![]() |
دانشگاه شهیدبهشتی - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ)ehsan_haqdoost نوشته شده توسط: به نظرتون میشه موقع ثبت نام حضوری مشکل رو برطف کرد ؟؟ ۱۰۰ در ۱۰۰ میشه !!!!!!!!!!! |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - ehsan_haqdoost - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ)ehsan_haqdoost نوشته شده توسط: به نظرتون میشه موقع ثبت نام حضوری مشکل رو برطف کرد ؟؟ این یعنی "آره حتما" یا "زرشک" ؟؟ ![]() |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
دوستان یه سوال : این چیه ؟ ![]() باید چیکار کنیم؟ انتخاب کنیم؟ نکنیم؟ ![]() ![]() ![]() (۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: گزینه "چاپ فرم(های) اخذ تعهد " را که انتخاب می کنم می نویسه "اطلاعاتی جهت نمایش یا چاپ موجود نیست" و دگمه "آماده سازی جهت چاپ" کار نمی کنم. آیا شما با این مشکل مواجه شدید ؟ من هم الان که به این مرحله ثبت نام رسیدم به همین مشکل برخوردم. کسی راه حلی پیدا نکرد واسش ؟ |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - unknown! - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
دوستان نگفتین فرم معدل لازم هست یا نه ؟ برم سراغ ثبت نام ؟ |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ
اینجوری که توی توضیحات مدارک نوشته شده فرم معدل برای افرادی که از ۹۳/۰۱/۰۱ به بعد فارغ التحصیل شده اند یا افرادی که هنوز فارغ التحصیل نشده اند لازمه. و هم چنین افرادی که توی مدرک کارشناسی معدلشون رو ذکر نکرده باید این فرم رو پر و تائید کنند. |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ)ehsan_haqdoost نوشته شده توسط: این یعنی "آره حتما" یا "زرشک" ؟؟ نه واقعا منظورم این هست که درست شدنیه. |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - izadan11 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ
نمی دونم چرا اصلا دوست ندارم ثبت نام کنم ![]() |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - izadan11 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ)alireza rad نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: نمی دونم چرا اصلا دوست ندارم ثبت نام کنم خوشی؟ نه بابا یه جورایی یه چیزی میگه برم سربازی ارزش بیشتری داره(شاید این باشه دلیلش ) (۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: نمی دونم چرا اصلا دوست ندارم ثبت نام کنم این هم می تونه صحیح باشه |
دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ق.ظ
سلام. آیا کسی موفق شده از گزینه زیر استفاده کنه و فرم تعهد را تهیه کنه ؟ "چاپ فرم(های) اخذ تعهد " !!!!! |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ق.ظ
من که نتونستم. تا همین جا متوقف شده ثبت نامم. چی کار کنیم ؟؟؟!!!!! )))))))-: |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ
من تا آخر وقت صبر می کنم و اگر ok نشد پایان ثبت نامو انتخاب می کنم که گزینه بعدیشه. (۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ق.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: من که نتونستم. تا همین جا متوقف شده ثبت نامم. |
دانشگاه شهیدبهشتی - Mehrdad_CS - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
منم مشکل فرم های تعهد رو داشتم، بی خیالش شدم و گواهی ثبت نام غیر حضوری و دوتا فرم پایینش رو پرینت گرفتم. ظاهرا اشکال از سیستم گلستانه. فقط دوستان یه سوال، من الان از مدارکم یه فرم مربوط به نظام وظیفه است دارم، گواهی تأیید معدل و اون گواهی تعهد فراغت از تحصیل که باید آموزش دانشگاه امضا کنه. چیز دیگه ای هم لازمه برای ثبت نام حضوری؟ |
دانشگاه شهیدبهشتی - gholamreza jalili - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ
سلام به دوستان دیروز من بعد از چند بار قطعی بلخره ثبت نام کردم فقط ی سوال از شما هم ۲۰۰۰۰ تومن گرفتن؟ (۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: نمیدونم چرا ولی همچین حسی به منم دست داده چیکار کنیم این همه گفتیم ارشد حالا که بهش رسیدیم حس خوبی ندارم!!!! |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
دوستان من هم بی خیال فرم تعهدها شدم و ثبت نام رو کامل کردم. پرینت فرم مشخصات کامل دانشجو و گواهی پذیرش غیرحضوری رو هم گرفتم. فقط توجه داشته باشید گزینه های وضعیت نظام وظیفه تا اطلاعات خانواده دانشجو (ردیف ۱ الی ۵) پس از این کار غیرفعال میشه و دیگه امکان ویرایش اطلاعات رو نخواهید داشت. ولی گزینه فرم تعهدها فعال میمونه و در صورتی که مشکل بر طرف بشه می تونید پرینتش کنید. از این لحاظ خیالتون راحت باشه. فکر کنم ثبت نامتون رو تکمیل کنید که خیالتون راحت باشه. اگه اون درست شد که پرینت می گیریم می بریم اگه نشد هم که می گیم سیستم مشکل داشته خروجی نمی داد بهمودن دیگه. و فایل های گزینه "دریافت فرم های مورد نیاز" رو حتماً پرینت کنید و بیارید چون اونا هم لازمه. |
دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ
منم ۲۰,۰۰۰ دادم. یه ابهامی برام بوجود اومده. وام صندوق رفاه باید تسویه بشه یا اینکه اگر اقساتش به روز بشه کفایت می کنه ؟ چون اینطور برداشت کردم که برای گرفتن ریز نمرات باید وام حتما تسویه بشه. |