|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - saeed_435 - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ق.ظ
سیاوش قمیشی - نوازش مرتضی پاشایی - جاده یک طرفه احسان خواجه امیری - عاشقانه ها |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Maryam-X - 27 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ق.ظ
هر چند وقتی با یه آهنگ حال می کنم...البته بعضی از آهنگها هم هستند که هیچ وقت تکراری نمی شوند.... تو ملودی های شاد فعلا از این خوشم می یاد: شیشه و سنگ محمد حشمتی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - هاتف - ۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
رستاک، عید من: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - farhud - 27 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ق.ظ
یه آهنگ قدیمی ولی آرامش بخش: Chi Mai از Ennio Morricone مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - atti joon - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: جاده یک طرفه از مرتضی پاشایی.. این آهنگ محشرهمرسی عالیه و پر احساااااااااااااااااس.ممنونم |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - reyhaneh64 - 31 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:(18 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: جاده یک طرفه از مرتضی پاشایی.. این آهنگ محشرهمرسی عالیه و پر احساااااااااااااااااس.ممنونم با روحو روان ما بازی نکن. ![]() ![]() پاشاییو گفتم.
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mmeiamm - 31 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
آهنگ all fall down از گروه one republic البته فکر کنم اکثرن گوش داده باشید ........ من که خیلی حال کردم باهاش ... |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - payman84ce - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ
بچه ها توماس اندرس ( مدرن تاکینگ ) با امید می خواد اجرای مشترک بذارند ۲ آگوست we are one |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Aref Safari - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ
One - Metallica Pink Floyd's Albume 1973 - Dark Side Of The Moon GoodBye Blue Sky - Pink Floyd Another Brick In The Wall (Part II) - Pink Floyd . . . ... .. . |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - sellena - 10 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
منو به حال من رها نکن تو هم به مرز این جنون برس اگه هنوزم عاشق منی خودت به داد هر دومون برس من از تصور نبودنت رو شونه ی تو گریه می کنم منی که دل بریدم از همه ببین برای تو چه می کنم تمام عمر رد شدم ازت ببین کجا شدم اسیر تو به پشت سر نگاه نمی کنم که برنگردم از مسیر تو به حد مرگ می پرستمت ولی برای عشق تو کمه خودت به من بگو بهشت تو کجای این همه جهنمه احسان خواجه امیری - تصور نبودنت تو دریایی و من همش فکر آب همه چی به جر تو سراب ، سراب سر راه دریا نشونی بذار واسه این دل تنگ خونه خراب پر از خواهش و التماس چشات میخوام هر چی میخوامو از تو بخوام دلم مثل هر سال حاضر شده میخوام با همین دل سراغت بیام صدای تو از جنس آرامش نذار حس آرامشم گم بشه صدام کن تا قفل دلم باز بشه صدام کن بزار عشق آغاز شه بازم نقل لیلی و مجنون شده تو این لحظه ها عشق آسون شده قرار بازم مهربونی کنی همه جا پر از عطر بارون شده نمیدونم این قصه اسمش چیه ولی عاشقی درد شیرینه بجز تو دلم از همه دل برید خدایا به جز تو امیدم کیه صدای تو از جنس آرامش نذار حس آرامشم گم بشه صدام کن تا قفل دلم باز بشه صدام کن بزار عشق آغاز شه محمد علیزاده حس آرامش |
|
فایل موسیقی مدیتیشن - niloofar_68 - 11 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
سلام دوستان این یک فایل موسیقی مدیتیشن هست.دوست داشتم براتون بذارم که شماهم دانلود کنید.برای آرامش ذهنتون میتونه مفید باشه.منکه باشنیدنش پرواز میکنم. امیدوارم دوست داشته باشید. اگه تاپیک مشکلی داره لطفا تذکر بدهید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: فایل موسیقی مدیتیشن - x86 - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ)niloofar_68 نوشته شده توسط: سلام دوستان نام این آهنگ The Child In Us از آلبوم Le Roi Est Mort, Vive Le Roi گروه Enigma می باشد پیشنهاد میکنم آهنگ Endless Quest این گروه رو هم گوش بدید چون واقعا آدمو به فکر فرو میبره. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - پروفسور - ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ق.ظ
Vasat Mimiram گروه ۷th ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - neilabak - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ ق.ظ
اینی که میگم آهنگ نیست تواشیحه.ولی انقدر قشنگ بود که دلم نیومد نذارمش، تواشیح انا العبد الذی ...از راشد العفاسی که امروز شبکه ۳ پخش کرد. که بسیار زیبا و شنیدنی بود. ویدئو با زیرنویسش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آهنگش با فرمت mp3: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - nina69 - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
گلنار… گلنار… کجایی کز غمت ناله می کند عاشق وفادار گلنار… گلنار… کجایی که بی ثو شد دل اسیر غم دیده ام گهربار گلنار… گلنار… دمی اولین شب آشناییو عشق ما به یاد آر گلنار… گلنار… در آن شب تو بودی و عشق و عشرت و آرزوی بسیار چه دیدی از من حبیبم گلنار که دادی آخر فریبم گلنار نیابی ای کاش نصیب از گردون که شد ناکامی نصیبم گلنار بود مرا در دل شب تار آرزوی دیدار تا به کی پریشان تا به کی گرفتار یا مده مرا وعده ی وفا راز خود نگه دار یا به روی من خنده ها بزن قلب من بدست آر چه دیدی از من حبیبم گلنار که دادی آخر فریبم گلنار نیابی ای کاش نصیب از گردون که شد ناکامی نصیبم گلنار نشدی عاشق… نشدی عاشق … ز کجا دانی چه کشد هر شب دل من گلنار لب خود بگشا… لب خود بگشا… به سخن گلنار دل زارم را مشکن گلنار مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |