![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - x86 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: ولی کسی که درست نزده براش حذف میشه سوال... سوال حذف میشه یا فقط تاثیر منفی نمیذاره ؟ اینطوری باشه تعداد سوالا برای بعضی ها به ۲۲ سوال میرسه. چون ۲ تا سوال که حذفه ۳ تا هم تاثیر مثبت که اگه کسی نزده باشه سوالاش میشه ۲۲ تا درسته ؟ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Nima Masghadi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ق.ظ)arcsin نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: ولی کسی که درست نزده براش حذف میشه سوال... والا این چیزی بود که من از یکی از بچه های ارشدی دم صبح تو توالت پرسیدم ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - rahhil - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ق.ظ
سلام. صبح بخیر. دیشب بین خواب و بیداری بودم. تازه سمت ما هوا بارونی بود همش رعدوبرق میزد. اونقدر اینور اونور شدم که نگو. صبح که بلند شدم انگار از بندنسازی برگشتم (تربیت بدنی ۱ یادتونه). ماشالا مانشتیا دیشب پرکار بودن. |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - boy.unique1366 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ق.ظ
سلام.از دست شما از بس سر وصدا کردین از خواب بیدار شدم.کی گفته شب نمیتونه بخوابه؟این کنکور که میگن یعنی چه؟میگن موجود خطرناکیه.راست میگن؟قدیما ۳ بار ازش شکست خوردم.ولی این بار قبل از اینکه اون منو شکست بده من به حسابش میرسم.میخوای بدونی چجوری؟باشه میگم. اینجا هر کسی رو دیدم دست به دعا شده و دلش پر از التماس و دعاست.همه انتظار موفقیت دارن.این خوبه اما کسی رو ندیدم که بگه بجای اینکه انتظار موفقیت داشته باشم سطح توقع خودمو میارم پایین تا خدایی نکرده اگه به نتیجه دلخواهم نرسم دلم نشکنه.مهم اون زحمتی بود که ما کشیدیم.هیشیکی کمتر از حقش نتیجه نمیگیره.(البتته مملکت ما فرق داره چون سهمیه ها زیاد خودنمایی میکنه).من ازمونم خوب بود ولی موقعی که واسه ارشد شروع کرده بودم با خودم عهد کرده بودم که هدف اصلیم باید تلاشم باشه و نتیجش رو میسپرم به خدا.من از تلاشم خیلی راضی هستم و نشون دادم که در اوج نا امیدی تونستم خودمو بالا بکشم.اینکه بخوام انتظار رتبه خوب داشته باشم به نظرم شبیه سرابه.اینکه توقع خودمو پایین بیارم بهتره یا اینکه انتظار رتبه خوب داشته باشم ولی اینجوری نشه؟انتظار همیشه عذاب اور بوده.پس سعی کنید عذاب نکشین. در ضمن همتون میدونین که کنکور سرشار از بی عدالتیه پس نباید از ازمونی که سرشار از بی عدالتیه انتظار داشته باشین.طراح سوالی که سوال رو اشتباه طرح میکنه به نظرتون چه کاری از دست ما برمیاد؟سوالات خیلی سنگینی که نه کسی که زیاد خونده میتونه اونو حل کنه نه کسی که نخونده.اینا ملاک ارزیابیه؟سهمیه های مختلفی که موقع پر کردن فرم ثبت نام دیدین یادتون که نرفته.اینا ملاک ارزیابیه دانشه؟پیش خوتون فکر کنین و واقع گرا باشین.اینکه انتظار رتبه خوبی داشته باشیم بیشتر به نفع ماست یا اینکه توقع خودمون رو بشکنیم و بیاریمش پایین.فکر کن و یکیش رو انتخاب کن. من واسه اینکه ثابت کنم نتیجه کنکور واسم مهم نیست فردا نتیجم رو میخام بگیرم.ر ضمن میدم یکی از دوستام نتیجم رو بگیره.اگه رتبه خوبی کسب کنم خوشحال میشم.اگه رتبه خوبی کسب نکنم اصلا دلخور نمیشم.پس در هر دو صورت من برندم با ارزوی موفقیت برای همتون این نیز بگذرد |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - atti joon - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ق.ظ
ماشاالله به این تاپیک.هرروز شلوغ تر از دیروز.چقد صفحاتش تند تند میرن جلو. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - saho - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ق.ظ
سرکلاس نشستمو سنجش رفرش میکنم ![]() چرا این دفترچه نمی اید؟؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - samaneh_aftab - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ق.ظ
قبلا برای رتبه زیر ۱۰۰ ، رتبه ۱۰۰ تا ۱۵۰ و روزانه دانشگاه اصفهان جدا جدا نذر کرده بودم لیست نذریهامم یادداشت کرده بودم که یادم نره دیشب که لیستو دیدم، ۱ آیتم دیگه اضافه کردم: اگه رتبم جوری بشه که فقط قبول شم، ۱ روز روزه ، ۱۰۰۰۰۰ پول به ۱ نیازمند و ..... ![]() ببین چقدر سقف آرزوهام پایین اومده ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - masume_ml - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ق.ظ
دیگه از استرس قلبم داره میاد تو دهنم پس چرا نمیاد جوابا راحت شیم |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Mohammad.K - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ق.ظ
ماشالا بچه ها دیشب چقد پر کار بودن... راستی من دم دمای صبح خواب دیدم قبول شدم... اما این دوستمون Boy_unique1366 درست میگه. مهم اینه که همه تلاششونو کردن. نهایتش اینه که..... بماند توکل بر خدا |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - MSZ - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ق.ظ
۳ ماه تموم منتظر همچین روزی بودیم و حالا آخرین ساعت های انتظارمون رو میگذرونیم ای کاش که فقط در انتهای این انتظار، تعداد لبخند ها بیشتر باشه... کم کم داریم به انتهاش می رسیم... ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - ۲۰۰۰com - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ق.ظ
سلام به همه ... بعد کنکور با پیشنهاد یکی از دوستان اومدم مانشت ... والا زیاد اعتقاد به این محیطا نداشتم ... اما الان درک کردم که چقدر میتونه مفید باشه برام... امیدوارم همه از تجربه ای که قراره تا چند ساعت دیگه کسب کنن بهترین استفاده رو داشته باشن . |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nahid.moosavi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ق.ظ
دوستان برین بخوابین سنجش اعلام کرده نتایج ۲۳ میاد. ![]() دروغ ۲۲ بود . ![]() ولی گذشته از اینها حالا ساعت ۸ هم بیاد مگه میشه دیدش این نتیجه رو تا فرداش باید هزاران بار با این سایت سنجش کلنجار بریم تا شاید نتایج حجاب از چهره بردارند و رخ به دلدار نمایند. پس روی ۲۳ حساب کنید. ![]() ولی از ته قلبم امیدوارم همه اونهایی که چندین ماه زحمت کشیدن بعد از دیدن نتایج لبخند به لب داشته باشن . خدا به همه ما آرامش بده تا بتونیم با قلبی مطمئن نتایج رو بپذیریم و به تلاشمون برای رسیدن به هدف واقعی زندگی ادامه بدیم. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - homa - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ق.ظ
وقتی نوشته های بچه ها رو میخونم یاد خودم برا سال پیش میوفتم....یکسال گذشت (البته الان کمتر از یکساله چون ما رو تا ۷ خرداد زجز دادن ![]() بهترین همیشه قبول شدن و رتبه ی خوب نیست...بهترین لحظات رو داشتن و بهش رسیدن خیلی فراتر از کنکور و درس هست.... انشالله که برای تک تک شما دوست خوبم همیشه بهترین ها رقم بخوره... ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - tarane.68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ق.ظ
سلام به همه میگم این تستایی که زده مثلا گزینه ۴ با تاثیر مثبت اگه اشتباه جواب داده باشیم چی؟؟؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - sadeghb - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ
سازمان سنجش میخواد مانشتی ها را دق بده!!!!!!!!!!! ما هم که اصلا انتظار نمی کشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |