![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mepar - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ ب.ظ)mepar نوشته شده توسط: سلام بچه ها ممنون ولی آخه تا پارسال تراز علوم تحقیقات قزوین بعد از واحد قزوین از همه جا بالاتر بوده تازه اینکه خود واحد قزونیم قطب شبکه تو کشوره. مرددم امسال اسمشو فقط کردن پردیس. نمی دونم بچه ها به نظرتون امسال هنوز پردیس قزوین همون ابهت سالهای پیش رو داره یا نه؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Mina_J - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ)alirezakamyar نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)khedmati نوشته شده توسط: منظور من رو متوجه نشدید نظرم را با یک سوال مطرح می کنم: اگر شخصی نرم افزار علوم تحقیقات تهران را در انتخاب اولیه زده باشد و الان قبول نشده باشد و نمره کل او در علوم و تحقیقات تهران در نرم افزار ۶۰۰۰ باشد و بدانیم که واحدهای دیگر هم مثل تهران جنوب - مرکز - شمال و قزوین اراک و نجف آباد و محلات هم هستند که در انتخاب اولیه بوده اند این داوطلب چگونه گزینش می شود؟ اگر به علو م تحقیقات نخورد انتخابهای ۱۰ گانه بررسی می شود؟ آیا به نظر شما مثلا پردیس قزوین از تهران جنوب یا مرکز برای او بهتر است ؟ در حالیکه می توانسته با این رتبه در تهران مرکز یا جنوب قبول بشهبله متوجهم....قرار بود امسال این مشکل پیش نیاد که بازم همون شد..... دوستان سوالتونو از مشاور خواجه نصیر پرسیدم گفتن که اگه شما آزاد تهران شرکت کرده باشید توی هرکدوم از واحدهای آزاد تهران یعنی مرکز جنوب شمال و علوم تحقیقات ترازتون بررسی میشه..و بعد اگه توی این چهار تا قبول نشدین انتخاب های دهگانه بررسی میشه،این چهارتا واحد دانشگاهی با هم مرتبط هستن....واسه همینه که بعضی از بچه ها علوم تحقیقات شرکت کرده بودن ولی توی کارنامه شون نوشته بود مثلا واحد قبولی تهران شمال..همین چندوقت پیش که نتایج آزاد اومد خودم کارنامه یکی از بچه ها رو دیدم که اتفاقا سوال کرده بود چرا علوم تحقیقات شرکت کردم ولی تهران شمال قبول شدم.. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نیکو - ۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
من که انجامش دادم دیگه توکل بخدا هرچند که یه سریش پردیس بود که اصلا نمیدونم کجا هستو چه جوری هست !!!! رتبه :۳۳ نجف اباد تراز ۶۷۴۲ رتبه اخرین فرد قبولی :۲۲ تراز اخرین فرد قبولی ۶۹۰۰ ده تا انتخابم: ترتیب انتخاب رشته محل دانشگاهی انتخاب ۱) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات فارس - کد: ۴۱۵ انتخاب ۲) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات اصفهان - کد: ۵۶۸ انتخاب ۳) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد یزد - کد: ۱۰۵ انتخاب ۴) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات کرمان - کد: ۲۳۷ انتخاب ۵) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات سیرجان - کد: ۶۳۷ انتخاب ۶) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد میبد - کد: ۱۷۹ انتخاب ۷) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ پردیس علوم و تحقیقات بوشهر - کد: ۶۳۲ انتخاب ۸) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه - کد: ۵۹۴ انتخاب ۹) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد بافت - کد: ۲۲۱ انتخاب ۱۰) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ پردیس علوم و تحقیقات هرمزگان - کد: ۶۱۸ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mepar - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ)mepar نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ ب.ظ)mepar نوشته شده توسط: سلام بچه ها بچه ها کسی نظری نداره؟ یه روز مونده ها! |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - javid_1110 - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ)kimiagar نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ق.ظ)soroosh نوشته شده توسط: بچه ها دقت کنین که گول رتبه های پارسال it نخورین چون پارسال فقط شبکه قزوین میشد امتحان داد ولی امسال علاوه بر اونجا ۳ جای دیگه یعنی تجارت قزوین,شبکه گرمسار و طراحی نرم اقزار کرمانم هست. اینطوریشو دیگه ندیده بودم ! فکر کنم اینطوری تحلیل کرده تا ملت نرن ثبت نام نکنن !!! ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - khedmati - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ)Mina_J نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ)alirezakamyar نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)khedmati نوشته شده توسط: منظور من رو متوجه نشدید نظرم را با یک سوال مطرح می کنم: اگر شخصی نرم افزار علوم تحقیقات تهران را در انتخاب اولیه زده باشد و الان قبول نشده باشد و نمره کل او در علوم و تحقیقات تهران در نرم افزار ۶۰۰۰ باشد و بدانیم که واحدهای دیگر هم مثل تهران جنوب - مرکز - شمال و قزوین اراک و نجف آباد و محلات هم هستند که در انتخاب اولیه بوده اند این داوطلب چگونه گزینش می شود؟ اگر به علو م تحقیقات نخورد انتخابهای ۱۰ گانه بررسی می شود؟ آیا به نظر شما مثلا پردیس قزوین از تهران جنوب یا مرکز برای او بهتر است ؟ در حالیکه می توانسته با این رتبه در تهران مرکز یا جنوب قبول بشهبله متوجهم....قرار بود امسال این مشکل پیش نیاد که بازم همون شد..... مشاور خواجه نصیر درست گفته اند ولی این نکته را فراموش کرده اند بگویند که در همون دفترچه ثبت نام آزمون همونجا که نظریه قبولی واحدهای تهران نوشته شده است این مطلب هم آمده است که در صورتی شخصی در مرحله اول قبول نشود شانس او در بقیه واحدهای رشته انتخابی اش که ظرفیت آنها تکمیل نشده است نیز بررسی می شود . |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - MONA_STAR - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ)نیکو نوشته شده توسط: من که انجامش دادم دیگه توکل بخدا ۹۵ درصد نجف آباد قبولی. شیرینیشو آماده کن. ![]() راستی چرا اصفهان رو بعد از فارس زدی، تراز اصفهان که بالاتره؟ ![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Premier Homme - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ
اقا کسی میدونه بالاترین و کمترین تراز تو وتحذهای اعلام شده مال کجاست ؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - khedmati - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ)khedmati نوشته شده توسط:استناد اینجانب ، بند ۳۶ و۳۷ فایل پیوست است(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ)Mina_J نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)amin202020 نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ)alirezakamyar نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)byb نوشته شده توسط: بله متوجهم....قرار بود امسال این مشکل پیش نیاد که بازم همون شد..... |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - ali_55 - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ
سلام، من انتخاب اولم علوم تحقیقات تهران تراز ۶۱۷۷ ورتبه ۴۳۱ اخرین نفر ۹۸ من اولین انتخابمو میخوام بزنم البرز ،کسی میدونه احتمال داره قبول بشم؟ چطور دانشگاهیه البرز؟ بقیه انتخابام هم (پردیس علوم تحقیقات رو فاکتور میگیرم) همدان دماوند قزوین ساوه بروجرد هیچ کس نیست بدونه اولویت دانشگاهای ارایه شده از نظر جو علمی، رنکینگ تو ایران، سطح علمی استاد و... به ترتیب چیه؟ بین البرز ،قزوین، دماوند،ساوه،همدان توروخدا یکی یه ترتیب بده،فردا آخرین مهلته!!!!!!!!!!!!!! |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mahaya - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ
سلام بچه ها...میشه راهنمایی کنین؟؟؟ ![]() تراز من توی دانشگاه نجف آباد ۵۷۶۰ هستش و تراز آخرین فرد قبولی ۶۹۰۰... ۱-واحد علوم و تحقیقات اصفهان - کد: ۵۶۸ ۲-واحد یزد - کد: ۱۰۵ ۳-واحد میبد - کد: ۱۷۹ ۴-ردیس علوم و تحقیقات یزد - کد: ۶۲۴ ۵-پردیس علوم و تحقیقات مرکزی - کد: ۵۹۶ ۶-پردیس علوم و تحقیقات خمین - کد: ۶۵۲ ۷-پردیس علوم و تحقیقات بروجرد - کد: ۶۱۴ ۸-پردیس علوم و تحقیقات کهگیلویه و بویراحمد - کد: ۶۴۹ ۹-واحد علوم و تحقیقات فارس - کد: ۴۱۵ ۱۰-پردیس علوم و تحقیقات البرز - کد: ۶۳۸ مسافت برام مهمه... به نظرتون میشه جایی آورد؟؟؟؟؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نیکو - ۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ)MONA_STAR نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ)نیکو نوشته شده توسط: من که انجامش دادم دیگه توکل بخدا ممنونم دوست خوبم ایشالله که همه شما و سایر اعضا هم موفق بشید خاطر اینکه من شیرازی هستم و خوب اگه حساب علوم تحقیقات رفتن باشه تو شهر خودم راحتترم |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - MONA_STAR - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ
سلام دوستان رتبه و تراز های آخرین فرد قبول شده در هر واحد دانشگاهی رو که دوستان گفتند براتتون قرار میدم. برای منم دعا کنید عاقبتم بخیر بشه. ساری تراز ۶۵۶۱ رتبه ۲۳ ( با سهمیه تراز ۶۳۱۲ رتبه ۴۷ ) قزوین تراز ۶۴۸۵ رتبه ۳۳ مشهد تراز ۶۹۱۵ رتبه ۲۳ تهران شمال، جنوب، مرکز تراز ۶۹۷۷ رتبه ۹۸ علوم تحقیقات تراز ۶۷۴۵ رتبه ؟؟؟ شبستر تراز ۶۴۲۵ رتبه ۲۳ نجف آباد تراز ۶۹۰۰ رتبه ۲۳ فردوس تراز ۵۸۵۶ رتبه ۲۳ کرمان تراز ۶۳۲۰ رتبه ۲۶ زنجان تراز ۶۲۳۹ رتبه ۲۳ آشتیان تراز ۵۵۴۷ رتبه۲۵(یا ۲۳ ) محلات تراز ۵۵۷۷ رتبه ۲۵(یا ۲۳ ) بروجرد تراز ۶۲۳۴ رتبه ۲۳ خوزستان تراز ۶۷۰۲ رتبه ۲۳ ( با سهمیه ۶۵۰۰ رتبه ۴۷ ) موفق باشید. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - ali_55 - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
چرا جواب من رو کسی نمیده؟؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mr-sky - 08 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
بچه ها جریان این بومی سازی چیه؟ بعد تزار کیش چنده؟ اصلا دانشگاهش چطوره؟ بین الملل یعنی به دلار پول میگیره؟ بوئین زهرا کجاست؟ |