![]() |
کتاب مرجع اری یا خیر - نسخهی قابل چاپ |
کتاب مرجع اری یا خیر - hesam.homam - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ
سلام به همه دوستان. خواهشا اگه امکانش هست کمکم کنید میخواستم بدونم این تاثیر ۲۰ درصدی معدل برای آزمون ارشد امسال مثل تاثیر ۲۵ درصدی کنکور کارشناسی به طور تاثیر مستقیم هستش؟؟؟ ممنون |
RE: کتاب مرجع اری یا خیر - سجاد۶۷ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ)hesam.homam نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان. خواهشا اگه امکانش هست کمکم کنید میخواستم بدونم این تاثیر ۲۰ درصدی معدل برای آزمون ارشد امسال مثل تاثیر ۲۵ درصدی کنکور کارشناسی به طور تاثیر مستقیم هستش؟؟؟ ممنون بله، تاثیر داره و تاثیر مثبت نیست. |
RE: کتاب مرجع اری یا خیر - hesam.homam - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)سجاد۶۷ نوشته شده توسط:مرسی . آقا سجاد از کنکور امسال (۹۳) تاثیرش مستقیم شده؟؟ یا واسه پارسالم همینطور بود؟ به نظر شما "تاثیر مستقیم" با "تاثیر مثبت" که سالهای گذشته بود خیلی تفاوت میکنه؟؟ مرسی(12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ)hesam.homam نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان. خواهشا اگه امکانش هست کمکم کنید میخواستم بدونم این تاثیر ۲۰ درصدی معدل برای آزمون ارشد امسال مثل تاثیر ۲۵ درصدی کنکور کارشناسی به طور تاثیر مستقیم هستش؟؟؟ ممنون |
کتاب مرجع اری یا خیر - سجاد۶۷ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
دقیق نمی دونم چندساله داره اجرا میشه.ولی پارسال هم مستقیم بود.تاثیر مستقیم ۲۰ درصد یعنی یک پنجم نمره شما.یعنی مثلا ارزشی بیشتر از زبان یا ریاضی.در رتبه های خیلی خوب تاثیرش شاید خیلی زیاد نباشه،مثلا در حد عوض شدن شریف با امیرکبیر یا تهران.ولی در رتبه های متوسط یا بد تاثیرش به نظر من خیلی زیاده.بیشترین تاثیر رو مشترک داره.من خودم درصد زبان و تخصصی هام از خیلی از رتبه های عالی بهتره ولی به خاطر مشترک و معدل رتبه ام بد شده.در هر صورت اگر میخواهید ارشد امسال شرکت کنید زیاد توجهی به معدل نداشته باشید،چون قابل تغییر نیست و تمرکزتون رو کنکور بذارید،ولی اگر قبول شدید و نمی خواید برید و معدلتون هم خوب نیست به این مساله معدل توجه کنید چون ظرفیت های روزانه هرسال کمتر میشه. |
کتاب مرجع اری یا خیر - abji22 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ
اگه یکی بود که به ما تازه واردا میگفت از هرکتابی چه قسمتهایی مهمترن که بیشتر وقت روشون بزاریم خیلی خوب میشد یعنی همچین ادمی پیدا میشه که الان جواب سوال منو بده؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: کتاب مرجع اری یا خیر - mohammad.ardeshiri - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: اگه یکی بود که به ما تازه واردا میگفت از هرکتابی چه قسمتهایی مهمترن که بیشتر وقت روشون بزاریم خیلی خوب میشد از چه درسی مورد نظرتونه؟ |
کتاب مرجع اری یا خیر - haniam - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ
معدل من خیلی کمه ، ۱۳/ اصلا امید برای قبول شدن داشته باشم؟ |
RE: کتاب مرجع اری یا خیر - mohammad.ardeshiri - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ)haniam نوشته شده توسط: معدل من خیلی کمه ، ۱۳/ اصلا امید برای قبول شدن داشته باشم؟ اگه برای کنکور خوب میخونی شدیدا امید داشته باش |
کتاب مرجع اری یا خیر - shahryar711 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ق.ظ
اقا به نظر من مثلا همین کتاب clrs خیلی مثال نداره شما اگه جایشو نفهمیدین می تونید رجوع کنید به اونا شما بجای و اگه وقت اضافه اوردین برین مرجع بخونید من فکر می کنم کتاب های کنکوری پاسخگو هستند نیازی خیلی نیست به مرجع |
کتاب مرجع اری یا خیر - afshin18 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ق.ظ
من تا چند ماه پیش اعتقادی به کتاب مرجع نداشتم ولی تصمیم گرفتم از روی علاقه(نه برای کنکور) clrs رو بخونم کمی که جلو رفتم فهمیدم که خوندن کتاب مرجع لذت بخشه و واقعا سطح علمی رو افزایش میده بعد از اون رفتم بعضی از کتابای مرجع رو خریدم(سرعت درس خوندنم خیلی بالاست برا همین هیچوقت کمبود وقت برام پیش نمی آد) البته بعضی درسا هستن فقط برا کنکور می خونمشون بعضی دیگه هم هست روشون تسلط دارم برا همین منبعشون رو برا کنکور نمی خونم |
کتاب مرجع اری یا خیر - shahryar711 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
اقا مثلا کسی که معدلش مثلا ۱۴/۵ هست با کسی که معدلش ۱۶/۵۰ هست یعنی چی می گن معدل ۲۰ درصد تو کنکور تاثیر داره یعنی این که اون شخص دو درصد از بیشتره می شه کمی توضیح بدین؟ |
RE: کتاب مرجع اری یا خیر - سجاد۶۷ - ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا مثلا کسی که معدلش مثلا ۱۴/۵ هست با کسی که معدلش ۱۶/۵۰ هست یعنی چی می گن معدل ۲۰ درصد تو کنکور تاثیر داره یعنی این که اون شخص دو درصد از بیشتره می شه کمی توضیح بدین؟ احتمال میدم که این گونه حساب بشه.مثلا برای رشته مهندسی کامپیوتر،زبان ضریب ۱ داره،ریاضی ضریب ۲،مشترک ضریب ۴ و تخصصی ضریب ۲/حالا اگر بخواهیم معدل رو با تاثیر ۲۰ درصد به این اعداد اضافه کنیم، معدل یک درس با ضریب۲/۲۵ (دو ممیز بیست و پنج صدم) خواهد بود.چون معدل عددی از ۰ تا ۲۰(البته در واقع از ۱۲ تا ۲۰)است ،به راحتی ضربدر ۵ خواهد شد و درصدی از ۱۰۰ رو خواهد داد.در این صورت ترازی برای معدل ،با توجه به درصد شما مثل سایر دروس بدست میاد.البته این حدس منه، ولی شکل دقیق محاسبه رو باید از سازمان سنجش بپرسید. |
کتاب مرجع اری یا خیر - sybarite - 01 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)سجاد۶۷ نوشته شده توسط:منم می خوام بدونم . کسی اطلاعاتی نداره ؟ راستش ضریب ۲/۲۵ بالا و موثر قلمداد میشه .(30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا مثلا کسی که معدلش مثلا ۱۴/۵ هست با کسی که معدلش ۱۶/۵۰ هست یعنی چی می گن معدل ۲۰ درصد تو کنکور تاثیر داره یعنی این که اون شخص دو درصد از بیشتره می شه کمی توضیح بدین؟ |
RE: کتاب مرجع اری یا خیر - afshin18 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا مثلا کسی که معدلش مثلا ۱۴/۵ هست با کسی که معدلش ۱۶/۵۰ هست یعنی چی می گن معدل ۲۰ درصد تو کنکور تاثیر داره یعنی این که اون شخص دو درصد از بیشتره می شه کمی توضیح بدین؟ من رتبم ۲۳۵ بود معدلم ۱۳/۹۰ یه نفری با درصدای تقریبا من ۱۹۰ بود با معدل ۱۵/۵ |
RE: کتاب مرجع اری یا خیر - SnowBlind - 03 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا مثلا کسی که معدلش مثلا ۱۴/۵ هست با کسی که معدلش ۱۶/۵۰ هست یعنی چی می گن معدل ۲۰ درصد تو کنکور تاثیر داره یعنی این که اون شخص دو درصد از بیشتره می شه کمی توضیح بدین؟ افشین اذیت نکن ! |