|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط:در خدمتتم دلاور(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها یادتون میاد چندسال پیش یه روز خودمون تو فکر اولین کنکور بودیم....موافقم باهات قربونت داداش ای چه حرفیه سلامت و موفق باشی. بچه ها از اونایی که دکترا شرکت کردند خبری نشد؟ ایشالا همه قبول بشیم. |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
چرا بچه های دکترا هیچی نمیگن؟؟ فردا ما ساکت نباشیم صلوات...! |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ
دکتری خیلی ها قبول نشدندو تلفات زیاد داده ظرفیتش مثل ارشد نیست و وضعیتش خییل فرق داره مقایسه ارشد با دکتری صحیح نیست به نظرم. |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farhadariaei - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ
به نظر شما کسی می تواند در انتخاب رشته های جدید رشته ای را انتخاب کند که اصلا امتحان نداده باشد؟؟؟ مثلا من که نرم افزار امتحان داده ام می توانم شبکه را انتخاب کنم؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahsa.ss - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوستان من شماره پروندم دارم اما داوطلبیم نداره میتونم ببینم یانه هرکسی یک چیزی میگه ک؟ امشب ازته دل ازخدا میخوام من وهمه بچهه ای مانشتی ارشد قبول بشیم ان شا االله ![]() ![]() ![]()
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ
اتفاقا ایمیل جواب میدن الان بزنی. ۹ صبح جوابش ببین.شاید زودتر |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ
ایشالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله فردا روز خوبی برای هممون باشهههههههههه |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ)mahsa.ss نوشته شده توسط:آره میتونید ایشاالله
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ
بچه ها نتیجه ارشد هم زدن الان فقط رفرش کنید،اگر نمایش نداد شاید روی cache باشه مرورگر کل کوکی ها پاک کنید و با مرورگر دیگه تست کنید |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
شماره داوطلبی نمیخواد.برداشتنش الان |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marria - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
دقیقاً کجا نتیجه ارشد هم زدن؟!؟؟!!!!!!!!!!!!؟؟؟!؟! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: شماره داوطلبی نمیخواد.برداشتنش الان آقا حامد شما هم دیدین که شماره پرونده رو میخواست؟ من به چشام شک کردم
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marria - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ
نه بابا نزدن جوابای ارشد و ... !!!!!! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farzad.arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: بچه ها نتیجه ارشد هم زدن الانلینک میدید؟ |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Architecture2015 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ
بچه ها من امسال کنکور ندادم ولی میخوام کنکور ۹۴ سراسری زیر ۱۰ بیارم و آزادم خدا بخواد اول بشم. کسی میدونه آزاد قزوین دکتری معماری کامپیوتر از امسال میگیره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|