![]() |
نکته های تست زدن در کنکور - نسخهی قابل چاپ |
RE: نکته های تست زدن در کنکور - fsi2013 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ق.ظ)lvl0jt4b4 نوشته شده توسط: ولی من با این روش مخالفم-خوب البته هرکس شیوه خودش رو داره-چون این روش استرس زیادی رو منتقل میکنه به آدم چون یکسری سوالا به چشم شما میخوره که روی اون سوالات قبلا شک داشتین یا موضوعات قابل توجه شما بوده یا آن موضوعات برای شما راحت بوده و برای شما یک اعتماد به نفس کاذب یا یک استرس کاذب بوجود میاره-نکته نهایی اینکه یه نگاه برای دیدن داشتن سوال کافیه فقط همین ولی سوالات رو نخونید.البته گفتم هرکس شیوه خودش رو دارهاره خب قرار نیست تک تک سوالا خونده بشه ، توی دو دقیقه فقط گذری ورق میزنی. سیار وصل کن برادر ![]() (۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: دوستانی که تجربه آزمون دارن من و یک راهنمایی بکنن ممنون سلام ، ازمون شرکت نکردین ایراد نداره که همین امروز ساعت ۳ برید تو اتاق در رو هم قفل کنید یه سری از سوالای کنکور بین سال ۸۵-۹۰ رو انتخاب کنید پاییتنرم باشه ایراد نداره که از اول شروع کنید و سوالایی رو که تو حداکثر ۲ دقیقه نه بیشتر می تونید جواب بدید رو حل کنید هر سوالی دیدی از دو دقه بیشتر شد یه علامت ستاره ای ماهی گلی بلبلی سنبلی مثبتی چیزی کنارش بکش برو سراغ سوال بعدی همیجور حل کن تو حالت ایده الش با توجه به پایه ی درسی ات می تونی یه سری سوالارو جواب بدی الان دیگ خیالت راحته که سوالایی که ساده بودن رو خوندی و حل کردی و جواب دادی حالا دیگ انتخاب با خودته که بخوای بری سراغ مشترکا یا ریاضی ها و سوالای ستاره دارشو جواب بدی منظور از سوالای ستاره دار همون سوالایی هستن که فک میکنی اونارو بلدی ولی وقت گیرن دیگ با توجه به تحوه تسلط و سوالات میتونی انتخاب کنی که کدوم سوالای ستاره دار رو اول بزنی سوالایی که همون اول بلد نیستی هم خیلی راحت بیخیال میشی و دیگ نگاشونم نمیندازی |
RE: نکته های تست زدن در کنکور - user22 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۴ ب.ظ
این نکته شاید خیلی تکراری باشه اما چون امروز باعث شد خودم اشتباه کنم گفتم بگم که واسه همه مون ایشالا اتفاق نیوفته هیچ وقت ، حتما به عدد و ترتیب گزینهای هر سوال توجه کنید مثلا ۱) ۲) ۳) ۴) یا ۱) ۳) ۲) ۴) |
RE: نکته های تست زدن در کنکور - fsi2013 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ
این که میگن تغذیه امری کاملا شخصیه ۱۰۰ درصد درسته همون مربی بدنساز هم مطمئن باش هیچوقت تلفنی واسه کسی برنامه ریزی غذایی نمیکنه.تیپ طرفو نگاه میکنه قد وزن و ... [/quote] ازون حرفا بودا کل علم تغذیه زیر سوال رفت :ی من که مقید نکردم دقیقا چه چیزی باید خورد میگم از گروهای غذایی خاصی بهتره مصرف بشه ربطی به قد و وزن نداره رژیم چاقی یا لاغری که نیست ( علامت چشمک ) .. [/quote] خوب اینکه جز بدیهی یات هستش که چون قراره ۴ ساعت مغزمون درگیر باشه و فکرمون خسته میشه باید چیز شیرین بخوری! هرکسی عادت غذایی خودشو میدونه ! منم فک کردم گفتی باید غذای خاصی خورده بشه ![]() ![]() |
نکته های تست زدن در کنکور - samaneh22 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
یه سوال سر کنکور میتونیم ماشین حساب ببریم؟بعضی سوالای محاسبات عددی ممیزی و محاسباتش تقریبا یه ربع طول میکشه بدون ماشین حساب که نمیشه .روی همین محاسبات عددی حساب کردم اونم بعضیاش کلی وقت میگیره. |
نکته های تست زدن در کنکور - Payam92 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:چقدر شیرینی تو سر کنکور دیگه لازم نیست شیرینی بخوری.(07 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: [quote='lvl0jt4b4' pid='156262' dateline='1359154577'] (۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ)samaneh22 نوشته شده توسط: یه سوال اگه میشد دیگه غمی نداشتیم که! نه مجاز نیست. |
RE: نکته های تست زدن در کنکور - sanaz5 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: من که میرم حرم امام رضا دست به دامان میشم مثل کنکور کارشناسی و بقیهی مواقعی که کارم گیر بوده... برای هر سوالی که حل میکنید یه به نام خدا بخونید. اخر سر هم که مراقب داشت برگه رو میگرفت دعا بخونید رمز موفقیت یکی از دوستام تو امتحانای تستی بود همیشه غلط هاش با ما یکی بود ولی همیشه اون ۲۰ بود چرا؟ دعا معجزه میکنه |
نکته های تست زدن در کنکور - SaMiRa.e - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط: کسی نمیدونه کاغذ سفید میشه برد؟ نه فکر نکنم ، شما حتی تو امتحانات دانشگاه هم نمیتونید برگه ببرید چه برسه به کنکور . |
RE: نکته های تست زدن در کنکور - svk7 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
خودم سری اول سوالایی رو که برام راحته (اول مشترک و بعد ریاضی) رو حل میکنم وجلو سوال با خودکاره قرمز + میزنم (جوابش رو هم تیک میزنم ![]() بعد میرم سراغ پاسخنامه و اونایی رو که زدمو وارد میکنم یه چند دقیقه استراحت میکنم ویه چیزیی میخورم ![]() حالا میرم سراغ سوالایی که با * مشخص کردم (اول مشترک و بعد ریاضی)و هر کدومو که حل کردم بلافاصله جوابشو وارد پاسخنامه میکنم در اخر هم اگه وقتی موند میرم سراغه زبان بعد دوباره استراحت و خوردن و بعد دفترچه ی تخصصی حالا میام بیرونو با بچه ها سرو کله هم میزنیم چخچخچخچخچخچ |
نکته های تست زدن در کنکور - mahdiii - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ
امیدوارم همتون تو کنکور موفق بشین و هرکسی با توجه به سعی و تلاشی که کرده نتیجشو ببینه :-) |
نکته های تست زدن در کنکور - fatima1537 - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: ۲-تست در لحظه ی تولید و تست بصورت معمولی...در حالت معمولی که به روش بالاست ولی در حالت تولید،گره ی مورد نظر اگر هدف بود کار تمومه و دیگه ادامه نمیدیم...من هم همین مطالب رو از کتابهای تست و تستهای کنکور خوندم و به نظرم درستند. |
نکته های تست زدن در کنکور - pouri_sb - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
کنکور ارشد رو بررسی نکردم اما تو کنکورای استاندارد اگه یه درسی مثلا ۲۰ تا سوال داره اونوقت ۵ تاشون گزینه ۱ هستن ۵ تاشون ۲ ۵تاشون ۳ و ۵ تاشون ۴/ اگه همین درس رو مثلا ۶ تا گزینه ۲ زدین حتما حداقل یه سوال رو غلط زدین ... اگر فقط رو یه سوال از اون ۲۰ تا شک دارین می تونین اون گزینه ای رو انتخاب کنین که تعدادش ۴ تاست ![]() |
نکته های تست زدن در کنکور - Mohammad-A - 08 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
دوستان شما اگر حواستون سمت این باشه که چند تا گزینهی یک زدید و چند تا پشت سر هم گزینهی ایکس شده، میتونید خیلی راحت اینطور برداشت کنید که سنجش میخواد تا شما به شک بیافتید. اصلاً به این چیزها نباید فکر کرد. |
RE: نکته های تست زدن در کنکور - fsi2013 - 08 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط:چقدر شیرینی تو سر کنکور دیگه لازم نیست شیرینی بخوری.(07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: [quote='Payam92' pid='156292' dateline='1359186583'] برادر من باب مزاح عرض کردم ![]() واقعیتش دیدم خوشتیپی مث خودم گفتم شاید از شوخی هم ناراحت نمیشی ![]() |
نکته های تست زدن در کنکور - svk7 - 08 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ق.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: سیار وصل کن برادر حالا این مشکل پیش بیاد میشه رفت دیگه تو هر طبقه یه wc هس فوقش ۵ ،۶ دقیقه طول میکشه |
نکته های تست زدن در کنکور - sanaz5 - 08 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ
تکیه بر دانش و تقوا در طریقت کافریست رهرو گر هزار هنر دارد توکل بایدش. زیاد به هنرهای تست زنی اینا فکر نکنید از خدا بخواهید تا باران های رحمت پی در پی بر شما ببارد. |