|
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - epmv - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ
بچه ها کسی بابل زده بوده؟؟؟ میدونه ترازش آخرین فردش چنده؟؟؟؟ انتخاب چندم زده |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - alireza6660 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط: سلام جددا ؟ با تراز حدود ۵۶۰۰ ازاد بابل و بویین زهرا و اصفهان و .... قبول شدن
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - epmv - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: بچه ها کسی هست علوم تحقیقات گیلان بدونه آخرین فرد قبولیش ترازش چنده؟ ۵۸۷۵ بوده من انتخاب هشتمم بود |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - mehdi67ma - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ
دوستان منم بافت قبول شدم اینم کارنمم |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - hp1361 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
سلام بچه ها اگه ممکنه کارنامه تونم بزارید [attachment=7025] |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - moh65 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط: بچه ها کسی بابل زده بوده؟؟؟ بابل-ترازش ۵۹۳۳ انتخاب ۹ بود (۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط: سلام من که دو تا رو زده بود که تراز آخرین نفر این بود و ما مردود: بابل: ۵۹۳۳ بویین زهرا: ۵۹۴۱ چطور ؟ اگه کارنامه داری بزار.... |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - epmv - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط: سلام مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من با ۵۶۸۲ قبول نشدم بابل هم انتخاب اولم بود تروخدا اگه اطلاعاتی داری بگو پیگیر شم |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - moh65 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط: بچه ها کسی بابل زده بوده؟؟؟ بابل-ترازش ۵۹۳۳ انتخاب ۹ بود |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - hp1361 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ
لطفا از دوستان هرکی میتونه فقط کارنامه شو بزاره تا بچه ها متشنج نشن ممنون |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - Fantasy - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ب.ظ
دوستان لطف کنن تو این تاپیک کارنامه هاشون رو بزارن : کارنامه های تکمیل ظرفیت ارشد آزاد ۹۱ : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - rainy - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ب.ظ
رتیم ۶۱ یود ، اولین انتخابم زنجان بود نمره کل ۵۷۷۱ قبولی: پردیس اردبیل ![]() انتخاب ۵امم بود نمره آخرین نفر قبولی ۵۷۰۶ کسی هست بخواد با زنجان جابخ جا کنه؟ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - amin202020 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ب.ظ
سلام به دوستای عزیزم... منم قبول شدم. همون شهر اولم تو امتحانم هوش مصنوعی - مشهد تراز من ۷۱۳۰ و رتبم ۳۱ دوستون دارم زندگی درک لحظه های با هم بودن است ... |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - alireza6660 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ
[attachment=7026] (16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط: سلام [attachment=7026] (16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط: سلام |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - moh65 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ
کارمانه تکمیل ولی قبول نشدم.... تکمیل ظرفیت دومی هم هست؟ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - mr-sky - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ
بچه ها اگر کارنامه نشون میده میشه کارنامه اتون بزارید لطفا |