|
|
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - نسخهی قابل چاپ |
|
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - Majid gh - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ق.ظ
موج عزیز من دقت کردم نمیشه از فایل pdf که درست کردی پرینت گرفت درسته؟؟ |
RE: تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - nimaaa - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۲۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: نیما farshad_pickup داره رکوردتو جابهجا میکنه. مواظبش باش سلام . نگاه کردم اما تو تعداد مثیت منفی فکر کنم هنوز رکورد دسته منه منفیهام که رفت بالای ۳۰۰! ![]()
|
RE: تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - Helmaa - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)parichehr65 نوشته شده توسط: سلام اشتباه تایپی بوده ایشون ۴۸ بودن. |
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - موج - ۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ق.ظ)Majid gh نوشته شده توسط: موج عزیز من دقت کردم نمیشه از فایل pdf که درست کردی پرینت گرفت درسته؟؟ آره پرینتش بستست بازش کنم به نظرت؟ (۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ ب.ظ)tinatanha66 نوشته شده توسط: منم با رتبه ۹۴ علوم کامپیوتر،امیرکبیر-گرایش سیستمهای هوشمند-شبانه(بدون سهمیه) قبول شدم. تبریک میگم با پارسانا (آقای ابراهیمی) که یکی از کاربرای قدیمیه سایت همکلاس شدی تبریک میگم من خودم قلبا از امیر کبیر بیشتر از شریف خوشم میاد نمیدونم چرا
|
|
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - mahdi20 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ق.ظ
تبریک به همه قبولیها . متاسفانه من با ۵۸۳ نرم افزار هیچ جا نیاوردم البته فقط شبانه و روزانه را زده بودم. |
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - موج - ۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ۲۰۱ روزانه زاهدان دستت درد نکنه آفاق جان اضافه شد فقط اگه احیانا از کاربرای مانشت هستند نام کاربریشون رو بفرمایید اگه نیستند هم که هیچ آخرین فایل بروز شده اصلاحات انجام گرفت پرینت پی دی اف فعال شد یک رتبه اشتباه ثبت شده بود اصلاح شد مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات تیتر اشتباهی داشت که اصلاح شد کاربران جدید افزوده شدند (نیما جان از اون دو نفری که گفتی من یکی رو پیدا کردم و اضافه کردم) |
|
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - saba_1984 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ب.ظ
۲۲۵ نرم افزار. روزانه شیراز |
|
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - silverymooon - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ
با تبریک به همه دوستان عزیز منم دانشگاه تهران-شبانه انگار من از مانشت همکلاسی ندارم ![]() دوستان عزیز من تا جایی که میدونم دروس کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر اکثراً ۴ واحدیه. کسی در این خصوص اطلاعی داره؟ و این موضوع تو دانشگاه های مختلف فرقی داره یا نه؟ |
|
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - erkin - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ب.ظ
چرا رتبه ۶۷۹ نرم رو ننوشتید غیر انتفاعی امام رضا؟ اینجوری اونایی که نمیدونن دانشگاه امام رضا غیر انتفاعیه فکر می کنن با ۶۰۰ میشه روزانه نرم آورد. |
RE: تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - Mansoureh - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: تبریک به همه قبولیها . وا..... یعنی حتی شبانهی شهید چمران رو نیاوردی؟!!!!! عجیبه!!!!!
|
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - موج - ۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: چرا رتبه ۶۷۹ نرم رو ننوشتید غیر انتفاعی امام رضا؟ اینجوری اونایی که نمیدونن دانشگاه امام رضا غیر انتفاعیه فکر می کنن با ۶۰۰ میشه روزانه نرم آورد.اولا که امام رضا دانشگاه غیر انتفاعی هست نه موسسه غیر انتفاعی پس قید دانشگاه رو درست اوردم دوما وابسته به آستان قدس و واقعا اونایی که مشهدی هستن میدونن که قابل قیاس نیست با اون چیزی که از غیر انتفاعی توی ذهن شماست برای همین هم حیفم اومد که با این کلمه اعتبارشو کم کنم سوما امسال سال اولیه که امام رضا ارشد نرم گرفته قول میدم تا چند سال دیگه با بودجه و امکاناتی که داره از خیلی از شبانهها و روزانه های شهرستان های کوچک سر باشه چهارم اگه نام کاربری اون فرد رو میخوندید متوجه میشدید چرا ننوشتم
|
|
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - ارمان - ۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ
سلام و عرض تبریک به همه کسایی که خوشحال هستند منم ۷۱۰ و ۴۰۴ آیتی شده بودم شریف قبول شدم!!!! . . . . البته بین الملل کیش ))))دارم مخ باباهه رو میزنم که برم آخه خسته شدم از بس کنکور دادم و قبول نشدم کسی هست از اوضاع و شرایط و هزینه اونجا اطلاعاتی داشته باشه؟؟ |
RE: تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - silverymooon - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: سلام و عرض تبریک به همه کسایی که خوشحال هستند فکر می کنم تو سایت شریف قسمت آموزش بین الملل و همینطور سایت سازمان سنجش بتونی از هزینه اطلاع پیدا کنی. من خودم شبانه قبول شدم که هزینه مربوطه رو تو سایت سازمان سنجش دیدم. |
|
RE: تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - saturn90 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ
۲۲۹ هوش امیرکبیر (شبانه) فکر نمی کردم شبانهی امیر کبیر به ۲۲۹ برسه ولی رسید... |
|
تمام قبولی های ۹۰ مانشت در یک فایل - mona23 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ
سلام به همه دوستان.تبریک میگم به همه بچه هایی که قبو شدن. منم با رتبه ۱۸۱ علوم کامپیوتر و سهمیه آزاد روزانه دامغان قبول شدم.انتخاب سوم من بود. از استارتر این تاپیک هم متشکرم.ایدهی خوبیه واسه بچه های ۹۱/ |