|
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hamedit89 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ
توی سایت مکتب خونه فیلم های معماری هست اون قسمت هایی رو که می خوای دانلود کن،من تا جلسه ۱۸ دیدم خوب بودن! |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - esisonic - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سخت بخونید!ینی نفست از جای گرم بلند میشه هاااااااااا ... والا
|
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - sara_omd - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ
امروز پر از انرژیم و تا ظهر به امید خدا تست های حافظه معماریو تموم می کنم یه روز خوب با بازدهی زیاد که این موضوع باعث بشه شب که میشه از خودتون راضی باشید و یه خواب توپ بکنید رو واسه همه آرزو می کنم |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Amir V - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(15 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سخت بخونید!ینی نفست از جای گرم بلند میشه هاااااااااا خب تو سخت نخون. نرم بخون
|
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - elynn66 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
اصفهان بعد چند سال برف اومده من کلا از حال و هوای کنکور و درس خوندن اومدم بیرون!!!!!!! کمک!!!!!!!!!!!!!!!!
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - eh3@n - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: اصفهان بعد چند سال برف اومده من کلا از حال و هوای کنکور و درس خوندن اومدم بیرون!!!!!!! کمک!!!!!!!!!!!!!!!! خوش به حالتون برفش واسه شما میاد سوزو سرماش میاد تهران دعا کنید اینجام برف بیاد ما هم ازین آلودگی نجات پیدا کنیم خلاصه که حواست باشه از درست غافل نشی که خدایی نکرده یه وقت پشیمون نشی . |
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - soheila2012 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ
مرسی دوست گرامی! برنامه صعود میدیم که اینطوری تقسیم بندی کرده بود! صعود هم برای بچه دبیرستانی ها نیست!! (خودم مشاوره کانونی ها هستم(هنرستان) و درجریانم که چند از ده یعنی چی!!) |
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ
امروز دیگه محاسبات رو تموم می کنم (امروز به این نتیجه رسیدم محاسبات اگه با دقت خونده شه دیگه کاملا حفظی نیست از فرمول های بد فرم نباید نترسید) فردا احتمالا آمار رو ادامه بدم در مورد چند از ۱۰ ۴ از ۱۰ شریف قبول میشی(احتمال زیاد) ۶ از ۱۰ نفر اول میشی ۳ از ۱۰ دانشگاه خوب قبول میشی (۱۶ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: یعنی خداوکیلی هرکی داره به عشقه شبکه این معماری رو میخونه خدا بهش صبر بده. باید به احترام این افراد، ۱۳/۱۸ دقیقه سکوت کرد.معماری عشقه شبکه چیه؟ |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: امروز دیگه محاسبات رو تموم می کنم قضیه این ۴ از ۱۰ ۶ از ۱۰ ۳ از ۱۰ اینا چیه؟
|
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - tarane1992 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
سلام دوستان من سیستم عامل مبحث همروندی رو مشکل دارم کتاب حقیقتم جوابگو نیست خوب جزوه ای چیزی نمیشناسید که این مبحثو خوب گفته باشه؟(با توجه به اینکه الان فرصت کتاب جدید خریدنو خوندن نیست.) |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Riemann - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: دوستان من سیستم عامل مبحث همروندی رو مشکل دارم کتاب حقیقتم جوابگو نیست خوب جزوه ای چیزی نمیشناسید که این مبحثو خوب گفته باشه؟(با توجه به اینکه الان فرصت کتاب جدید خریدنو خوندن نیست.)مشکل دارم یعنی چی؟ به نظر من جزوه ۹۰ درصد رو بخونید خیلی خوبه خدود ۱۰ صفحه هست بعدشم تست بزنید. کلا همروندی بحث سختی هست خیلی روش حساب نکنید! چون باید دید اسمبلی خوبی داشته باشید. |
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - fahime_h91 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
من چرا فصل حافظه معماری و یاد نمیگیرم (((( چیکاااار کنمم ؟؟؟؟
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - eh3an2010 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)fahime_h91 نوشته شده توسط: من چرا فصل حافظه معماری و یاد نمیگیرم بی خیال شو مثل مرد!!!! Sent from my iPhone using مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۲ (۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(17 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: امروز دیگه محاسبات رو تموم می کنم واقعا شما خبر نداری!!؟ خود سنجش گفته ها ! حالا چیکار میکنین!!!:ی |
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - bahar1369 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ
چقد من امروز سیستم یاد گرفتممممممم!!!!!!!! به این نتیجه رسیدم که اگه ۱ مطلبی رو بلد نیستم، اینقد باید بهش گییییییییییییییییر بدم و تستاشو حل کنم تا بفهمم چی به چیه... مثلا تعداد حالات بن بست و فرمولای مدیریت دیسک که کلا کنار گذاشته بودمشون رو امروز خوب یاد گرفتم ![]() من به خودم افتخار میکنم ![]() (۱۶ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)Dr.Cnet نوشته شده توسط: دوستان کسی از حافظه های نانو تو معماری کامپیوتر مطلبی داره به من بده؟ شاید این جزوه کوچولو بتونه کمکتون کنه.این رو سر کلاس هادی یوسفی نوشتم.عکسا رو به ترتیب شماره هاش باز کنید و بخونید. من خودم این جزوه رو با کتاب پوران چاپ پاییز ۹۱ و تستاش خوندم برام کافی بود. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:چیو خبر ندارم؟! من کلا موجود بی استرسیم! با این چیزا استرس نمیگیرم!(17 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)fahime_h91 نوشته شده توسط: من چرا فصل حافظه معماری و یاد نمیگیرم
|