تالار گفتمان مانشت
فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - majidarshad96 - 16 تیر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۸ ب.ظ

سلام . کتابهای زیر رو هنوز دارین ؟

زبان تخصصی مضفری - (۹۳) - قیمت ۲۶/ من میدم ۱۶(رو به اتمام)
آمار طورانی (۹۲)+ پاسخ تشریحی تست ها تا سال ۹۶ از خود طورانی - پشت جلد ۳۵ - من میدم ۱۸

RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - lili36 - 17 تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۵ ب.ظ

(۱۶ تیر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۸ ب.ظ)majidarshad96 نوشته شده توسط:  سلام . کتابهای زیر رو هنوز دارین ؟

زبان تخصصی مضفری - (۹۳) - قیمت ۲۶/ من میدم ۱۶(رو به اتمام)
آمار طورانی (۹۲)+ پاسخ تشریحی تست ها تا سال ۹۶ از خود طورانی - پشت جلد ۳۵ - من میدم ۱۸

سلام
بله دوست عزیز. موجوده . البته برای زبان سریعتر اقدام کنید.

RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - F_Msp - 22 تیر ۱۳۹۶ ۰۴:۵۱ ب.ظ

سلام
کتاب پایگاه کیوان پور دارید؟؟

RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - lili36 - 22 تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۴ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۶ ۰۴:۵۱ ب.ظ)F_Msp نوشته شده توسط:  سلام
کتاب پایگاه کیوان پور دارید؟؟

سلام
نه متاسفانه

فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - member189724 - 27 تیر ۱۳۹۶ ۰۶:۴۱ ب.ظ

سلام میشه الان بگید چه کتابایی موجوده و تاریخ چاپشون کی هست و چاپ جدیدترشون توی بازار اومده یا نه ؟؟

ممنون میشم

فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - Ar10 - 22 شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۲۲ ب.ظ

سلام
ریاضی گسسته و مدار الکتریکی رو دارید؟

ساختمان داده رو دارید؟

RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - lili36 - 04 مهر ۱۳۹۶ ۰۷:۵۱ ب.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۰۱:۲۲ ب.ظ)Ar10 نوشته شده توسط:  سلام
ریاضی گسسته و مدار الکتریکی رو دارید؟

ساختمان داده رو دارید؟

سلام
بله هر ۳ کتاب موجوده و اگر سفارش بدید یک کتاب هدیه هم دریافت خواهید کرد!