![]() |
کارنامه دکتری ٩٧ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - hassan_alikarami - 06 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۲۳ ق.ظ)zeynaab نوشته شده توسط:(29 فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۵۶ ب.ظ)hassan_alikarami نوشته شده توسط:(29 فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Maks نوشته شده توسط: سلام آره سمنان بودم مقطع ارشد و نمیشه گفت هوش سمنان سطحش بالاس ولی تغییر رویکردش خوب بوده و تجهیزاتی که توی این دو سال آماده کردن خیلی به دانشجوها کمک کرده و قطعا برای سال های آینده جایگاهش بهتر میشه و میشه امید داشت. البته الان حوزه اصلی دانشگاه دیپ لرنینگه و از فاز بیگ دیتا و پردازش خط فاصله گرفته. |
کارنامه دکتری ٩٧ - uniquegirl - 14 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۴۰ ق.ظ
بچه های آی تی کسی کارنامه نذاشته یعنی قبولی نداشتیم امسال؟ میشه اگه کسی از آشناهاتون هم هستن بگید بذارن و البته نتایج من رشته IT زبان سفید استعداد ۵۲/۲۲ (پنجاه و دو ممیز بیست و دو) تخصصی ۱۷/۰۴ (هفده ممیز صفر چهار) رتبه ۲۱ |
کارنامه دکتری ٩٧ - uniquegirl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۵۲ ب.ظ
بچه ها نتیجه دعوت به مصاحبه ها کی میاد؟ چندم میاد؟ بچه های آی تی کسی امسال قبول نشده؟؟؟ |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - taha.maten - 29 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۲۹ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۵۲ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: بچه ها نتیجه دعوت به مصاحبه ها کی میاد؟ طبق گفته سازمان سنجش تا آخر اردیبهشت |
کارنامه دکتری ٩٧ - taha.maten - 01 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۴ ب.ظ
دوستان من پردیس شهید بهشتی دعوت به مصاحبه شدم به نظرتون این بهتره یا برم علوم تحقیقات تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - Fot30 - 01 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۳۹ ب.ظ)com83 نوشته شده توسط: دوستان، الگوریتم محاسبات دانشگاه تهران بهتره یا نرم افزار شهید بهشتی ؟ تو این مرحله اسم دانشگاه و رشته مطرح نیست استادی که میخواین باهاش کار کنید علاقمندی سطح توانایی و سایر عوامل پژوهشی مطرحه |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - com83 - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۰۹ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:(04 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۳۹ ب.ظ)com83 نوشته شده توسط: دوستان، الگوریتم محاسبات دانشگاه تهران بهتره یا نرم افزار شهید بهشتی ؟ ممنون. |