|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:سلام. دیر اومدین. بچه ها جمع کردن رفتن.(09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط: فناوری اطلاعاتهم اکنون به یاری شما نیازمندیم نه خیلی بد دادی ![]() خیلی عدد رتبت بالا میشه. البته چون گفتی رک بگو گفتم. موفق باشی |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - uouo - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ)sararogue نوشته شده توسط: سلام و خسته نباشید به همهآره مجاز که میشی شبیه درصدهای پارسال منه البته زبانو۲۰ زده بودم و مشترک ۱۰ رتبه ام ۱۵۰۸ شد بین الملل و تو تکمیل ظرفیتم غیرانتفاعی قبول شدم! |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
مامانم میگه ۸ ماه خودتو حبس کردی تو اتاق و در و رو خودت بستی که رتبت ۲۰۰ بشه!!! الان من باید چی جواب بدم واقعا؟؟؟ چطوری خودم و به خاطر بی دقتی های مسسسسخره ام ببخشم؟؟؟ راحت میشد ۵۰ درصد مشترک زد فقط.... از خودم متنفرم همین!!!! |
Re: RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - negar.v - 14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: مامانم میگه ۸ ماه خودتو حبس کردی تو اتاق و در و رو خودت بستی که رتبت ۲۰۰ بشه!!! چرا از خودتون متنفرید...؟ باور کنید همین که آدم سلامتی داره باید روزی هزار بار خدا رو شکر کنه (حتی اگه کنکور افتضاح داده باشه یا چند تا مشکل دیگه داشته باشه)شما این طور که معلومه تلاش کردین....تازه هنوز که نتایج نیومده... دنیا هم که به آخر نرسیده.. می دونم چه حسی دارین،ولی سعی کنین خودتون به خودتون کمک کنید.. Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - k_111 - 14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: مامانم میگه ۸ ماه خودتو حبس کردی تو اتاق و در و رو خودت بستی که رتبت ۲۰۰ بشه!!!شرایط الان شما شبیه به شرایط کنکور ۹۱ من بود با این تفاوت که پدر و مادرم بهم گفتن که اشکالی نداره، زمین که به آسمون نرسیده خودمم گفتم که سال دیگه تلاش میکنم نتیجه بهتری می گیرم و همین هم شد |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 14 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: مامانم میگه ۸ ماه خودتو حبس کردی تو اتاق و در و رو خودت بستی که رتبت ۲۰۰ بشه!!!شرایط الان شما شبیه به شرایط کنکور ۹۱ من بود با این تفاوت که چه خوب! خونواده من که همش میگن تو خنگی!
|
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ
با رتبه ۲۰۰ اصلا میشه جایی قبول شد؟؟؟؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - jparisa - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: مامانم میگه ۸ ماه خودتو حبس کردی تو اتاق و در و رو خودت بستی که رتبت ۲۰۰ بشه!!!شماهمین که تلاش کردید خودش نشون دهنده اینه که اراده محکمی داشتی خیلی ها در حسرت همین رتبه شماهستن پس بیخودی خودتونو ناراحت نکنین شایدم قبول شدین و اگر هم نشدین بازهم باید شاکر باشین که خداتوفیق یک سال تلاش دوباره رو بهتون داده
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: مامانم میگه ۸ ماه خودتو حبس کردی تو اتاق و در و رو خودت بستی که رتبت ۲۰۰ بشه!!!شماهمین که تلاش کردید خودش نشون دهنده اینه که اراده محکمی داشتی در حسرت رتبه ۲۰۰؟؟ شهرستان میشه قبول شد؟؟ به هر حال ممنون دوستان.. خوشحالم از این که یک ایرانی هستم.... و این خصوصیت خوب ایرانی بودن که به محض دیدن ناراحت بودن یک نفر همه برای همدردی بهش اماده میشن... ![]()
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - jparisa - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ق.ظ
با ۲۰۰ که شهرستان تو شاخشه |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ
با ٢٠٠ مالک اشتر تهرانم میشه قبول شد و خیلی از شهرستانها |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shahabm - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ
سلام.به نظرتون با رتبه حدود ۲۵۰۰ تو گرایش ۱ و ۴ و سهمیه رتبه اولی میشه امیدی به قبولی داشت؟کسی اطلاع داره؟
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hesamsh - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط:واااای خدای من تورو خدا راست میگین؟؟؟(09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ)hesamsh نوشته شده توسط: [quote='neda.h' pid='259422' dateline='1393588016'] خیلی ممنووون!!اولین جوابو خوندم دوستمون گفته بود بین ۱۲۰ تا ۱۵۰، خیلی احساس بدی بود ولی خب تا حدی پذیرفتمش آخه بعید نیست واقعا (دور از جونم )رسیدم به این پست روحم شاد شد ![]() هرچند که مقصود چیزی فراتر از این بود.... ولی تو این شرایط که نصف جوابام غلط از آب درومده، همین زیر ۱۰۰ یه عالمه خوشحالم میکنه ![]() فقط بدتر از این نشه خدایا! ![]() ![]() خیلی ممنونم ازتون و خداااا کنه همینجور باشه و امیدوارم شماهم همونی بشین که می خواین ![]() به هر حال هر کسی یه نظری داره ولی من مطمئنم که زیر ۱۰۰ میشی شما من که پارسال قبول شدم رفت :دی ایشالا شما هم بهترین نتیجه رو بگیرید
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - محمدسعید - ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)bakhooleh نوشته شده توسط: بچه ها !!!! چه جوریه که کامپیوتریا دارن با آی تیاا رقابت میکنن ؟! |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Zahra.70 - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: واسه خودتون خوب تخمین میزنیدا سلام دوست عزیز قابل توجه شما: صنعتی همدان اصلا شبکه نداره!!!!!!!! میشه لطفا تخمینی هم برای من بزنین؟ خواهشااااااااااااا زبان: زیر ۱۰ مشترک: ۲۰ مدیریت: ۲۶ تخصصی: ۷۷ ممنون |