![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - sara_mo - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط: با سلام رتبه ۷۴ رشته نرم افزار با نمره کل ۶۴۰۰توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده ۶۹۰۰ بوده ،مرسی منم مشکل شمارو دارم. رتبه ۷۸ شدو انتخابم نجف آباد بودش. الان که گفتن روزهای آخر شهریور برای دانشگاه های علوم و تخقیقات میتونیم انتخاب شهر و رشته کنیمو در این صورت تکمیل ظرفیت نجف آباد چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - happyfeat - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط: با سلام رتبه ۷۴ رشته نرم افزار با نمره کل ۶۴۰۰توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده ۶۹۰۰ بوده ،مرسی باید وایساد و دید برای تکمیل ظرفیت کدوم واحد ها رو برای انتخاب رشته مجدد باز می کنند . هیچ چاره دیگه ای هم نیست تا ۲۶ شهریور . منم هوش قزوین زدم رتبه ام شد ۲۶ که کلا ۲۳ نفر برداشته بود ترازمم ۶۷۸۰ . حالا باد وایساد و دید چی به سرمون میاد سر تکمیل ظرفیت. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - alirezakamyar - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ
از دوستان کسی خبر داره که پارسال پایین ترین تراز قبولی چند بوده؟؟ دوست من با ۵۰۰۰ علوم تحقیقات ایلام قبول شد.اگه کسی از۵۰۰۰ پایین ترم خبر داره که پارسال قبول شده خواهشن اعلام کنید. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Premier Homme - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ
۵۰۰۰ قبول شده ؟ فکر نکنم بابا |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - arman4343 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
![]() با این کارنامه به نظرتون تهران قبول میشم ؟ اگه نه بنظروتون توی تکمیل ظرفیت کجا بزنم ؟ من سمت شمال هستم دانشگاه ساری چطوره؟ خیلی اعصابم به هم ریخته فکر میکردم قبول میشم خیلی حالم گرفته کسی میدونه توی تکمیل ظرفیت چند انتخاب داریم یا همون یک انتخاب هستش؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - sahar2020 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ)casmany نوشته شده توسط: تو روخدا جواب بدین: سلام به نظر بنده شما قبولید مثل من ... فقط درصداتون رو بزارید تا بهتر راهنماییتون کنیم |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - sohail0098 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ
سلام کسی میدونه که تاریخ تکمیل ظرفیت کی هست؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - npour - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ
بچه ها چرا اخرین رتبه مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه امسال دوباره نباید انتخاب کنیم تو تکمیل؟ شما با رتبه چی رو حساب میکنید؟؟!!! مثلا دونفر داریم نفر a ترازش شده ۶۰۰۰ رتبه توی انتخابش ۵۰۰ نفر b ترازش شده ۵۰۰۰ توی انتخابش ۲۰ اگه نفر a انتخاب نفر b رو بزنه مگه قبول نیست؟ چون ترازش بالاتره؟ آیا اصولا نمره تراز برای هر داوطلبی منحصر بفرده؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: بچه ها چرا اخرین رتبه مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه امسال دوباره نباید انتخاب کنیم تو تکمیل؟ شما با رتبه چی رو حساب میکنید؟؟!!! مثلا دونفر داریم نفر a ترازش شده ۶۰۰۰ رتبه توی انتخابش ۵۰۰ نفر b ترازش شده ۵۰۰۰ توی انتخابش ۲۰ اگه نفر a انتخاب نفر b رو بزنه مگه قبول نیست؟ چون ترازش بالاتره؟ آیا اصولا نمره تراز برای هر داوطلبی منحصر بفرده؟چون فکر کنم تراز هر شهر و رشته به طور سراسری حساب شده...نه برای هر داوطلب منحصر به فرد نیست. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - maryam-golozar - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ
با سلام رتبه ۸۶ رشته نرم افزار با نمره کل ۶۳۴۸ توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده ۶۹۰۰ بوده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ،مرسی اگر نه کدوم دانشگاه بزنم که هم قبول بشم و هم دانشگاه خوبی باشه؟؟ اراک و قزوین؟؟ یا جای دیگه؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mndn - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط: با سلام رتبه ۷۴ رشته نرم افزار با نمره کل ۶۴۰۰توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده ۶۹۰۰ بوده ،مرسی یعنی دانشگاه نجف آباد تکمیل ظرفیت نداره ؟ شما این خبر را کجا خوندید؟ میدونید پارسال تا چه رتبه ای گرفتن؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - npour - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: بچه ها چرا اخرین رتبه مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه امسال دوباره نباید انتخاب کنیم تو تکمیل؟ شما با رتبه چی رو حساب میکنید؟؟!!! مثلا دونفر داریم نفر a ترازش شده ۶۰۰۰ رتبه توی انتخابش ۵۰۰ نفر b ترازش شده ۵۰۰۰ توی انتخابش ۲۰ اگه نفر a انتخاب نفر b رو بزنه مگه قبول نیست؟ چون ترازش بالاتره؟ آیا اصولا نمره تراز برای هر داوطلبی منحصر بفرده؟چون فکر کنم تراز هر شهر و رشته به طور سراسری حساب شده...نه برای هر داوطلب منحصر به فرد نیست. پس از کجا میشه فهمید مثلا با ترازی که الان توی تهران برامون زده توی یه شهرستان نمره ترازمون چند میشه؟ اگه لازمه بگو درصدامو بذارم لطفا کمکم کن |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - golrokh - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
منم شدم ۶۱ هوش قزوین امیدی هست؟ (۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ)happyfeat نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط: با سلام رتبه ۷۴ رشته نرم افزار با نمره کل ۶۴۰۰توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده ۶۹۰۰ بوده ،مرسی |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
نقل قول: پس از کجا میشه فهمید مثلا با ترازی که الان توی تهران برامون زده توی یه شهرستان نمره ترازمون چند میشه؟ اگه لازمه بگو درصدامو بذارم لطفا کمکم کنمنم اینو نمیدونم ولی اگه اطلاعاتی بدست آوردم خبر میدم |
قبولی ازاد مشهد (نرم) میشه کمک کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ - professional - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
ینی شما واقعا با این رتبه امیدواری؟ ÷س منم امیدوار باشم!!!! دوستان باید واسه تکمیل ظرفیت کار خاصی انجام داد؟ |