|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - kh.jafarzade - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط: AI برار اگه میدونستم انقد ناراحت میشدی نمیگفتم...حالا چرا اورست ؟ ممنون داداش ازینکه سریع قضاوت کردی و حکم هم صادر کردی گویا...! منظور من این بود که...بعضیا چه ساده و زیرکانه راههایی رو انتخاب میکنن و تو کارشون خیلی سریع به موفقیت میرسن یکی هم مثل من خودشو تو راه سخت انداخته که پر از ریسکه...!(بنده هم از دوستم پرسیدم و راهکارهایی رو که پیاده کردو ازش یاد گرفتم) در کل انسان باید با قیاس به موفقیت برسه وگرنه یک مسیر باطل هزاران بار تکرار میشه... یه مطلب دیگه ...نگاه به دیگران نباید نگاه از بالا به پایین باشه ...قبل هر حرفی هم جالبتر میشه بیشتر فکر بشه و صرفا اولین چیزی که به ذهن میاد نباید به زبون آورد...!!! |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ
دوستان درمورد آی تی هم بگید خوب. |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - e2000 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
سلام، دوستان خواهش میکنم از همین حالا کم کم نوشتن مصاحبه رو شروع کنید، چون دیده شده گاها بعد از اعلام نتایج شرکت کننده یه چند روزی از مانشت متواری شده با تشکر از طرف جمعی از شرکت کنندگان کنکور ۹۴
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - chahianm - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ منم بین ۴۰ تا ۱۵۰ حدس میزنم
|
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nazanin2020 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ
AI اون ترس از نتیجه رو ک گذاشتین دانلود کردم نصفشو تقریبا شنیدم اینقد استرسمو زیاد کرد الان دیگه حس می کنم ی کنفرانس بزرگ دارم
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - taknamecom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
مشکل من اینه که اعتماد به نفس بچه های مانشت رو ندارم :دی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط: مارو باش بعضیارو باش...!!!!!!!!!!!!!!!! میتونیم بریم مدرک بخریم. میشه یهو دکتراشو خرید، ۲ سال فوق ۵ سالم دکترا ۷ سال میفتم جلو !!!! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ خوشم میاد همه هم زیر ۱۵۰ هستن اینجا |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط: بحث حسادت نیست...دارم به این فکر میکنم تا من بخوام برم یه دانشگاه خوب و فارغ التحصیل بشم امثال این دوستم فوق گرفتنو معافیم که دارنو خلاصه یه چند سالی زدن جلو ازم !!!!داداش من راست میگه بابا، تازه کسی که آزاد خونده درس نخونده. ارزشش به اینه که جایی باشی که کسی نتونه بره، نه جایی که همه رو با التــــــماس راه میدن منظورم از التماس نحوه ی ثبتنامش بود. ثبتنام اولیش از پارسال بود، ۷ ۸ ۱۰ بار هم تمدید شد، اخریا هم گفتند آقا هرکی نتونسته ثبتنام کنه مدرکشو بیاره، بعدشم دیدن زحمت میشه واسه طرف گفتن بفرستید. کم مونده بود مثله اداره آمار گیری بیان یکی یکی در خونه ها رو تق تق بزنن بگن کسی واسه ثبت نام ندارید؟؟؟!!!!!!!!! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - taknamecom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:آخ آخ آخ آخ ، منم حرفم همینه دیگه(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ مشکل من اینه که اعتماد به نفسم کمهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ![]() ![]()
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eh3an2010 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
جدیدا وقتی کارت شارژ میخرم بغض گلومو میگره آخه یاد رتبه کنکورم میفتم!! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - chahianm - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)taknamecom نوشته شده توسط:نقل قول: خوشم میاد همه هم زیر ۱۵۰ هستن اینجاآخ آخ آخ آخ ، منم حرفم همینه دیگه ازماست که بر ماست |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - neda_Network - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: جدیدا وقتی کارت شارژ میخرم بغض گلومو میگره آخه یاد رتبه کنکورم میفتم!! ایشالله که رتبه ت خیلی خوب میشه من مطمئنم شما خیلی تلاش کردی
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ehsan_haqdoost - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)taknamecom نوشته شده توسط: مشکل من اینه که اعتماد به نفس بچه های مانشت رو ندارم :دی الآن هیچ کس اعتماد به نفس نداره !!!! حتی اونهاییکه احساس میکنن کنکور و خوب دادن |
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - mashaheer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
عو عو عولوم کامپیوتر،هیشکی اینجا نیست؟
|