|
|
بررسی سوالات طراحی الگوریتم ۹۱ مهندسی کامپیوتر - گرایش نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
|
طراحی الگوریتم ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - esi - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ب.ظ
به نظر من طراح همون درخت گلوگاه رو گفته که کاملا مشخصه ،درخت پوشای گلوگاه بزرگترین یالش نسبت به سایر درختان پوشا کمترین باشه ، یعنی همین سوال اما طراح خواسته با کلمات بازی کنه تا طرف فقط حفظ نکرده باشه یا میخواسته بپیچونه !! هر درخت فراگیر کمینه هم یک گلوگاه هست حتما ، پس هر دو گلوگاه رو می دن(مسائل آخر فصل MST) |
RE: الگوریتم - n_alaie - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: بچهها اون سوالی رو که گفته بود برای پیدا کردن میانه یک سری اعداد اونها رو به دسته های پنج تایی تقسیم کرده سپس میانه هر لیست رو محاسبه و سرانجام میانه میانهها رو به صورت بازگشتی محاسبه می کنیم. اگر هدف فقط میانه باشه که با t(n/3)+n بدست می آید ولی اگر هدف الگوریتم partition باشد t(n/3)+t(2n/3)+n بدست می آید نظر سایر دوستان چیه؟ |
|
طراحی الگوریتم ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - milad_iq - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ
بحث سقفه تابلوست که میشه nk |
|
طراحی الگوریتم ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - hussein.sh - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ
سوال ۹۶ میشه o(n) سوال ۹۷ نمی دونم میگفتن ۴ میشه سوال ۹۸ میشه nk این سوال شکلش عوض شده تکراری بود تو سوالات گذشته دیدم گفته بود مقدار بهینه K چقدره؟ سوال ۹۹ میشه هرذو مورد (من اشتباه زدم) سوال ۱۰۰ میشه log n ترتیبش اینجوریه که حلقه اول یه بار بعد ۲ بار بعد.. ۱+۲+۱+۳+۱+۲+۱+۴+۱+۲+۳+۱+۵+...=n/2 1+ n/4 2 + n/6 3+...=1/2= ۱/۲n logn که سرشکنش میشه ۱/۲ log n بازم اشتباه زدم سوال ۱۰۱ من زدم درست نادرست نمی دونم درست یا نه اما هرجور حساب که کنی برا ۶ عنصر حداقل ۱۲ مقایسه نیاز داره اگه کسی جواب قطعی داره من منتظرم |
RE: طراحی الگوریتم ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - abbassep - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)hussein.sh نوشته شده توسط: سوال ۹۶ میشه o(n)دوست خوبم شما سوال ۱۰۱ رو اشتباه زدین قسمت الف درسته و اما قسمت ب که دقیقا ۸ سوال در این مورد بدر آزمون های دانشگاه MIT مطرح شده. این مسئله مربوط به درخت تصمیمه جوابش اینه که درخت تصمیم دقیقا ۶ فاکتوریل برگ داره یعنی ۷۲۰ برگ و ما با ۱۰ مقایسه می تونیم مرتب سازی رو انجام بدیم به خاطر اینکه ۲ به توان ۱۰ مقایسه داریم که ۱۰۲۴ می شه و ۷۲۰ از ۱۰۲۴ کوچکتره و از ۲ به توان ۹ که ۵۱۲ می شه بزرگتر که عدد ۱۰ حداقل مقدار جستجو هستش. |
|
RE: حل سوال های الگوریتم - ازاده - ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
من هم nk زدم ولی مدرسان گزینه nlog n زده خیلی خیلی ناراحتم چون جوابهای مدرسا ن که دیدم انگارهمش[/align] غلط زدم |