|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sa.ghasemi - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
منم مدیریت ۹۰ زبان سفید تخصصی ۲۴ مشترک ۱۲ بنظرتون قبول میشم یا سال بعدی ام ؟؟ ولی هیچ چی معلوم نیست با این سطح سوالا |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: درصداتون خیلییی خوبه ... اون سوالhit rate معماری ، ۸ درآوردید؟ ممنونم....خودم نسبتا راضی نیستم من اون سوال معماری رو وقت نکردم ترجیح دادم اونایی رو که کمتر وقت میگیرن و آسونتر هستن حل کنم ۸تا زدم که یکیش غلط شد... |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tararezaei - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
من متوجه نمیشم من دفترچه f بودم ولی کلیدا طبق c زده ولی فرقیم با f نداره قضیه چیه حتی خیلیا که صددرصد مطمین بودم غلط از اب دراومده نظرتون چیه دوستان |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Asal_20 - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ
زبان ۱۵ مشترک۴۸ تخصصی ۲۳ مدیریت ۷۸ دوستان کسی می دونه تقریبا در چه حدی هست درصدام و احتمال قبولی کدوم دانشگاه ها رو دارم؟ (۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)tararezaei نوشته شده توسط: من متوجه نمیشم من دفترچه f بودم ولی کلیدا طبق c زده ولی فرقیم با f نداره |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)tararezaei نوشته شده توسط: ..قضیه چیه حتی خیلیا که صددرصد مطمین بودم غلط از اب دراومدهپارسال هم همینطور بود ! درصدهای نجومی ک بچه ها اعلام میکردن ولی در نهایت بعد از اعلام نتیجه خبری ازشون نبود ![]() ایتی یعنی مشترک ۳۰ و تخصصی ۵۰ =>قبولی |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - scania - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ
سلام میشه بگین این درصدا چه وضعیتیم؟ زبان=۲۳/۳۳ مشترک=۲۳/۳۳ مدیریت=۴۰ مشترک=۵۰ معماری=سفید ممنون. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)tararezaei نوشته شده توسط: ..قضیه چیه حتی خیلیا که صددرصد مطمین بودم غلط از اب دراومدهپارسال هم همینطور بود ! سلام خیلی کنجکاوم درصدای شمارو بدونم آخه قبل از اینکه کلیدها بیاد روی سایت،اوضاع شما به نظر بهتر از بقیه بود از درصدهاتون راضی هستین؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام سلام راستش اتفاقی ک برا من افتاد این بود ک سوال های زیادی و جواب دادم. هدف من روی دروس مشترک مخصوصا الگوریتم و ساختمان بود . چون با بقیه اصلا مشکل نداشتم و ب نظرم خوب بودن. اما مشترک چیزی ک خواستم نشد. راستش برای الگوریتم و ساختمان خیلی بیشتر از این چیزا انتظارم بود. ولی فک کنم اگه اشتباه نکنم ۴ تاش غلط از اب در اومد . ک اصلا اصلا برام قابل قبول نیست! به هر حال درصد نگرفتم نمیدونم دلیلش رو ترس بذارم یا بیخیالی و ترجیح میدم منتظر بمونم ک سنجش اعلام کنه .یعنی عملا خودمو درگیر کارای دیگه کردم و سعی میکنم بهش فکر نکنم. چون کاری نمیشه دیگه کرد و استرس بیخودی چرا ؟!! |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام منم فک میکردم مشترک خیلی خوب زدم و خیلی روی درصد اونا حساب باز کرده بودم ولی متاسفانه منم ۴یا۵ غلط دارم که درصدمو به ۴۴ رسوند.. به نظرم حساب کنین تا اگه خدایی نکرده تو کارنامه تون تغییر زیادی دیدین اعتراض کنین اتفاقن اگه حساب کنین خیالتون راحت میشه خداروشکر راضی هستین..پس باید منتظر مصاحبه شما هم باشیم : ) |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:منم مثل شما ...(21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام ۶ تا غلط زدم ، واسه همین مشترکم شد ۵۳ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:منم مثل شما ...(21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام من ک قبلن گفتم شما یه اسطوره هستین خداروشکر با همین درصدهایی هم که بدست آوردین میانگین بالایی دارین ناراحت نباشین نتیجه خوبی میگیرین |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:ایشالله همه با هم یه جای خوب قبول شیم این استرس هم زودتر تموم شه(21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:منم مثل شما ...(21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 23 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: منم فک میکردم مشترک خیلی خوب زدم و خیلی روی درصد اونا حساب باز کرده بودم ولی متاسفانه منم ۴یا۵ غلط دارم که درصدمو به ۴۴ رسوند.. من گفتم راضیم ? کی? کجا?بعید میدونم به اونجاها برسه! (۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: ایشالله همه با هم یه جای خوب قبول شیم این استرس هم زودتر تموم شه اره اینو موافقم
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - scania - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ
سلام بر بچه های عزیز ![]() ![]() ![]() می گم یه سوال داشتم اگه در دروس مشترک درس گسسته رو نزنیم در اخر موقع گرفتن درصد حساب می شه؟
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)scania نوشته شده توسط: سلام بر بچه های عزیز سلام شما از دروس مشترک هرچی که تونستین بزنین فرقی نداره از چه درسی بزنین در کل حساب میشه |