|
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - نسخهی قابل چاپ |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ)mam نوشته شده توسط: الآن فکر کنم فونت کودک استفاده شدهیه سری گزارشات در مورد کارکرد غلط فونت اومد تعویض کردیم. الان از font-face کودک استفاده میکنیم. نکته جالب اینه که این پسزمینه ما بعضی جاها آسفالت دیده میشه در حالی که واقعاً آسفالت نیست
|
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - انرژی مثبت - ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
من این امکان مانشت رو که می شه هر کدوم از تالارهار و که نخواستیم ببینیم minimize کنیم رو تازه دیدم فکر کنم اخرین نفری باشم که کشفش کردم. (خیلی ضایع تو بوق و کرنا کردم نه؟ ![]() )
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - fatima1537 - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ق.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: فکر کنم اخرین نفری باشم که کشفش کردم. (خیلی ضایع تو بوق و کرنا کردم نه؟آره آخه چرا لو دادید؟ شما که اینهمه امکانات کشف کردید کلی به حالتون غبطه خورده بودم فکر کنم به خاطر مرورگرتون بوده که خوب اون علامتهای + رو نشون نمیداده.آخی ، یعنی اینهمه مدت شما صفحه اول رو اینقدر بلند میدیدید ؟ |
RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - انرژی مثبت - ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: آرهاره ![]() اصلا وضعی بود میگم چرا هیشکی هیچی نمیگه نگو همه این همه بالا پایین نمیرفتن حالا ما هم که پای بالا پایین رفتن نداشتیم![]()
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - Parva - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ارهنه بابا تنها نیستی، منم سه چهار ماهی میشه کشفش کردم، قبلش انقدر سخت بود؛ باور کن بالا و پایین رفتن ار پله های خونه انقدر برام سخت نمی اومد
|
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - a.hooshmand - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ
من نوشته های شما باعث شد الان کشفش کنم.
|
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - mohammedi - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ
تشکر از همه ی دوستان زحمت کش. مانشت حرف نداره
|