزدیکه چی می خواهید برای دوست دخترتون بخرید !؟
گردنبند
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 23 بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ۰۴:۴۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: ولنتاین نزدیکه چی می خواهید برای دوست دخترتون بخرید !؟
اوجولات و لباشک
|