|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Black.Star - 17 دى ۱۳۹۴ ۰۲:۴۳ ب.ظ
Sinfoni Deo | ERA Musical Project
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Lance Valante Sinfoni Deo Dia Pare Dirella Senso María Senso María Ore Pare Dio Me Sinfoni Deo Cante María Until we can walk on free land Until we can choose who to love Until we can dance on water You hold our hands together Until we can walk on free land Until we can tell the children That Earth is a safe place again We'll stand and hope together |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 20 دى ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ![]() ![]()
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Menrva - 21 دى ۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ ب.ظ
خیلی دوست دارم این آهنگ رو... Tum Hi Ho - Arijit Singh مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Innocence - 22 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۳۱ ب.ظ
set fire to the rain adele ( ^ _ ^ ) |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ۱۰:۳۰ - ۲۷ دى ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ)۱۰:۳۰ نوشته شده توسط: younger brother-Trainفکرشو نمیکردم کسی توی این فروم این آهنگ رو گوش داده باشه
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Densike - 27 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ)۱۰:۳۰ نوشته شده توسط: younger brother-Trainفکرشو مخصوص شما برادر riemanm Blackfield - cloudy now |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Menrva - 11 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ
Masih- Bia Bazam... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - fatemesoleimani - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۵۸ ب.ظ
ای ساربان از محسن نامجو مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ۱۰:۳۰ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - fatemesoleimani - 02 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ
هوای گریه از همایون شجریان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - LEA3C - 03 اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ق.ظ
No leaf clover- metallica سالهاست باهاش زندگی کردم مغز آدم رو حال میاره ... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دیدن ویدیوش هم خالی از لطف نیست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - fatemesoleimani - 04 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ
حسرت از محمد اصفهانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Sadi_gh - 05 اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ب.ظ
عاااااالیه این آهنگِ Queen ![]() به اسم : I Want To Break Free![]() لینک دانلود : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 05 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Is this the real life? این زندگی واقعیه؟ Is this just fantasy? یا فقط یه خیاله؟ Caught in a landslide همه چیز داره رو سرم خراب میشه No escape from reality نمیشه از واقعیت فرار کرد Open your eyes چشمات رو باز کن Look up to the skies and see به آسمون نگاه کن، و ببین I'm just a poor boy (Poor boy) من فقط یه پسربچه فقیرم I need no sympathy به دلداری نیاز ندارم Because I'm easy come, easy go چون من بی صدا میام و بی صدا میرم Little high, little low کمی پستی و بلندی Any way the wind blows در هر صورت باد می وزه Doesn't really matter to me, to me اهمیتی برای من نداره، برای من Mama just killed a man مامان، من یه ادم کشتم Put a gun against his head اسلحهم رو روی سرش گذاشتم Pulled my trigger, now he's dead ماشه رو کشیدم، و الان مرده Mama, life has just begun مامان، زندگی شروع شده But now I've gone and thrown it all away اما الان من مردم و همش رو دور انداختم Mama, ooh مامان، اووه Didn't mean to make you cry قصد نداشتم به گریهت بندازم If I'm not back again this time tomorrow اگه من فردا این موقع ها بر نگشتم Carry on, carry on as if nothing really matters زندگیت رو بگن، زندگیت رو بکن اگه واقعا هیچ چیز مهم نیست Too late, my time has come خیلی دیره، نوبت من رسیده Sends shivers down my spine داره خیلی منو میترسونه Body's aching all the time بدنم تمام مدت داره درد میکنه Goodbye, everybody خداحافظ، همگی I've got to go من باید برم Gotta leave you all behind and face the truth باید همه شما رو ترک کنم و با حقیقت رو به رو بشم Mama, oooooooh (Anyway the wind blows) مامان، اوووووه - در هرصورت باد می وزه I don't want to die من نمی خوام بمیرم Sometimes wish I'd never been born at all گاهی وقتا ارزو میکنم که اصلا به دنیا نیومده بودم [Guitar Solo] [تکنوازی گیتار الکتریک] I see a little silhouetto of a man یه سایه (نیمرخ) از یه ادم می بینیم Scaramouch, Scaramouch, will you do the Fandango دلقک بزدل، دلقک بزدل، الان هم می خوای برقصی؟ Thunderbolt and lightning, very, very frightening me رعد و برق، خیلی، خیلی داره منو میترسونه (Galileo) Galileo (Galileo) Galileo, Galileo Figaro گالیله، گلیله،...، فیگارو Magnifico-o-o-o-o انسان شریف... I'm just a poor boy nobody loves me من فقط یه پسربچه فقیرم، کسی منو دوست نداره He's just a poor boy from a poor family اون فقط یه پسربرچه فقیز از یه خانواده فقیره Spare him his life from this monstrosity از اون چشم پوشی کنید زندگی اش از بدختی بوده Easy come, easy go, will you let me go? بیصدا میام، بیصدا میرم، میگذارید من برم؟ Bismillah! No, we will not let you go بسم الله! نه، ما نمی گذاریم تو بروی Let him go بگذارید برود Bismillah! We will not let you go بسم الله! ما نمی گذاریم تو بروی Let him go بگذارید برود Bismillah! We will not let you go بسم الله! ما نمی گذاریم تو بروی Let me go (Will not let you go) بذارید من برم (نمی گذاریم تو بروی) Let me go (Will not let you go) (Never, never, never, never) بذارید من برم (نمی گذاریم تو بروی) (هرگز، هرگز، هرگز، هرگز) Let me go, o, o, o, o بذارید برم، اوه، اوه، اوه، اوه No, no, no, no, no, no, no نه، نه، نه، نه، نه، نه، نه (Oh mama mia, mama mia) Mama Mia, let me go (اه مادر من، مادر من) مادر من، بذار برم Beelzebub has the devil put aside for me, for me, for me! شیطان شرارت خود را برای من کنار گذاشته، برای من، برای من So you think you can stone me and spit in my eye پس فکر می کنی میتونی من رو بترسونی و به بر چشم های من تف کنی So you think you can love me and leave me to die پس تو می تونی عاشق من باشی و مرا به مرگ واگذار کنی Oh, baby, can't do this to me, baby اوه، عزیزم، نمی تونی اینکار رو با من بکنی، عزیزم Just gotta get out, just gotta get right outta here فقط باید بیرون بری، فقط باید از اینجا بری [Guitar Solo] [تکنوازی گیتار الکتریک] (Oooh yeah, Oooh yeah) (اووه اره، اووه اره) Nothing really matters هیچ چیز واقعا اهمیت نداره Anyone can see همه می تونن ببینن Nothing really matters هیچ چیز واقعا اهمیت نداره Nothing really matters to me هیچ چیز واقعا برای من اهمیتی نداره |