|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: بازم خرابه وای الان جیغ میزنم از دس این لینکه تا رومو میکنم اونور خراب میشه! الان یه جا دیگه آپ میکنم :دیمهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - niiiliii70 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: بازم خرابه مرسییییی ))
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - rz.gh - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ
ببینید دوستان این آقایی که داره تو سایت همگام سنجش به اسم مشاور تخمین میزنه ، کارش رو هیچ اصولی استوار نیست ، من ازش پرسدم ، چطور تخمین میزنی ؟ گفت بر اساس درک خودم از سطح کنکور و مقایسه سطح سوالات با پنج شش سال گذشته .. یعنی ایشون بر اساس درک خودش از کنکور تخمین میزنه ، نه بر اساس یه جامعه آماری از سالیان گذشته !!!! نمونش اومده برا یه فردی که پارسال یا دو سال پیش رتبه ش تو هوش مصنوعی حدود ۴۰ میشده ، تخمین زده ۴۰۰!!! حالا خودتون قضاوت کنید. من هم به نظرم میاد خیلی از افرادی که تو اون سایت درصد گذاشتن ، تو مانشت هم هستن!! پس زیاد به خودتون استرس وارد نکنید. |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - nima88 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ب.ظ
بچه هاااا یکی جواب منو بده این نتایج ارشدو کی میدن پس؟میگفتن که همین هفته آخه.بچه ها یادتون نیست پارسال زودتر خبر دادن یا نه؟یعنی ممکنه یهو بگن شب میزنن یا زودتر خبر میدن؟؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - ziba.O - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ
من احتمال میدم ۱۲ام بزنن |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - nima88 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ
یعنی نمیخوان قبلش بگن؟اگه بگن چقد زودتر خبر میدن؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - ziba.O - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
پارسال اینطوری شد که اخبار گف از ۲۲ام نتایج رو سایته ( تاریخش دقیق یادم نیس) ، منم منتظر ۱۲ شب بودم که ساعت عصر۶ رو سایت بود. احتمال داره اخبار شب قبل بگه |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - nima88 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ب.ظ
دست شما درد نکنه.من فک کردم امروز فردا بزنن دیگه خبری نشد! |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sepideh.a - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)amink نوشته شده توسط: پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟ خیلی خوب بود مرسی |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ)sepideh.a نوشته شده توسط:خواهش میکنم(05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)amink نوشته شده توسط: پس کو اون فایلی که میگین جمع کردید؟
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ
فکر نکنم نیمه اول بیاد جوابا اصولا نیمه دوم اردیبهشت میاد جوابا |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: فکر نکنم نیمه اول بیاد جوابا اصولا نیمه دوم اردیبهشت میاد جوابا دوستان ایمیل زده بودن به سایت سنجش و جوابش رو گذاشتن مانشت گفته بودن نیمه اول
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: فکر نکنم نیمه اول بیاد جوابا اصولا نیمه دوم اردیبهشت میاد جوابا چه زووود :-s انشالله که هممون راضی باشیم از نتایج |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:ان شاالله ....(06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: فکر نکنم نیمه اول بیاد جوابا اصولا نیمه دوم اردیبهشت میاد جوابا |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - iwes - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ)rz.gh نوشته شده توسط: ببینید دوستان این آقایی که داره تو سایت همگام سنجش به اسم مشاور تخمین میزنه ، کارش رو هیچ اصولی استوار نیست ، من ازش پرسدم ، چطور تخمین میزنی ؟ گفت بر اساس درک خودم از سطح کنکور و مقایسه سطح سوالات با پنج شش سال گذشته .. یعنی ایشون بر اساس درک خودش از کنکور تخمین میزنه ، نه بر اساس یه جامعه آماری از سالیان گذشته !!!!کاملا تایید میشه. |