|
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - نسخهی قابل چاپ |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - arshad90 - 03 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ب.ظ
آره منم همینطور. پیش فرض اینه که نه سوالی حذف شده و نه تغییری کرده. تمام درصدایی که محاسبه کردیم طبق کلید اولیه بوده که بقیه هم از روی همون محاسبه کردن درصداشون رو. منتهاش درصد بعضیا دقیق همونیه که حساب کردن اما مال بعضیا مثل ما کاهش ۱۰ ۱۵ درصدی داشته. |
|
RE: به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - blackhalo1989 - 03 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ب.ظ
حداقل تو آمار ۲ تا سواله تابلوووووووووووووووووووو اشتباه داشت. |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - LordAriana - 04 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۵ ب.ظ
دوستم راست می گفت، از تغییر و بررسی اعتراض خبری نیس!!! |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - parsaNA - 04 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ب.ظ
نمی خوام کسی رو نا امید کنم چون خودمم اعتراض زدم . اما به نظرم تو سیستم سازمان سنجش، آب ریخته شده به جوی باز نخواهد گشت . یکی از دستان درست حدس زدند . دقیقا سیاست اینه که ما کم کم سرد بشیم و نتیجه برامون کمرنگ بشه . |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - arshad90 - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ ق.ظ
نه. اینطور نیست دوست عزیز. هنوز هممون مثل قبل حساسیم نسبت به قضیه اما گویا دل و دماغ اینکه بخوایم کامنتی بزاریم رو نداریم... و الا خود من روزی به جرات می تونم بگم ۴ یا ۵ بار سایت سنجش رو برای دیدن پاسخ اعتراض چک می کنم اما دریغ و صد افسوس.... ناامید اما نمی شم. شما هم ناامید نشین انشالله که جواب می دن... |
RE: به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - marygoli - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ ق.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: نه. اینطور نیست دوست عزیز. هنوز هممون مثل قبل حساسیم نسبت به قضیه اما گویا دل و دماغ اینکه بخوایم کامنتی بزاریم رو نداریم... و الا خود من روزی به جرات می تونم بگم ۴ یا ۵ بار سایت سنجش رو برای دیدن پاسخ اعتراض چک می کنم اما دریغ و صد افسوس.... ناامید اما نمی شم. شما هم ناامید نشین انشالله که جواب می دن... منم موافقم اگه بخوایم همون قدر که می ریم سنجشو چک کنیم بیایم اینجا و بنویسیم(البته من خمون قدر میام ولی همون قدر نمی نویسم) فکر کنم مانشت شکست ناپذیرم قفل کنه!!!!!
|
RE: به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - موج - ۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ق.ظ)Morteza_s نوشته شده توسط: از کامنتهای دوستان میشه فهمید که البته به نظر من به طور ضمنی سازمان سنجش همین مطلب رو بیان کرده با این فرایند منتها ما هم ساده باید اصل جمله رو ببینیم به چشم تا آروم بشیم |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - Morteza_s - 12 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ
هر روز که میگذره داره واقعا باورم میشه که رسما مارا سرکار گذاشتن خدا خیرشون بدن که اینجوری سرمون را گرم کردن. واقعا ارزش این هم انتظار را برای بچه های کنکوری داره ؟ البته من را از این وادی جدا بدونید ! |
|
RE: به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - marygoli - 12 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ق.ظ
فکر کردم خبری شده که این بحث امروز پست داشت. اوومدم ببینم چی شده ولی بازم ناامیدی!!!! من که هنوز امیدوارم ولی کارامو سرو سامون بدم شروع می کنم دوباره می خونم به امید اینکه تا شهریور نتیجه خوبی بیاد و خوندنام فقط برای محکم کردن پایم بمونه. همگی امیدوار و موفق باشید. |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - موج - ۱۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ب.ظ
خوبه از دنیای قشنگ بچگی سادگیش فکر کنم هنوز باهامون مونده
|
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - ali reza - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ
دیگه فکر نکنم امیدی به رسیدگی باشه دروغگوها گفتن دوهفته دیگه رسیدگی میشه ولی الان بیشتر از ۶ هفته میشه که جوابی ندادن با شروع کنکگور سراسری هم که فکر کنم دیگه حسابی سرشون گرم شده اگه حقی از من خورده باشن خدا ازشسون نگذره |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - arshad90 - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ
منم نمیگذرم از حقم. به راحتی دارن با آینده هممون بازی می کنن. این دنیا که به ادعامون توجهی نمی کنن اما اون دنیا من مدعیام و محاله گذشت کنم... |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - admin - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ ب.ظ
ان شا الله که حقی خورده نشده باشه. بچهها تو سازمان سنجش کار با ایمیل راه نمیافته. باید به محل سازمان برید و اگه مشکلی هست اونجا یه خرده عصبانی بشید بعدش برگه امتحانتون رو هم براتون خواهند آورد!! |
|
RE: به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - inteligentium - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ ب.ظ
بدون شرح...! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - LordAriana - 14 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ب.ظ
محمد اونجا یکم عصبانی بشه کسی از همه چیز محرومش می کنن ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|