![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - shima_24 - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: بروبچ فردا ۲۵% رو میزنم...بعضی از درس ها مث مدیریت یا زبان نرسید به سهمیه شون...اگه بخام منتظر اونا باشم خیلی دیر میشه... اگه اشتباه نکنم ۴ فصل اول شبکه جزو ۲۵% اول هست |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:تو بودجه بندیش اینارو زده(20 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: بروبچ فردا ۲۵% رو میزنم...بعضی از درس ها مث مدیریت یا زبان نرسید به سهمیه شون...اگه بخام منتظر اونا باشم خیلی دیر میشه... --مفاهیم اولیه --وظایف لایه های مختلف --رسانه های انتقال --آنالیز فوریه --عوامل ایجاد خطا در شبکه --کدگذاری مدولاسیون --مالتی پلکسینگ ۴ فصل اول کتاب ایناست؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ
بابا مگه من چی گفتم منفی خوردم؟؟؟؟ حالا میفهمم چرا فیسبوک دکمه ی Unlike نداره. چون میدونه خیلیا فرهنگ استفاده ازش رو ندارن. آقای mohammadali1990 اومده میگه : سلام بچه ها. چه خبر؟ طرف اومده بهش منفی داده!!!! واقعا متاسفم.... |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: بابا مگه من چی گفتم منفی خوردم؟؟؟؟ حالا میفهمم چرا فیسبوک دکمه ی Unlike نداره. چون میدونه خیلیا فرهنگ استفاده ازش رو ندارن. آقای mohammadali1990 اومده میگه : سلام بچه ها. چه خبر؟ طرف اومده بهش منفی داده!!!! واقعا متاسفم....من خودم بشخصه هر جا منفی میبینم یه مثبتم تنگش میذارم ![]() داداش ناراحت نشو...ما که اینجا نیومدیم منفی یا مثبت بگیریم هدف ما خیلی بالاتر از این حرف هاست.. حالا یه عده هم هستن و میان میبینن که عقبن یا کلا خوششون نمیاد...منفی میزنن... خیالی نیست ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: بابا مگه من چی گفتم منفی خوردم؟؟؟؟ حالا میفهمم چرا فیسبوک دکمه ی Unlike نداره. چون میدونه خیلیا فرهنگ استفاده ازش رو ندارن. آقای mohammadali1990 اومده میگه : سلام بچه ها. چه خبر؟ طرف اومده بهش منفی داده!!!! واقعا متاسفم....من خودم بشخصه هر جا منفی میبینم یه مثبتم تنگش میذارم آره ظاهرا همینی هست که می فرمایید. |
Re: RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:سلام(20 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: دوستان برای مدیریت چه کتابی مناسبتره آیا؟ واسه تست چی داری؟ Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - poshtkar - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ب.ظ
سلام یه بچه پرانرژی ودرس خون (تهران)میخوام که باهم حضوری درارتباط باشیم وبقیه مسیرروتاکنکورباهم طی کنیم،هرکی تمایل داره ایمیل بزنه بهم.فقط سریعتر |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohamadi - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ
کاش یه برنامه ریزی منظم داشتیم تا همه با هم میخوندیم و رقابت بالاتر بود.!!!!!!!!کاش.............. |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - poshtkar - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
سلام یه بچه پرانرژی ودرس خون (تهران)میخوام که باهم حضوری درارتباط باشیم وبقیه مسیرروتاکنکورباهم طی کنیم،هرکی تمایل داره ایمیل بزنه بهم.فقط سریعتر زودترجواب بدین دیگه زمان داره میگذره.کی پایه س؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mahbanoo313 - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
من همیشه دقت میکنم به امتیازات اگه ببینم بیخودی منفی داده شده مثبت میدم که جبران بشه . |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: [quote='virtual girl' pid='134724' dateline='1349521305'] عب نداره - - - ب قول بچه هامون بنننننننندش نباش دادا ![]() (۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ)Mahbanoo313 نوشته شده توسط: من همیشه دقت میکنم به امتیازات اگه ببینم بیخودی منفی داده شده مثبت میدم که جبران بشه . عملی بس جوانمردانه و زیبا انجام میدین - - -تنکس آند لایک ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - lopaki - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)lopaki نوشته شده توسط: سلام بچه ها ممنونم ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ۸Operation - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ
دوستان عزیز و دوست داشتنی... یک حرف به هممون یادآوری می کنم(به عنوان یه دوست کوچیک!)...هیچ وقت نباید اینرو فراموش کنیم که ((رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود...رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود...)) به استراحت و کسب انرژی هم اهمیت بدید...یه دونده اگه به فکر دور آخر نباشه و خیلی تند بدوه ممکنه به دور آخر نرسه... همگی شاد و پرانرژی باشید...(این دنیا ظرفیت این رو داره که همه خوشبخت بشن...اگه ما یکم درکمون رو بالا ببریم دنیا بخیل نیست...) |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - younes - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ
سلام به دوستان عزیز خودم ![]() الان فصل کارآیی معماری رو تموم کردم امروز شروع کرده بودمش البته اول از روی پترسون خوندمش ، پوران برخلاف فصل اول که از روی مانو گفته این فصل رو از رو پترسون گفته ولی اگه خواستین بخونین و قبلا باهاش آشنایی نداشتین یه نگا به قسمت کارآیی پترسون بندازین. من معتقدم پترسون همش لازم نیست خونده شه باید یه جاهایی رو که از رو پوران نفهمید از روی پترسون خوند. ولی خودمونیم فصل اول آمار پارسه خیییییییییلی واسم شیرین بود تستاشو هم زدم البته هنوز تستای احتمالو نزدم . ساختمان داده هم فصل ۳ پورانو تموم کردم .مدار منطقی پوران هم فصل ۴ رو تموم کردم رو تستام البته زدن همه تستای هر فصل واقعا زمان گیره ، من سعی میکنم مثلا از ۴۰ تا تست ۲۰ تاشو فعلا بزنم یعنی ۱/۲ تستا رو. ان شاالله همه مون قبول میشیم ، فقط باید اینو باور داشته باشیم ، من معتقدم آدم اگه ایمان داشته باشه میتونه هرکاری که میخواد رو انجام بده و موفق شه. به امید موفقیت ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - atti joon - 21 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:انتشارات علوم پایه تستهای ازاد و سراسری سالهای پیش رو داره ک من اونو میخونم +تسهای کنکورهای ازمایشی.اگه شما واسه تست منبع بهتری داشتین حتما ب من بگید ها ممنونم.(20 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:سلام(20 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: دوستان برای مدیریت چه کتابی مناسبتره آیا؟ |