|
|
چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - نسخهی قابل چاپ |
Re: RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - milad12321 - 04 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ)mazyar123 نوشته شده توسط: سلامای کاش مقادیرشونم میگفتید ؟ |
RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - mazyar123 - 04 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ)mazyar123 نوشته شده توسط: سلامای کاش مقادیرشونم میگفتید ؟ قرص مولتی ویتامین که همراه صبحاه روزی یک عدد قهوه هم نوشتم ویتامین سی میتونه آمپولش باشه (که اصلا توصیه نمیکنم ) قرص جوشان . البته الان فصلش هست و از نارنگی و پرتقال و لیمو شیرین همه هستن . میتونی بخوری . نگران زیاد خوردنش هم نباش که ویتامین سی زیادیش مضر نیست . اگر بیش از حد بخوری دفع میشه و مشکلی نداره . قهوه رو من خودم حدودای ساعت ۳ بعد از ظهر میخورم . البته من صبحا زود بیدار میشم وتا ۱۲ مثل موشکم ولی وا ویلا بعد از ها خواب . ب ۱۲ و ب کمپلکس فکر کنم توی قرص ها مولتی ویتامین هست . موفق باشید |
RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - kingmax - 04 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: خیلی افراد زیادی تو جامعه هستن که فارماتون می خورن ! روزی ۱۸۰۰ تومن واسه تامین بخشی از سلامتی خیلی خیلی خیلی خیلی ناچیزه !قبول دارم حرفتو ولی به شرطی که دکتر تجویز کنه اونم یه دکتر خوب نه هر دکتری و اونم برای کسی که وسعش نمیرسه انواع مواد غذایی را برای تامین نیاز بدنش تامین کنه و یا کسی که بدنش به هر دلیلی از مواد غذایی ویتامین جذب نکنه |