تالار گفتمان مانشت
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ب.ظ

(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  شماها تا لحظه ی اخر ک میخان نتیجه ها رو بدن می خواین همینجور محاسبه کنین ک کیا چقد زدن،چقد بزنی قبولی ،...!!
خسته نشدید ازاین حساب کتاباااا
آخرشم نتیجه ها جوری میشه ک اصلا فکرشو نمیکردین!!!!

SadConfusedHuh
استرس دارم شدید...
بعد از اینهمه خوندن و این همه وقت گذاشتن یهو اگه یه رتبه نجومی بیاد چی...

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ

ببین دوست عزیز فقط شما ک زحمت نکشیدین ک حالا دارین جوششو میزنین
کنکور همینه....کل زحمت و تلاشت توو ۱۸۰دقیقه ازموده میشه!

ماها فقط بلدیم یچیزو برا خودمون بزرگ کنیم و بهش پروبال بدیم....
اینقد شما میاین حساب کتاب میکنین یا یکی از دوستان میگف نت میانگین ۱۵۰تا رو حساب کردم این یعنی شما زیادی دارین کنکورو بزرگش میکنین،خب همینا استرستونو زیاد میکنه!
اینقد انرژی صرف این کارا میکنید میتونین صرف ی جیز مثبت تر کنید
تازه من یادمه شما جز کسانی بودین درصدای خوبی داشتید و حتما روزانه جایی قبولین..اگ جای نن بودین حتما خودتون رو تا الان پر پر میکردین

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sepideh.a - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ب.ظ

(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۲۸ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط:  
(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:  
(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط:  
(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط:  بچه ها به نظرتون این مشاور سنجش تو همگام یکم بدبینانه جواب نمیده؟ من و که به کل نا امید کردBig Grin

من که فکر میکنم یکم که هیچی خیلی بدبینانه میگه.خب رتبه طرف امسال باهمون درصدهای پارسال بدترمیشه قبول ولی دیگه دوبرابر وسه برابرو... خیلی زیادهHuhHuhHuhHuhHuh به نظرم ۱۵ یا ۲۰ تابه رتبه طرف اضافه بشه.
شایدم من زیادی خوش بینم.

منم همین فکرو میکردم، ولی الان با جوابی که داد تصمیم گرفتم منم بدبین باشم تا یه دفعه موقع اعلام نتایج شوکه نشمSad

آخه توی جواباش تناقض هم داره.مثلا اگرالآن بریدبه همون سایت همگام سنجش برداشته به یکی که میانگینش تقریبا۴۸/۹ گفته حدود۵۰ تا۱۰۰
بعد توی صفحه ۲ به یه نفرکه مدیریت رو ۱۰۰ زده گفته اگه مشترکت ۴۰ بود تک رقمی میشدی.اونوقت بامشترک ۴۰ میانگین طرف میشه ۴۷/۵
این روچطورتوجیه میکنه نمی دونم.HuhHuhHuhHuhHuh

منم اینو دیدم فهمیدم خیلی دقیق نظر نمیده به طور کلی یه چیزی میگه

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ ب.ظ

(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  
(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:  
(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  اینطور که معلومه میانگین بچه ها برای تجارت خیلی بالاست
به نظرتون اونایی که میانگین ۵۰ به بالا هستن واسه شبکه زیادن؟...
تکلیف اونایی که حدودا ۴۴ هستن چی میشه...
Sad
میانگین بچه های تجارت مگه چنده حدوداً؟ بالای ۵۰ اینا تعداد زیاده یعنی؟ :-اس

تعداد بچه های تجارت با میانگین بالای ۵۰ که تا الان دیدم خیلی بیشتر از بچه های شبکه با میانگین بالای ۵۰ هست
الته بازم نمیشه دقیق نتیجه گرفت
شما ک میانگینت بالاس خداروشکر
من چی بگم...

برعکس من یه فایل جمع کردم از درصدایی که تا حالا دبدم اونایی که میانگین شبکه بالای ۴۵ ان خیلی بیشترن از تجارتاا...تجارتا مدیریت رو زیاد خوب نزدن بیشترشون

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ

(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  
(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  
(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط:  
(04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  اینطور که معلومه میانگین بچه ها برای تجارت خیلی بالاست
به نظرتون اونایی که میانگین ۵۰ به بالا هستن واسه شبکه زیادن؟...
تکلیف اونایی که حدودا ۴۴ هستن چی میشه...
Sad
میانگین بچه های تجارت مگه چنده حدوداً؟ بالای ۵۰ اینا تعداد زیاده یعنی؟ :-اس

تعداد بچه های تجارت با میانگین بالای ۵۰ که تا الان دیدم خیلی بیشتر از بچه های شبکه با میانگین بالای ۵۰ هست
الته بازم نمیشه دقیق نتیجه گرفت
شما ک میانگینت بالاس خداروشکر
من چی بگم...

برعکس من یه فایل جمع کردم از درصدایی که تا حالا دبدم اونایی که میانگین شبکه بالای ۴۵ ان خیلی بیشترن از تجارتاا...تجارتا مدیریت رو زیاد خوب نزدن بیشترشون

خب الان دیگه خیلی خوووب شد...ConfusedSad

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ

لطفا دعوا نکنید اسم این تاپیک درصدا س اگه مشکلی هست میتونین به تاپیک سرگرمی مراجعه کنید! با سپاس

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Densike - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ ب.ظ

(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:  لطفا دعوا نکنید اسم این تاپیک درصدا س اگه مشکلی هست میتونین به تاپیک سرگرمی مراجعه کنید! با سپاس
!!!!!
من بعد از پست شما ۲ بار پست های ۲ صفحه اخیر رو خوندم هیچ دعوایی و حتی چیزی نزدیک به اون مشاهده نشد !!!

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۸ ب.ظ

(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:  لطفا دعوا نکنید اسم این تاپیک درصدا س اگه مشکلی هست میتونین به تاپیک سرگرمی مراجعه کنید! با سپاس

کدوم دعوا Big GrinBig Grin

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - amink - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ

پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۸ ب.ظ

منم نگفتم شماها دعوا نکنید حس کردم دوستمون از اینکه بحث درصد رو اوردم ناراحت شد گفتم دعوام نکنه! به فکر حاشیه نباشید لطفا

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - scania - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ

اون تایپیک درصدا کجاست پس....................
نیست تو سرگرمی....

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ

(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)amink نوشته شده توسط:  پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟

کسی نخواست بذارمش! منم نذاشتم!

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ

(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  
(05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)amink نوشته شده توسط:  پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟

لینک دوم خرابه
واسه کامل کردن این لیستها بهتره درصدای بچه ها توی سایت سنجش سرو رو هم اضافه کنی
درصدای خیلی خوبی اونجا دیدم طوری ک ناامید شدم..

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ق.ظ

(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  
(05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  
(05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)amink نوشته شده توسط:  پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟

لینک دوم خرابه
واسه کامل کردن این لیستها بهتره درصدای بچه ها توی سایت سنجش سرو رو هم اضافه کنی
درصدای خیلی خوبی اونجا دیدم طوری ک ناامید شدم..
یه بار دیگه آپلود میکنم
۷۰ درصد درصدای اونجا همون آدمایی هستن که تو مانشت درصد گذاشتن خودم کلی از میانگین بالاها رو میشناسم یکیشم خود شما Smile
لینک دوم

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - niiiliii70 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ

بازم خرابهSmile