تالار گفتمان مانشت
تغییر چهره مانشت در سال سوم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
تغییر چهره مانشت در سال سوم - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ)mam نوشته شده توسط:  الآن فکر کنم فونت کودک استفاده شده
یه سری گزارشات در مورد کارکرد غلط فونت اومد تعویض کردیم. الان از font-face کودک استفاده می‌کنیم.

نکته جالب اینه که این پس‌زمینه ما بعضی جاها آسفالت دیده می‌شه در حالی که واقعاً آسفالت نیستBig Grin

تغییر چهره مانشت در سال سوم - انرژی مثبت - ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ

من این امکان مانشت رو که می شه هر کدوم از تالارهار و که نخواستیم ببینیم minimize کنیم رو تازه دیدم Smile
فکر کنم اخرین نفری باشم که کشفش کردم. (خیلی ضایع تو بوق و کرنا کردم نه؟ Big GrinTongue)

تغییر چهره مانشت در سال سوم - fatima1537 - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ق.ظ

(۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  فکر کنم اخرین نفری باشم که کشفش کردم. (خیلی ضایع تو بوق و کرنا کردم نه؟ Big GrinTongue)
آرهSmileآخه چرا لو دادید؟ شما که اینهمه امکانات کشف کردید کلی به حالتون غبطه خورده بودمSmile فکر کنم به خاطر مرورگرتون بوده که خوب اون علامتهای + رو نشون نمیداده.
آخی ، یعنی اینهمه مدت شما صفحه اول رو اینقدر بلند میدیدید ؟

RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - انرژی مثبت - ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ

(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  آرهSmileآخه چرا لو دادید؟ شما که اینهمه امکانات کشف کردید کلی به حالتون غبطه خورده بودمSmile فکر کنم به خاطر مرورگرتون بوده که خوب اون علامتهای + رو نشون نمیداده.
آخی ، یعنی اینهمه مدت شما صفحه اول رو اینقدر بلند میدیدید ؟
ارهBig GrinBig Grin اصلا وضعی بودTongue میگم چرا هیشکی هیچی نمیگه نگو همه این همه بالا پایین نمیرفتن حالا ما هم که پای بالا پایین رفتن نداشتیمBig GrinTongue

تغییر چهره مانشت در سال سوم - Parva - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ

(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  ارهBig GrinBig Grin اصلا وضعی بودTongue میگم چرا هیشکی هیچی نمیگه نگو همه این همه بالا پایین نمیرفتن حاال ما هم که پای بالا پاین رفتن نداشتیمBig GrinTongue
نه بابا تنها نیستی، منم سه چهار ماهی میشه کشفش کردم، قبلش انقدر سخت بود؛ باور کن بالا و پایین رفتن ار پله های خونه انقدر برام سخت نمی اومد[تصویر:  117687_1_1379090581.gif]

تغییر چهره مانشت در سال سوم - a.hooshmand - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ

من نوشته های شما باعث شد الان کشفش کنم.Big Grin

تغییر چهره مانشت در سال سوم - mohammedi - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ

تشکر از همه ی دوستان زحمت کش. مانشت حرف نداره Smile