|
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ
علی صادقی در نقش مجری ![]() ![]() الان درستش میکنم ![]() ![]() نمو![]() عشق دوچرخه پیر و جوون نمی شناسه والا ![]() ![]() ![]() ابتکارش جالبه ![]() من کدوم ترانه ها رو غلط می خوندم ؟؟؟ ![]()
|
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
آدم برفی ژیمناستیک کار ![]() ![]() |
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 20 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ
تفریحات سالم ما ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خودشو تو دلش جا کرده ! ![]() گاهی دلگرمی یک دوست ، آنقدر معجزه میکند که انگار خدا ، در زمین ، کنار توست . . . ![]() تست جلیقه ضد گلوله در قدیم ندیما ! ![]() شاید باورتون نشه ولی بازم از لحاظ سرما ! ![]() شکار صحنه های زیبای طبیعت ![]() حس من نسبت به زندگی اینه ! ![]() وِی وِی ! چه با نمکه این بچه ^.^ ![]() قدیم ندیما چه با صفا بود خونه ها اما الان ….؟ ![]() هنرمند سیم پیچ ! ![]() غمگین مثل این ! ![]() اشیاء رها شده در دریا میتونه یه همچین بلایی سر آبزیان بدبخت بیاره .. :| ![]() بچه راست گفته ! مخالف جنس اورژینال ، جنس چینی میشه دیگه ! ![]() خدایا هیچکس و تو دنیا گرفتار فقر نکن که اینجوری حسرت بخوره ![]() کیس مناسب ازدواج ! ![]() خداوند زیباست و زیبایی می آفریند … ![]() از لحاظ تمرین خفن ! ![]() پسر و دختر در یک روز ! یه همچین موجوداتی هستید ، یه همچین موجوداتی هستیم ! ![]() پله های ترقی واسه یه سریا اینجوریه واسه یه سریا اونجوری … ![]() بدون شرح ! ![]() نوستالژی دهه ۶۰ ! ![]() پرایدستان ! )![]() تخت ویژه دختران ![]() خلاقیت در ساخت آدم برفی ![]() قهوه خوشحال !
|
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 22 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ
عـکس هایی از ماجراهای دانشجوی ایرانی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - ashkan_d13 - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: عـکس هایی از ماجراهای دانشجوی ایرانی ![]() اینم اتاق ما:
|
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 26 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ
کی بود ادعای شاخ بازیش میشد !؟ ![]() درگیر افکار اون نارنجی ام که شکست عشقی خورده ! ![]() آقایون اگه هدیه میخواید بدید به بانوی توی خونه به این صورت باشه ^.^ ![]() درو وا کن با صحبت حلش میکنیم ! ![]() یکم سنگین باش زن ، داره عکس میگیره ! ![]() اقا اونا فوش بد میدن ! ![]() گربه قجری ! ![]() نگا نکن اصاب ندارما … ![]() حواسم بهتون هست ![]() من اینقد میرفتم عقب که میرسیدم نزدیک در حال نکنه لج کنه کارتون پخش نکنه :| ![]() شکار صحنه ![]() مامان بیا ببین اینا دارن فش میدن :| ![]() حوصلم سر رفت …! ![]() سیب زمینی سرخ کرده ها رو کجا گذاشته این زنه !؟ ![]() هنوز حواسم بهتون هست … ! ![]() تبریک سال نو میلادی به سبک باربری ! ![]() ببخشین عکس رو کی گرفته و چه جوری !؟ ![]() اینم یه نوع خلاقیته ! ![]() واقعا دمشون گرم ! فکرشون کجاها که نمیره ! ![]() راه کاری ساده برای لذت بردن از زندگی ! ![]() اینم یه وسیله که نیازی به توضیح نداره ![]() این کنسرو ماهی رو کجا گذاشتن لامصبا … ![]() ببخشید ، من میتونم مهریه ام رو بگیرم الان !؟ ![]() به این میگن مرد ! ![]() ترول خنده دار ! ![]() خدایا اینو بذار تو لیست شفا موردش خیلی اورژانسیه ![]() ))![]() چاقو و چنگال ویژه مهمان ! ![]() )) اسیر اون دست اندازشم !![]() پیکنیک رفتن پسرا )
|
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 27 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
دخترا یاد بگیرین نصف شماست ![]() ![]() خلاقیت ![]() ![]() ![]() به این میگن خلللللللللللاااااااقیت ![]() و باز هم خلاقیت ایرانی چشم دنیا را به خود گرفت )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوست داشتنی ترین معلم جهان ![]() ساندویچ گرفتن من تووی مدرسه ![]() ![]() آخه حیفم میاد به این یکی بگم گوسفند! والله بیش تر از یه گوسفند میدونه! )
|
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ق.ظ
من اینو میبینم ناخوداگاه خنده ام میگیره ![]() ![]()
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - nasrolah - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: عـکس هایی از ماجراهای دانشجوی ایرانیبه احتمال زیاد دانشگاه شریف من فک میکردم ما آزادی ها اینجوری هستیم نگو بچه شریفم آزادیند. |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() دانشگاه صنعتی اصفهان دانشجو سر کلاس خوابیده استاد هم عاشق همچین سوژه هائیه رفته باهاش عکس یادگاری انداخته خدایی حرکتش خیلی امتیاز داره ))![]() کیا اینطوری بودن ![]() واکنش پسرا موقعیکه باباشون میگه اماده شو بریم خواستگاری ![]()
|
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
توی بدترین حال ؛ بازم صداقتِ کودکی خنده میاره روی لب آدم )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مخصوص دهه شصتیای عزیز و دوس داشتنی )![]() یکی از بزرگترین آرزوهای بچگیم این بود که ۱بار این نون ها بخورم … :| مخصوصا از اون سوپاشون. آخرم نفهمیدیم این گردالی ها چی بود تو سوپشون )![]() شما یادتون نمیاد تو دبستان اینجوری از ما امتحان میگرفتند! ![]() راسشو بگو جرات داری سوار شی؟ )![]() داشتم هی آمار دختر همسایرو میگرفتم امروز صبح یوهو دیدم پنجره ها رو فیلتر کردن:|
|
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
کـاریکاتور هـای مـفهومی و پـر مـعنا ![]() ![]() تکنولوژی: ![]() قهرمان واقعی: ![]() تکنولوژی: ![]() ![]() تکنولوژی در بنیان خانواده: ![]() نافهمی ! ![]() متقلب ناشی ! ![]() فقر مالی: ![]() خانه های کوچک و ال سی دی های بزرگتر از خانه !: ![]() انقراض پلنگ ایرانی: ![]() کاریکاتور آلودگی هوا: ![]() کاریکاتور پلنگ ایرانی: ![]() فقر: ![]() کاریکاتور های فقر اجتماعی: ![]() انقراض پلنگ های ایرانی: ![]() کاریکاتور فهم: ![]() ![]() درخت: ![]() ![]() کاریکاتور توهم آزادی ![]() کاریکاتور فقر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - zoltrix_66 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
![]()
|
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mehdi.m2 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ
این دیپلمات ها که می یان ایران عجب عذابی می کشن ![]() ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پ.ن: این مطلب طنز نیست ولی وقت نداشتم جای مناسب براش پیدا کنم مجبور شدم به صورت طنز سیاه بیانش کنم!!!!! |