![]() |
اعلام درصد های کنکور IT - نسخهی قابل چاپ |
اعلام درصد های کنکور IT - mmpf - 27 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ب.ظ
عزیز محترم . مطلب پیدا نکردی بزنی به این گیر دادی. درکت میکنم.من این رو ۲ هفته پیش زدم.بیچاره.در ضمن اگه خودتون رو جنگلی فرض میکنین، مختارین. بنده این مطلب رو بر حسب اهمیت اون در تاپیک های مختلف زدم تا حتما افراد ببین و اعتراض خود را با مدرک معتبر بفرستن برای سنجش. |
RE: اعلام درصد های کنکور IT - shangool - 27 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ
ولی من پاسخنامه ماهان رو هم چک کردم خیلی راحت میشه اثبات کرد که خیلی از سوالات غلط پاسح داده شده . به نظر من تمام این تخمینها الکی هست چون دوتا سوال مشترک کلا نتیجه رو برعکس میکنه مشترک ۳۰با ۴۰خیلی فرق میکنه درسهای دیگه زیاد تاثیر گذار نیستن البته بجز معماری و مدیریت که کلیدی هستن میخوام خواهش کنم هیچ کی امیدشو از دست نده |
RE: اعلام درصد های کنکور IT - mohamad.piri - 29 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۳ ق.ظ
زبان سفید مشترک ۶۳ مدیریت ۵۵ پایگاه ۰ هوش ۳۴ سیستم عامل ۵۰ معماری ۶۰ معدل ۱۴/۵ تخمین مهستان ۶۵ تجارت و امنیت ۸۷ |
RE: اعلام درصد های کنکور IT - esi - 02 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۳ ق.ظ)mohamad.piri نوشته شده توسط: زبان سفید درصدات خیلی عالیههههههههه، مخصوصا مشترکت خیلی بالاست. سال چندم بودی که امتحان می دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟ با توجه به سطح سوالات امسال نسبت به پارسال، ان شاالله زیر ۵۰ هستی و شریف. (معمارس سوال ۸۹ رو به نظرت سنجش درست اعلام کرده یا نه ؟؟؟؟؟؟ میشه b (پایپلاین )دو برابر سریعتر از a(مدار ساده) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( یدونه سوال ۲۰ درصد جابجا می کنه !!!!!!!!!!!!) البته شما نگران اصلاحیه کلید نباش، شریفیت ثتثبیت شدست. |
اعلام درصد های کنکور IT - goodzila - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ
سلام دوستان به نظر شما تا رتبه چند برای گرایش فناوری اطلاعات روزانه شهرستان امید هست؟ |
اعلام درصد های کنکور IT - goodzila - 07 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ ب.ظ
کسی نیست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
اعلام درصد های کنکور IT - mohamad.piri - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۱۷ ق.ظ
godzila jon ta 120 fek konam rozane biar IT |
RE: اعلام درصد های کنکور IT - Fardad-A - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ق.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۱۷ ق.ظ)mohamad.piri نوشته شده توسط: godzila jon ta 120 fek konam rozane biar IT دوست عزیز از زبان فارسی استفاده کنید.استفاده از فینگلیش ممنوعه! |
RE: اعلام درصد های کنکور IT - نیروانا - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ق.ظ
(۲۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۳ صبح)mohamad.piri نوشته شده: زبان سفید مشترک ۶۳ مدیریت ۵۵ پایگاه ۰ هوش ۳۴ سیستم عامل ۵۰ معماری ۶۰ معدل ۱۴/۵ تخمین مهستان ۶۵ تجارت و امنیت ۸۷ واسه دروس سیستم عامل و معماری از چه منابعی استفاده کردین؟ |
اعلام درصد های کنکور IT - goodzila - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۰۵ ب.ظ
مرسی فرداد جون |