![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Mänu - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: ای بابا تو این موقعیت خواستگار رو کوجای دلم بزارم..... همه چی قاطی شده بهم بعد از اومدن نتایج بهترین وقته |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - abji22 - 18 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
چرا بوشهر برف نمیا اخه؟ برف مییییییییخوووواااااممممم |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - sara_omd - 18 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ
رگهای سرم دارند باهام صحبت می کنند دیگه ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 18 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
یعنی من هر وقت میام گروه درسی مانشتو میبینم آهنگ not afraid از eminem میاد تو ذهنم ! خصوصا اونجاش که میگه We walk this road togather, through the storm, whatever weather cold or warm, just let yoi know that you're not alone... Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - fahime_h91 - 18 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط:(17 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)fahime_h91 نوشته شده توسط: من چرا فصل حافظه معماری و یاد نمیگیرم خداکنه حرصمو درآورده این فصله |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - zoltrix_66 - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: چرا بوشهر برف نمیا اخه؟سلام آّبجی شما یه کم از گرمای بوشهر رو بدین به آذربایجان منم یکم برف و سرمای آذربایجان رو تقدیم بوشهریهای عزیز کنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - abji22 - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)zoltrix_66 نوشته شده توسط:(18 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: چرا بوشهر برف نمیا اخه؟سلام آّبجی خواهرم تبریز دانشگاس حال میکنه بابرف اینجا سوزو سرماش شدیده ها ولی برف نیس کرمانم برف اومدو اینجا نیومد ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: ای بابا تو این موقعیت خواستگار رو کوجای دلم بزارم..... همه چی قاطی شده بهم از من میشنوین دانشگاه MIT رو بیخیال شو خواستگارو بیخیال نشو MIT بعدا به دست آوردنیه ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Ehsan.Aboli - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)zoltrix_66 نوشته شده توسط:(18 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: چرا بوشهر برف نمیا اخه؟سلام آّبجی سلام نبینم کسی ب کرمون چیزی بگه ها؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مگه ما انسون نیستیم ک برف نداشته باشیم هااااااااااااااااااااان؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - abji22 - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
دوستان ودانشمندان عزیز شبکه لطفا یکی کدهمینگ وxorو کدcrcو رویه تولیدشو این چندجمله ایاشو واسه من توضیح بده تو قسمت سوالات درس شبکه ی تایپیک بازکردم اونجا ی نگاه به سوالم بندازید ممنون میشم |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - sand - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ق.ظ
ایشالله همتون دانشگاههای خوب قبول شین ![]() ![]() ایکاش حداقل تعدادتون کمتر بود ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - soheila2012 - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ)niloofar_68 نوشته شده توسط: بچه ها این توصیه های پارسه برای جلسه کنکور از طرف تشکر! فرصت ندادین میل جا خوش کنه(چون من امشب میلم چک کردم دیدمش!!) بعد اینجا بزارین.چقد بچه های دست و دل بازی داره این مانشت.ایشالله جواب خوبی بگیرین. (۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ)niloofar_68 نوشته شده توسط: بچه ها این توصیه های پارسه برای جلسه کنکور از طرف تشکر! فرصت ندادین میل جا خوش کنه(چون من امشب میلم چک کردم دیدمش!!) بعد اینجا بزارین.چقد بچه های دست و دل بازی داره این مانشت.ایشالله جواب خوبی بگیرین. |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - El@he - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ
دیگه داریم به روزای خوشی نزدیک میشیم :ی شد، شد. نشدم...... نشد نداره! مثل روز واسم روشنه که تهران قبول میشم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - majidit - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: دیگه داریم به روزای خوشی نزدیک میشیم :ی ایشششاالله |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Riemann - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ
شریف قبول شدم، شدم، نشدم، نشدم دیگه! اگه تهران هم نشد امیرکبیر اگر امیر نشد سال دیگه :دی شرمنده اهداف اینطور میطلبن. |