|
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - نسخهی قابل چاپ |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - sh4477 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ
سلام سوال ۴۷ میشه ۲ سوال ۶۰ باید حالات بی اهمیت رو در نظر بگیره و دسته های ۴ تایی بسازه ، گزینه ۴ دفترچه A لطفا بگید که چطور اعتراض بذاریم ؟ |
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - hani89 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)reynard696969 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:--==--==-=-=-=-=-=-=-=--==-=--=-==--==-=-=--==-=-=--==--=-=(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)a i نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۰ مربوط به هوش یعنی میگی گزینه چند درسته؟ سنجش درست گفته؟؟ یا a^ b از kb2 درسته؟ |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - hamid.adldoost - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ)navid-p نوشته شده توسط: سوال اول پایگاه صددر صد اشتباهه.نباید همزمانی پرس و جوها باشه دوستان؟ نه اصلا ربطی نداره ! پایگاه داده شی گرا فقط کمک می کنه که عملیات همراه داده ها باشند به همین خاطر گزینه ی صحیح همونه که سنجش زده. مدرسان شریف هم همون رو زده. |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - a i - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)reynard696969 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:--==--==-=-=-=-=-=-=-=--==-=--=-==--==-=-=--==-=-=--==--=-=(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)a i نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۰ مربوط به هوش بابا خودمم شک کردم کدومش درسته ؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - zahra67 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ق.ظ
امیدوارم همین جور باشه که شما میگید ولی یه نکته ای پیدا کردم که میگه خاصیت یکنواختی در منطق گزاره ای و منطق مرتبه اول برقرار اما در منطق احتمالی وجود نداره و تو سوالم گفته پایگاه دلخواه حالا نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟ |
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - hani89 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)lonelyforever نوشته شده توسط: دوستان عزیز این موضوع رو برای بررسی پاسخ های که به نظرتون سنجش در پاسخ دهی به اونها اشتباه کرده اینجاد میکنم اخه کجا دیدین don't care باعث هازارد بشه؟؟؟؟ |
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - hani89 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)reynard696969 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:--==--==-=-=-=-=-=-=-=--==-=--=-==--==-=-=--==-=-=--==--=-=(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)a i نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۰ مربوط به هوش گزینه ۴ کاملتره گزینه ۲ هست اگه a نتیجه میشه aUb هم نتیجه میشه من میگم گزینه درست a^b از kb2 نتیجه میشه هست |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - best - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ
سوال ۶۴ در دفترجه cگزینه ۴ نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - a i - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)reynard696969 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:--==--==-=-=-=-=-=-=-=--==-=--=-==--==-=-=--==-=-=--==--=-=(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)a i نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۰ مربوط به هوش راستش دارم قاطی میکنم . حالا ۲ درسته ؟ ۴ درسته ؟ یا هر دوش ؟ |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - پشتکار - ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ق.ظ
من که دهنم خشک شده!!! بهتر فقط مباحث رو نگاه کنم. کلا هنگ کردم |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - bitbit - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ)navid-p نوشته شده توسط: سوال اول پایگاه صددر صد اشتباهه.نباید همزمانی پرس و جوها باشه دوستان؟ منم با سنجش موافقم (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)lonelyforever نوشته شده توسط: دوستان عزیز این موضوع رو برای بررسی پاسخ های که به نظرتون سنجش در پاسخ دهی به اونها اشتباه کرده اینجاد میکنم |
|
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - zahra67 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ق.ظ
کسی نظری در مورد سوال ۱۲۱ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا سنجش گفته بین ۳ و ۵؟ |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - hani89 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ق.ظ
سوال ۱۱۱ غلطه جوابش میشه e+vlogv کسی بامن موافق نیست؟؟ ;( (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ق.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: کسی نظری در مورد سوال ۱۲۱ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ من که میگم سوال باید حذف شه چرت گفته اصلا (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۱ غلطه جوابش میشه e+vlogv (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۱ غلطه جوابش میشه e+vlogv |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - hamid.adldoost - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)reynard696969 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:--==--==-=-=-=-=-=-=-=--==-=--=-==--==-=-=--==-=-=--==--=-=(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)a i نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۰ مربوط به هوش متاسفانه دوستان انقدر غرق در نکات حفظی کتاب ها شدن که اصول اولیه منطق رو فراموش کردن ! وقتی از kb1 میشه A رو نتیجه گرفت ، سپس با اضافه شدن b ، حتما از kb2 هم میشه b رو نتیجه گرفت ! پس تا اینجا مطمئنا هم از a و هم از b میشه aORb رو نتیجه گرفت یعنی گزینه ی سنجش مطئمنا درسته ! اما در مورد گزینه ی ۲ باید بگم kb در طی زمان می تونه نقض اطلاعات قبلی رو دریافت کنه ! مثل یه ربات که تا یه مدت می دونه روز هست ، بعد از گذشت چند ساعت این گذاره با اومدن نقیضش یعنی اومدن شب از پایگاه حذف میشه! به همین راحتی ! یعنی نمیشه مطمئن بود که از kb2 هم بشه A رو نتیجه گرفت ! سنجش سوال هوشمندانه ای داده و جوابش هم کاملا درسته. |
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - hani89 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ق.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)reynard696969 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:--==--==-=-=-=-=-=-=-=--==-=--=-==--==-=-=--==-=-=--==--=-=(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)a i نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۰ مربوط به هوش شما گزینه a^b از kb2 نتیجه میشه رو چطور رد میکنید؟ این گزینه چرا غلطه؟ |