تالار گفتمان مانشت
درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - masome12345 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ق.ظ

سلام من یه ژورنال می خواستم در مورد داده کاوی و وب کاوی اگه کسی تو این زمینه کار میکنه یا ژورنال میشناسه که حداکثر ۲ ماهه اکسپت میده معرفی کنید که isi باشه و ایمپکت کمتر از یک باشه ممنون

RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - masome12345 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ

ممنون ولی من الزویر و اشپرینگر که خیلی دیر جواب میدن نمی خوام ژورنالهای isi معتبر با if کمتر از یک می خوام اگه میشه معرفی کنید در زمینه داده کاوی یا وب کاوی ممنون میشم.

RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - FARMOKH - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ

دوست عزیز خب یه سرچ کن تو ساینس دایرکت یا ieee و ژورنال مورد نظر رو انتخاب کن و برو دو ، سه تا از مقالاتی رو که اکسپت کردن رو ببین اگه ۲ماهه اکسپ شدن به احتمال زیاد برای شما هم اونطوری داوری میشه.

راستی ناشر وایلی هم بیشتر ژورنالاش(باید خودت پیدا کنی) ۲ماه جواب میدن و چاپ میفرستن. آدرسش اینه:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

می تونی بری بخش جستجو ژورنالت رو جستجو کنی اگه بری سایت خودت می فهمی چه خبره. اگه پیدا نکردی بازم پیام بزار کمکت کنیم. موفق باشید.

RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - masome12345 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ

سلام

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این ژورنال isi هست ولی نمی دونم مدت زمان اکسپت و داوری چقد هست میشه دوستان کمکم کنند؟ یکی هم فرمت فرستادنش و مقدار پولی که می گیرن چقده؟ ممنون میشم سریع جواب بدین من محدودیت زمانی دارم.

میشه بگید من که مجله مورد نظر رو پیدا کردم مدت زمان اکسپتشو چطور ببینم؟ هزینه که میگیرن رو چطور؟ authorservices.wiley.com/bauthor/browse_subject.asp تو همین سایت که فرمودید؟ ممنون از کمکتون.

درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - pezhysh - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ

سلام
کسی درباره این کنفرانس اطلاعی داره؟

هزینه شو نمیتونم پیدا کنم

درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - masome12345 - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ

سلام بچه ها ممنون میشم بگید این ژورنال پولیه یا نه؟ اینکه معتبر هست یا نه؟www.sylwan.ibles.org

RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - Behnam‌ - ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ)pezhysh نوشته شده توسط:  سلام
کسی درباره این کنفرانس اطلاعی داره؟

هزینه شو نمیتونم پیدا کنم

۲۵۰ یورو برای دانشجوها.
هزینه‌ی ثبت‌نام در برابر پول هواپیما و هتل چیزی نیست.

RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - masome12345 - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ

ژورنال isi هست؟ issn پرینتشو پیدا نمی کنم بفهمم isi هست یا نه ؟

RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - Amir V - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ

(۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)masome12345 نوشته شده توسط:  
ژورنال isi هست؟ issn پرینتشو پیدا نمی کنم بفهمم isi هست یا نه ؟

ISI ه.

RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - masome12345 - 29 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ب.ظ

سلام می بخشید بچه ها سوالم شاید خیلی ساده باشه به ژورنالهای پولی که آی اس آی هستن hindawi می گن؟ من واسه دفاعم نیاز شدید به اکسپت دارم کمکم کنید ژورنالی در زمینه داده کاوی یا وب کاوی پولی هم باشه اشکال نداره فقط سریع جواب بده به بن بست رسیدم استاد راهنمام گیر داده حتما آی اس آی می خواد واسه دفاع ارشدم ترم هفتم باید سریع دفاع کنم

درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - anyone - 29 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ

سلام
کسی تا به حال به این ژورنال مقاله ای ارسال کرده؟
در مورد نحوه داوری و زمان واقعی داوری اطلاعی دارید؟

RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - zahra_davoody - 26 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ق.ظ)rascal1364 نوشته شده توسط:  با سلام
اکثر مجلات ISI رایگان هستند
در زمینه کامپیوتر اونهایی که نمایه ieee یا اشپرینگر یا الزویر یا . . . هستند
اکثرا هم معتبر هستند و هم حوزه مقالاتشون داخل خودشون نوشته شده و اگه کار شما در حوزه اونا باشه ویتونید بفرستید ولی
اکثرا خیلی دیر جواب میدن
اما یه ژورنال هست ماله ترکیه هستش به اسم
TURKISH JOURNAL OF ELECTRICAL ENGINEERING
&
COMPUTER SCIENCES

که تا ۲ ماه جواب میده، رایگان هستش و ISI هم هست
البته IF خیلی بالایی نداره

من مقاله فرستادم واسه این ژورنال بعد از هفت ماه میگه موضوع شما در حوزه مورد علاقه ما نیست

درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - f.b - 27 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ

سلام
برای نمره پایان نامه نیاز فوری به یه ژورنال isi دارم.که مدت داوریش هم کم باشه . در زمینه رمزنگاری تصویر .ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم توی زمینه مورد نظر ژورنال پیدا کنم.

درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - newuser - 04 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ

سلام دوستان من میخوام یه مقاله در مورد مسیریابی چاپ کنم البته منظورم مسیریابی در شبکه نیست در جاده هاست
لطفا ژورنال های ISI مرتبط رو بهم معرفی کنید

RE: درخواست ژورنال‌های ISI با IF مناسب و هزینه‌ی رایگان یا کم! - bahareh - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ ب.ظ

سلام دوستان
کسی تا حالا تو این ژورنال (
)مقاله داده نمی دونید داوریش چند ماه طول می کشه و اکسپت شدنش راحته یا سخت؟