![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mohammadjavadkho - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: [quote='persian_boy' pid='177048' dateline='1368341669']دوست عزیز ۵۳ همون گزینه ۳ مونده.تغییر نکرد! |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mohammadali1990 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: حوصله ندارم بخونم. یکی خلاصش رو بهم بگه. مفید نیس . . .ادامشو بخون غمت نباشه |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - گنجشک - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: [quote='persian_boy' pid='177048' dateline='1368341669']دوست عزیز ۵۳ همون گزینه ۳ مونده.تغییر نکرد! ![]() ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - maneshty - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ)samira.it نوشته شده توسط: اومد دفترچه بدویدبی مزه :| قلبم ضعیفه نکن از این شوخی ها ![]() آخ خدا.انگار اصلا نخوابیدم.چشام میسوزه پس چی شد این پرتغال ما؟؟؟؟؟؟؟ اینم شد زندگی؟!! |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mohammadjavadkho - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ)گنجشک نوشته شده توسط:بله .الان کلید اولیه رو هم نگاه کردم.همون گزینه ۳ بود.فرقی نکرده.(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: [quote='persian_boy' pid='177048' dateline='1368341669']دوست عزیز ۵۳ همون گزینه ۳ مونده.تغییر نکرد! |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nhd - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ)samira.it نوشته شده توسط: اومد دفترچه بدویدکو کجاست؟ من که پیدا نکردم:-? |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - persian_boy - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: [quote='persian_boy' pid='177048' dateline='1368341669'] نه بابا سؤال ۵۳ که همون جوابشو زده گزینه ۳/ الان دوباره چک کردم. ببخشید داشتم پستو می نوشتم که یکی از دوستان بالا جواب داده بود |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mamady1 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ق.ظ
کجاست این پاسخنامه جدید لینکشو قرار بدید |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - maneshty - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: ای بابا.بیخوابی_پرتغال تامسون_کلید نهایی_پشه.همینا بود فکر کنم! |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - alirrrrrr - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)SHF نوشته شده توسط:آره یادش بخیر. چقده اذیت کردیم(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ)samira.it نوشته شده توسط: اومد دفترچه بدویدپارسالم یکی بدو اینکار رو می کرد. ![]() ![]() ولی اون رفیقم خیلی ناجوانمردانه تر بچه ها رو سر کار میذاشت! ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - maneshty - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: مفید نیس . . .ادامشو بخون غمت نباشهخیلیم مفیده! بادمجون که واکس نمیزدیم ![]() ببخشید که منفی خوردی ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - leila_h2009 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ق.ظ
خدا کنه همه بچه هایی که زحمت کشیدن جواب تلاششونو بگیرن. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - saho - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ)sadeghb نوشته شده توسط: فکر کنم روز ۲۲ هر ماه روز شر نوشت سازه این ماه کنکوری های ارشد، ماه بعد کاندیدهای رئیس جمهوری، ۲۲ بهمناونکه ۲۴ امه ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - persian_boy - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ق.ظ)mamady1 نوشته شده توسط: کجاست این پاسخنامه جدید لینکشو قرار بدید بفرمائید دوست عزیز. اینم لینک: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - atti joon - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: حوصله ندارم بخونم. یکی خلاصش رو بهم بگه. هیچی.میگن ک: وای استرس دارم. وای دیشب نخابیدم. وای مردم. وای از دست سنجشو مسئولین. وای دفترچه کی میاد. وای جوابا کی میاد. منم میگم وای بر خودددددددددددم.وای. دیگه همین. |