تالار گفتمان مانشت
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - maryam.raz - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ

در مورد سوال نظریه درست میگی شرمی جان. حق با شماست

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ

خب حالا لطفا یکی بگه من این برنامه سازی رو چی کار کنم؟؟؟؟
سوالات امروز رو بی خیال که محاسباتی بود و نسبتا ساده (اینکه من نزدم علت دیگری داره!)
حفظیاتش رو چی کار کنم خب؟!

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - mj.net - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  خب حالا لطفا یکی بگه من این برنامه سازی رو چی کار کنم؟؟؟؟
سوالات امروز رو بی خیال که محاسباتی بود و نسبتا ساده (اینکه من نزدم علت دیگری داره!)

من نرم افزار نیستم. اما زمان کنکور کارشناسی برای حفظیات تاریخ ادبیات و دین و زندگی و حتی فرمول های شیمی ازین روش استفاده کردم و عالییی بود.
فقط و فقط لایتنر
به صورت خلاصه نویسی با کد های مخصوص خودت و بیشتر هم با فلش و شکل و اینا توی کارت ها بنویس و بگذار داخل جعبه لایتنر

جواب میده.

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط:  
(13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  خب حالا لطفا یکی بگه من این برنامه سازی رو چی کار کنم؟؟؟؟

من نرم افزار نیستم. اما زمان کنکور کارشناسی برای حفظیات تاریخ ادبیات و دین و زندگی و حتی فرمول های شیمی ازین روش استفاده کردم و عالییی بود.
فقط و فقط لایتنر
به صورت خلاصه نویسی با کد های مخصوص خودت و بیشتر هم با فلش و شکل و اینا توی کارت ها بنویس و بگذار داخل جعبه لایتنر

جواب میده.

نه! منظورم اینه من هر جزوه و کتابی میخونم بازم این سوال حفظی ها رو نمیتونم جواب بدم. نیست توشون.

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - mj.net - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ

اگر هم اندروید داری از بازار نرم افزار Brain power رو دانلود کن. البته نرم افزارای مشابه هم باید باشه
میتونی از اون نکات عکس بگیری یا اونجا بنویسی که وقتت برای نوشتن کارتها تلف نشه
من ازش برای زبان و فرمول های انتقال استفاده می کنم.

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  ]

نه! منظورم اینه من هر جزوه و کتابی میخونم بازم این سوال حفظی ها رو نمیتونم جواب بدم. نیست توشون.

آهان از اون لحاظ ؟!! Big Grin
خوب شرمنده. اصلا یکی بگه تو چکار به کار نرم افزاری ها داری. Smile)

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط:  اگر هم اندروید داری از بازار نرم افزار Brain power رو دانلود کن. البته نرم افزارای مشابه هم باید باشه
میتونی از اون نکات عکس بگیری یا اونجا بنویسی که وقتت برای نوشتن کارتها تلف نشه
من ازش برای زبان و فرمول های انتقال استفاده می کنم.

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  ]

آهان از اون لحاظ ؟!! Big Grin
خوب شرمنده. اصلا یکی بگه تو چکار به کار نرم افزاری ها داری. Smile)
بلی! از آن لحاظ!
Big Grin
ولی ممنون از راهنماییتون. بنده ارادت خاصی از پنجم دبستان به این جعبه های لاینتر دارم. البته اون موقع اسمش G5 بودو واقعا جعبه ای. الان که این نرم افزار jmemorize دیگه کار رو راحت کرده. البته من ازش استفاده نکردم. چون درس های ما خیلی حفظیه مطلق نیست.

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - iammiti - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ

PL فک کنم اسلاید کتاب سباستا رو از سایتش بگیری بخونی از همه بهتره
من واسه درسش از رو راهیان می خونم ولی حفظی ها اکثرا از رو اسلایدا میشه جواب داد
فقط من دقیق نمیدونم چه فصل هایی از کتاب جز سر فصل هست

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - atenaa - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  PL فک کنم اسلاید کتاب سباستا رو از سایتش بگیری بخونی از همه بهتره

از چه اسلایدهایی میخونید؟

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - ب.ل - ۱۳ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ

کسی راجع به سوالای گسسته نظری نداره Sad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - iammiti - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:  
(13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  PL فک کنم اسلاید کتاب سباستا رو از سایتش بگیری بخونی از همه بهتره

از چه اسلایدهایی میخونید؟
اسلاید های انگلیسی که برای درس دادن استفاده میشه
نکات گفته
اگه مشکل زبان نباشه خیلی خوبه :دی
:|
درصدامو حساب کردم
زبان ۶۷
ریاضی ۸
مشترک ۴۵
نرم ۲۵
:| تخصصی خیلی خراب کردم

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - soheila2012 - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ

من که تازه دارم برسی میکنم.
شما چطور اینقد زود برسی کردین؟
البته من حوزه ی امتحانم جایی که باید ۶ صب بیدار شم و از طرفی تا بیام خونه(البته کاری پیش اومد) شد ساعت ۵ تا یکم کارام انجام شه شد الان!

من الان برسی کردم...
ریاضیات
ریاضی مهندسی که کلا گذاشتم کنار و اصلا نیگاش نمیکنم!!
آمار سوالاش فوق العاده راحت بود ،هر چیزی که میخواست کنار سوال نوشتم ولی جوابش رو توی پاسخنامه نزدم.محاسبات هم راحت بود میشه کامل درس زد.
گسسته که قربونش برم...هیچ!
دروس مشترک
- ساختمان داده: نشد که بشه حل کرد! باز هم با درهم سازی مشکل داشتم.
- نظریه زبان: سوال ۵۳ گزینه ۱ رو اینطوری تحلیل کردم که دو پشته ای میشه حل کرد پس مستقل از متنه! بقیه اوکی بود.
- مدار منطقی:راحت بود میشد حل کرد.دیر رسیدم برای همین وقت کم اوردم.
- معماری:سخت
- سیستم عامل:گیج بازی در اوردم

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - e.shrm - 14 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ

الان من هاج و واج موندم!!!
۴ تا سوال اشتباه وارد کردم!!!! یعنی هیچ وقت همچین سابقه ای تو کل تحصیلم نداشتم. هنوزم نمیفهمم.
دو تا زبان
یکی مشترک
یکی نرم

یا من یه چیزیم شده یا کارنامه ام یه چیزیش شده!

رتبه : ۲۹

درصدام کلی تغییر کرد البته!

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - soheila2012 - 14 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ

خب ... حالا تصمیم چیه؟
فردا شروع دوباره...
آماده برای ۱۰۰ درصد

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - zahra2012 - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ

رتبه منم ۵ Rolleyes

بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - Riemann - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ

منم ۱۷ شدم، راضی هستم چون دوتا آزمون قبلی یکی ۶۲ شده بودم و دیگری ۵۵ .