تالار گفتمان مانشت
چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
Re: RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - milad12321 - 04 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ق.ظ

(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ)mazyar123 نوشته شده توسط:  سلام
من هم مشکل به این بزرگی داشتم .
بعداز نهار کلا تعطیل میشدم .
نهار کم بخور و از قرص های مولتی ویتامین فارماتون خوبه (سعی کن خارجیش رو بگیری ) استفاده کن که اثرشون فوق العادست
قهوه هم بخوری خوبه . اول صبح و بعد از نهار
ماهی یک بار ب کومپلکس و ب۱۲
ویتامین سی خواب رو کلا میپرونه
همشون بعد از نهار
مولتی ویتامین همرا صبحانه
حالشو ببر
ای کاش مقادیرشونم میگفتید ؟

RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - mazyar123 - 04 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ

(۰۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:  
(20 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ)mazyar123 نوشته شده توسط:  سلام
من هم مشکل به این بزرگی داشتم .
بعداز نهار کلا تعطیل میشدم .
نهار کم بخور و از قرص های مولتی ویتامین فارماتون خوبه (سعی کن خارجیش رو بگیری ) استفاده کن که اثرشون فوق العادست
قهوه هم بخوری خوبه . اول صبح و بعد از نهار
ماهی یک بار ب کومپلکس و ب۱۲
ویتامین سی خواب رو کلا میپرونه
همشون بعد از نهار
مولتی ویتامین همرا صبحانه
حالشو ببر
ای کاش مقادیرشونم میگفتید ؟

قرص مولتی ویتامین که همراه صبحاه روزی یک عدد
قهوه هم نوشتم
ویتامین سی میتونه آمپولش باشه (که اصلا توصیه نمیکنم ) قرص جوشان . البته الان فصلش هست و از نارنگی و پرتقال و لیمو شیرین همه هستن . میتونی بخوری . نگران زیاد خوردنش هم نباش که ویتامین سی زیادیش مضر نیست . اگر بیش از حد بخوری دفع میشه و مشکلی نداره . قهوه رو من خودم حدودای ساعت ۳ بعد از ظهر میخورم . البته من صبحا زود بیدار میشم وتا ۱۲ مثل موشکم ولی وا ویلا بعد از ها خواب . ب ۱۲ و ب کمپلکس فکر کنم توی قرص ها مولتی ویتامین هست .
موفق باشید

RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - kingmax - 04 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ

(۰۲ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  خیلی افراد زیادی تو جامعه هستن که فارماتون می خورن ! روزی ۱۸۰۰ تومن واسه تامین بخشی از سلامتی خیلی خیلی خیلی خیلی ناچیزه !
قبول دارم حرفتو ولی به شرطی که دکتر تجویز کنه اونم یه دکتر خوب نه هر دکتری و اونم برای کسی که وسعش نمیرسه انواع مواد غذایی را برای تامین نیاز بدنش تامین کنه و یا کسی که بدنش به هر دلیلی از مواد غذایی ویتامین جذب نکنه