|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: پیش ترتیب قرینه ی پس ترتیب؟؟؟ آیینه میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ترسیدم نزدم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ
فقط با چهار تا قاب نقص صفحه بالای ۱۰ میشد!!! |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: بچه ها اون سواله قانون طلایی طراحی واسط چی میشد؟کدوم جزو قوانین نبود؟ اون جزو قوانین هست آره اشتباهه (۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: پیش ترتیب قرینه ی پس ترتیب؟؟؟ آیینه میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم آینه زدم تو قدسی دیده بودمش، البته مطمئن نیستما |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:کنترل،حافظه و سازگاری درست بودن(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: بچه ها اون سواله قانون طلایی طراحی واسط چی میشد؟کدوم جزو قوانین نبود؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - تلاشگر - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
من ناراحتم بد دادم خیلی ناراحتم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
مشترک خوب بود تقریبا تخصصی خوب نبود، مخصوصا پایگاه معماری در حد ۴ تا سوال در کل قبول نشم فکر کنم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
سیستم حداقل سه صفر میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - تلاشگر - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
ای خدا من نمیتونم ۱سال دیگه بشینم بخونم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:کنترل،حافظه و سازگاری درست بودن(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: بچه ها اون سواله قانون طلایی طراحی واسط چی میشد؟کدوم جزو قوانین نبود؟ من تو کتاب نگاه کردم گزینه یک درست بود
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط: من تو کتاب نگاه کردم گزینه یک درست بودSmileجانه مادرتون گزینه نگین دفترچه ها فرق داشت جوابتونو بگین |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:زمان پاسخگویی جزو چالشها میشه(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:کنترل،حافظه و سازگاری درست بودن(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: بچه ها اون سواله قانون طلایی طراحی واسط چی میشد؟کدوم جزو قوانین نبود؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
سیستم سوال RR کدوم میشد؟ P4 چند شد؟ سوال FCFS و RR کدوم میشد؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
درخت قرمز سیاه چی میشد؟حداقل چندتا گره میشد؟ |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - amin2015 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
از قسمت های حفظی سیستم عامل داده بودن |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط: سیستم سوال RR کدوم میشد؟ P4 چند شد؟p4 یعنی کار۴ یکیش ۱۰ میشد یکیشم اشتباه نکنم ۹ اونم فک کنم اگه زمان کارها کوچکتر از کوانتوم باشه به همدیگه شبیه هستن |