|
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - نسخهی قابل چاپ |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - alirrrrrr - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ
دوستان من کلا فک میکنم که این سهمیه رتبه اولی مال بچه های دانشگاهای دولتیه !! یعنی بچه های آزادو پیام نورو غیر انتفاعی نمیتون ازش استفاده کنن. خوب اگه واقعا هر واحد پیام نور یک سهمیه داشته باشه!!!!با این تعداد پیام نور پس کنکور یه چیز بیخود میشه دیگه!!!۹۰ درصد بچه های ارشد میشن پیام نوریا!!!البته من قصد جسارت ندارما ![]() البته شاید این سهمیه واسه ارشد توی دانشگاه های پیام نور در نظر گرفته بشه!!به هر حال بازم فک نمیکنم توی سهمیه دولتی دوستان تاثیری داشته باشه!!! |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - white bird - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: دوستان من کلا فک میکنم که این سهمیه رتبه اولی مال بچه های دانشگاهای دولتیه !! یعنی بچه های آزادو پیام نورو غیر انتفاعی نمیتون ازش استفاده کنن.چرا اقای alirrr بچه های پیام نور از این سهمیه استفاده میکنند چندتا از خود بچه های مانشت که پیام نوری بودند استفاده کردند اتفاقا روزانه های تهرانم قبول شدند |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - shahrzad sara - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
سلام بچه ها من گیج شدم منم فکر کنم رتبه اول باشم ولی هر چی میرم به مسوول اموزش میگم میگه دست ما نیست خود پیام نور مرکزی مشخص میکنه ما از کجا باید بفهمیم هستیم یا نه بعد چه جوری از این سهمیه استفاده کنیم |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - alirrrrrr - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط:(04 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: دوستان من کلا فک میکنم که این سهمیه رتبه اولی مال بچه های دانشگاهای دولتیه !! یعنی بچه های آزادو پیام نورو غیر انتفاعی نمیتون ازش استفاده کنن.چرا اقای alirrr بچه های پیام نور از این سهمیه استفاده میکنند امید وارم همین طوری که شما میگید باشه.اما من تا حالا این قضیه رو نشنیده بودم.به نظرم اگرم باشه.بچه های دولتی سهمیشون واسه دولتیه و بچه های پیام نور سهمیشون واسه پیام نوره و غیر انتفاعی و آزاد هم به همین شکل!!! |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - masphp - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ
لطفا به این لینک نگاه کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته واحد ما گفته بعد از امتحانات یعنی بیستم بریم اونجا |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - masphp - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ
اطلاعیه واحد دیگری از پیام نور در این باره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - masphp - 20 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ
سلام من امروز به واحد خودمان مراجعه کردم و معاونت آموشی متاسفانه گفتند که من باید خودم آدرس پرتال سنجش را پیدا کنم و به ایشان بدم تا وارد کنند خلاصه بعد از ناراحتی رفتم استان و آن جا فهمیدم که بخشنامه ای از طرف تهران به استان شده که استان هم به واحد ها ارسال کرده ، من بخش نامه را دیدم و در زیر متنش را نوشتم ، خلاصه بعدش به واحد برگشتم و فرم را تحویل دادم (امیدوارم که در موعد مقرر وارد بشه) در بخش نامه نوشته شده که از اول تیر ، معاونان اموزشی واحد ها ، این فرم های رتبه اولی را بگیرند و تایید کنند و نگه دارند و از ۱ تا ۵ مرداد از طریق پرتال سنجش وارد کنند و نوشته بود که کد کاربری کارشناس مربوطه جهت ثبت اطلاعات بعدا ارسال خواهد شد تاریخ بخش نامه ۹۱/۳/۳۱ هست |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - esi66 - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ
به این آدرس زیر در قسمت اطلاعیه اون مراجعه نماید خود بخش نامه سنجش به دانشگاه پیام نور هستش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - esi66 - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ
سلام من در رشته نرم افزار در بین هم ورودی هام نفر اول شدم،در ارشدم در رشته آی تی شرکت کردم و مجاز به انتخاب رشته شدم و میخواهم از این سهمیه استفاده کنم اما به ی مشکلی برخوردم؟!!در واحد ما ی نفر در رشته آی تی نفر اول بوده و در ارشد آی تی شرکت کرده و مجاز شده و حالا میخواهد از این سهمیه استفاده کنه آیا یک نفر از ما باید از این سهمیه استفاده کنه؟یا اینکه من بخاطر اینکه کارشناسی نرم بودم جدا حساب میشه، خودمم فکر میکنم که چون سهمیه نفر اول کارشناسی هست ربطی به رشته انتخابی در ارشد نداره من تمام بخش نامه را خوندم و چیزی در این مورد اشاره نشده که مثلاً کارشناسی نرم حتما باید ارشد نرم امتحان میدادم فقط نوشته ممتازینی که در این آزمون شرکت کردند و مجاز به انتخاب رشته شدند!!از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند میخوام که راهنماییم کنند |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - equilibrium - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ)esi66 نوشته شده توسط: آیا یک نفر از ما باید از این سهمیه استفاده کنه؟یا اینکه من بخاطر اینکه کارشناسی نرم بودم جدا حساب میشه، سلام؛ نمیدونم تا الان جوابتون رو گرفتید یا نه؛ اما سهمیه شاگرد اولی برای هر ورودی در نظر گرفته میشه؛ بنابراین سهمیه اولی شما در نرم ورودی خودتون ربطی به سهمیه اولی رشته آتی در همون ورودی نداره؛ |
|
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - esi66 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ
نه،متاسفانه دوستان فقط میان میخونن میرن!!!! در این خصوص هر جا رفتم به در بسته خوردم،کسی چیزی نمیدونه!از سنجش هم پرسیدام اما جوابی نمیدن! اینیکه شما میگید درسته. اما بنظرتون میشه از سهمیه اولی نرم تو ارشد آی تی استفاده کرد؟یا حتما میبایست ارشد نرم شرکت میکردم!!!! |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - najme60 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ
به نظر من اگر سهمیه اولی داشته باشید میتوتید در هر رشته ای که بخواهید از این سهمیه استفاده کنید. |
|
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - Farhaneh - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
من پارسال میتونستم از این سهمیه استفاده کنم و قبول شم ولی مسئولان در حقم لطف کردن!!! و به موقع اسمم رو به سنجش اعلام نکردن!! آره اینجوریه بی انصافی بعضی از کارکنان این دانشگاه!!! |
|
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - mj_shbn - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
من هم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه، آخه از هر رشته و ورودی یک نفر باید معرفی بشه حالا هر رشته ای که توی ارشد شرکت کردید دیگه نباید فرقی داشته باشه. ایشالا که بتونید از این سهمیه استفاده کنید. منم توی ورودی های خودمون رتبه اول شدم ولی فارغ التحصیل ۸۹/۴/۳۰ هستم، و سنجش گفته حداکثر دو سال باید از فارغ التحصیلی گذشته باشه.زمانی که دانشگاه بخواد اسم منو توی پرتال وارد کنه (۱ تا ۵ مرداد) از دو سال بیشتر میشه!به نظرتون من میتونم از این سهمیه استفاده کنم؟ |
سهمیه رتبه اولی پیام نور - Farhaneh - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ)esi66 نوشته شده توسط: اما بنظرتون میشه از سهمیه اولی نرم تو ارشد آی تی استفاده کرد؟یا حتما میبایست ارشد نرم شرکت میکردم!!!!به احتمال خیلی زیاد میتونید استفاده کنید. (۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ)mj_shbn نوشته شده توسط: منم توی ورودی های خودمون رتبه اول شدم ولی فارغ التحصیل ۸۹/۴/۳۰ هستم، و سنجش گفته حداکثر دو سال باید از فارغ التحصیلی گذشته باشه.زمانی که دانشگاه بخواد اسم منو توی پرتال وارد کنه (۱ تا ۵ مرداد) از دو سال بیشتر میشه!به نظرتون من میتونم از این سهمیه استفاده کنم؟به نظر من شمام میتونید استفاده کنید. |