|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - خانه سبز - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ
نرم افزار اورده ؟ |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ
۱۲۰ گفت روزانه شبانه های تهران رو رد کرده، غیر از الزهرا، حالا بگو اصلا رجایی رو هم نزده باشه، انتخاب بعد تهران ها که صنعتی اصفهان باشه در اومده |
|
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - neda_Network - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ
خدایی خدا به زمین گرمت بزنه یه ملت جوون اسیر تو یه نفرن بخدا از سیستم سنجش نفرت دارم میشد برا دکتری برا کشور دیگه اقدام میکردم از سایت سنجش حالم بهم میخوره امان از بی پولی خدا وگرنه هیچکس اینجا نمیموند دیگه
|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - خانه سبز - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ
اگه این ۱۲۰ درست باشه... یعنی وضع خیلی خارابه :دی با این اوصاف من با ۲۲۸ هوش تبریز یا همدان قبول می شم |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ
۱۲۰ نرم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: کسی که صنعتی اصفهان با ۱۲۰ درومده انتخابای دانشگاهیش رو میشه بزارید دوستانمن بودم و کسی که این رو گفته نمیشناسم و از طریق واسطه متوجه شدم البته طی این چند سال هر بار ایشون گفتن حرفشون درست بوده من ابتدا روزانه و شبانه های تهران رو زدم بعد صنعتی اصفهان و بعد اصفهان و الزهرا ای کاش می تونستم به شما دوستان هم کمکی کنم این که من اینو گذاشتم برای این بود که شما هم بتونید تقریبی بزنید و شوکه نشید امیدوارم کار اشتباهی نکرده باشم موفق باشین
|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
کی به من خبرمیده اگه شمارمو بش بدم؟ من که دیگه حال و حوصله رفرش کردن سنجشو ندارم! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mardani2888 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: دستتون درد مکنه.من بودم و کسی که این رو گفته نمیشناسم و از طریق واسطه متوجه شدم البته طی این چند سال هر بار ایشون گفتن حرفشون درست بوده (۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: دستتون درد مکنه.من بودم و کسی که این رو گفته نمیشناسم و از طریق واسطه متوجه شدم البته طی این چند سال هر بار ایشون گفتن حرفشون درست بوده |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: پارسال صنعتی اصفهان تا ۳۰۰ قبول میشدفکر می کردم پارسال صنعتی نمی گرفته و فکر می کنم دانشگاه اصفهان هم با ۲۰۰ قبول می شدن ۳۰۰ هم برای اراک و اینا بوده |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hosshah - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
بعضیا دوست دارن افسرده باشن. آقا شما افسرده باشید ولی واسه خودتون ولی شاید یه بنده خدایی باشه با حرفای شما ببازه خودشو بره قاطی باقالیا همچین تجزیه تحلیل میکنن انگار دراز کشیدن رو کارنامه دارن هرکدومو نگاه میکنن نظر میدن. آقا اصن شما واقع بین حالا یه روز نظراتو نگه دار بعد از حضورت مستفیذ میشیم. اگه نمیتونین جو مثبت بدین جو منفی هم ندین |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
عاقا من ۱۶۰ نرم صنعتی اصفهان قبولم میگی نه نگاه کن |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ساریناز - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
با ۱۱۰۰ نرم افزار کجا میشه اورد؟؟؟؟؟؟ |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - خانه سبز - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ
صنعتی اصفهان پارسال نرم افزار نداشته.. |
|
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hoomanab - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ
چقدر کاربر جدید ! شما تو دوران کنکور کجا بودید پس ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: عاقا من ۱۶۰ نرم صنعتی اصفهان قبولمیعنی هم کلاسی هستیم |